Biciklizam
Re: Biciklizam
Taraba bode gde ne treba. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Dakle, od karbona se prave sasije supersportskih automobila, strukturni delovi aviona i svemirskih letelica, vrhunska sportska oprema, sve to zbog njegovog neverovatnog odnosa sange i tezine. Onda dodje Paja i oblikuje karbon buljom.

Google je tvoj drug.
Ne moram valjda tebi da objašnjavam da ima karbona i karbona. Neki imaju mogućnost deformacije. Nisu svi kruti ko čelik.
Ne moram valjda tebi da objašnjavam da ima karbona i karbona. Neki imaju mogućnost deformacije. Nisu svi kruti ko čelik.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kapiram da ne zelis da se procuje kako tvoje dupe ima supermoci, jer ce te proganjati zli ljudi. Ne brini, tvoja tajna je bezbedna, Buljsonmene 

U gasovima je trik verovatno.
Tapatalk
Tapatalk
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
U pasulju je fora, jer kada gasovi prorade a sediste je idealno oblikovano prema zadnjici, kada okine onda si kao na vazdusnom jastuku. 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
A da li tad pukne šorc i ćega
Nego jel onda bolji ovaj Cube Nature ili onaj Cannondale Bad boy? Bad boy je u startu skuplji, ali j epitanje vredi li. Čitam da je jedino za grad dobar.
Šta bi ste vi uzeli? Da rešim tu dilemu pa da vas ne gušim.

Nego jel onda bolji ovaj Cube Nature ili onaj Cannondale Bad boy? Bad boy je u startu skuplji, ali j epitanje vredi li. Čitam da je jedino za grad dobar.
Šta bi ste vi uzeli? Da rešim tu dilemu pa da vas ne gušim.
Oba su dobra za asfalt, bilou gradu ili van. Ni jedan nije za zahtevne vožnje van asfalta.
BB je pod sumnjom da je mutljavina, tako da ne bih gubio mnogo vremena na njega.
BB je pod sumnjom da je mutljavina, tako da ne bih gubio mnogo vremena na njega.
- branja
A šta sve imaju te biciklističke ćega iki podćega kad su obavezne? Vidim da ima nesto na bulji da ti bude mekše. Ja sam mislio nešto za ispod šorca ili bermuda.
Mislim da ću pazariti Cube. Mnogi mi kažu da je vožljiviji od ovoga Bad boya koji je više šminka u odnosu na pravi Cannodale. Sad bem li ga.
Poslato sa Lumia 925
Mislim da ću pazariti Cube. Mnogi mi kažu da je vožljiviji od ovoga Bad boya koji je više šminka u odnosu na pravi Cannodale. Sad bem li ga.
Poslato sa Lumia 925
- branja
Zanima me misljenje o ovom bajku http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... QhIxkZq-MY
Kakva su vam iskustva sa Meridom matts?
Poslato sa Lumia 925
Kakva su vam iskustva sa Meridom matts?
Poslato sa Lumia 925
Ne svidja mi se pogon, ali ako nisi agresivan ili tezak, ok je.
Ja bih ovde svakako ubijao cenu, jer pokusava na kontu menjaca da progura malo jacu za ovaj bike, koji inace dolazi sa Acera i Alivio linijama, koje su najjeftinije od Shimana, tako da kapiram da pogon nije nista bolji, kao i kocnice.
Ja bih za te pare trazio minimum full Deore, ako ne i Deore XT bike.
Takodje ima cudnu ogrebotinu na vrhu rama, kod lule, a ne mogu da izvalim sta je.
Ja bih ovde svakako ubijao cenu, jer pokusava na kontu menjaca da progura malo jacu za ovaj bike, koji inace dolazi sa Acera i Alivio linijama, koje su najjeftinije od Shimana, tako da kapiram da pogon nije nista bolji, kao i kocnice.
Ja bih za te pare trazio minimum full Deore, ako ne i Deore XT bike.
Takodje ima cudnu ogrebotinu na vrhu rama, kod lule, a ne mogu da izvalim sta je.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- branja
Ne znam. Videce kolega danas. On je dobar sa ovim likom, a ja sam od njega pazario delove za mok stari bajk.
Zvao sam lika iz Smedereva za onaj Nature i kune se da je bicikla bez prenjeg amortizera.
Zvao sam i ovog i jedini mi se cini korektan, bar preko telefona. http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... Qkub-RcNwF
Zvao sam lika iz Smedereva za onaj Nature i kune se da je bicikla bez prenjeg amortizera.
Zvao sam i ovog i jedini mi se cini korektan, bar preko telefona. http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... Qkub-RcNwF