Vežbanje, dijete, teretana...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Tegovi me opasno smaraju, još ona ista teretana od 2007. iste face, isti raspored, skoro pa i ista muzika, a još gore mi je kada odem u nepoznatu teretanu. Prošlo leto sam se dosta primio na bajs i solidno se opremio osnovnom opremom pa planiram ovo leto sa matorim da ga pratim na turama. Tu još moram da izučim šta jesti i kako i kada prilikom takvih aktivnosti da organizam ne gladuje a da opet mu dam ono što treba.
Pred duže ture najvažnija stvar je isprazniti creva.
Ma to retko, kad ustanem u 12 pa moram da unesem sve proteine, ali eto u 15h sam danas posle treninga i HIITa pojeo ribu i salatu, realno gladan si za 2h pa i nije tesko. A i navika je cudo, bas zato sam pisao pre neki dan da za ozbiljniji progres treba jesti i piti ''na silu'' tj. i kad nisi gladan/zedan. Ranije sam tako i ja jeo jednom dnevno, da sam ostao na tome nista ne bi uradio, ovako se sad navikao, ubrzao metabolizam pa mi se i samo trazi.Xepoj87 napisao:Kako cesce od 3 sata, pa ja bih eksplodiraoJa, da smem, bez problema bih mogao da jedem jednom dnevno
![]()
Urose, to je super organizovano, svaka cast![]()
Meni to najvise fali, raspored.
Sent from my Sony
Minimalni razmak mi je 2h, da ustanem u 7 sigurno bi bio bar 4h.
Ma ne mislim nista lose, to je i najbolji rezim samo nisam znao da ima ime. Vidjao sam ''hrono'' natpise po fb, ali nisam citao, ovako kad citam tvoj opis to je klasicna zdrava, rasporedjena ishrana sa kvalitetnim namirnicama, samo se neko sad setio da je nazove hrono. Mislio sam da ima neka ''kvaka'' kao kod intermittent fasting-a, carb backloadinga i sl pa da je zbog toga dobila ime.Uroš S. napisao:Pa jeste ali je i bitan taj deo sa insulinom, tj. on ne varira mnogo zbog toga što veći deo hrane ima nizak GI, pa onda i ono masnije što pojedeš neće toliko da se zalepi, jer su nivoi insulina niži nego kad jedeš sve i svašta.
Ne kažem da sam smislio toplu vodu, nego sam prosto u trenutnoj situaciji našao režim koji mi odgovara i pravi rezultate koje sada hoću. Telo voli i rutinu, pored ostalog.
Ovo Uroševo zvuči odlično. Ja se u nekim sličnim okvirima hrane krećem, ali nisam toliko disciplinovan. Pojedem i slatko, popijem pivo, ali sve to drastično manje nego nekad.
Trenutno samo održavam šta sam postigao, nema potrebe više da mršavim. Nisam video cifru od 80 i preko na vagi već nekoliko meseci.
Tapatalk
Trenutno samo održavam šta sam postigao, nema potrebe više da mršavim. Nisam video cifru od 80 i preko na vagi već nekoliko meseci.
Tapatalk
Prava hrono je u stvari blaza varijanta atkinsa, sa tacnim tajmingom obroka.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
Ma pravi hrono ima milion stavki, to meni nije potrebno jer sam se samo malo zapustio. Fora je sto je to privremeno resenje, dok se ne dodje na zeljeni rezultat, ali do tada naviknes i sebe i organizam nekim zdravim pravilima, pa je i posle teze napakovati višak. Drugar od kog sam i saznao za hrono je napravio odlicne rezultate sa slicnim rezimom kao ovo moje sada, uz vrlo malo fizicke aktivnosti i on mi je potvrdio da skoro uopste ne pazi vec vise od pola godine a ne goji se.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne bih da te "plasim", ali sa 30+ je mnogo lakse "zapustiti" se 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Tako je. Nema tih minuta koji mogu da nadomeste fizičku aktivnost već tada a kamoli kasnije.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Uroš S.
Re: Odg: Vežbanje, dijete, teretana...
Sto se tice opsteg zdravlja da. Ko hoce da skine višak, kujna je mesto gde se radi 80+% posla. A obzirom na 80/20 rule, koje bih ja u ovoj oblasti nazvao i 90/10 rule, vise nije ni potrebno. Ovim ne zelim kazem da se ne treba rekreirati.Ji 4Tze napisao:Tako je. Nema tih minuta koji mogu da nadomeste fizičku aktivnost već tada a kamoli kasnije.
Huawei P6 TT
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ps.fitness
Sjajna aplikacija za rekreativce i početnike.
Sjajna aplikacija za rekreativce i početnike.
Za koji dan stize ovo,videcemo kakav je. Ali Svaba kad napravi...

To niš ne valja. Pravi muškarci ne uzimaju gluten free.
Ako nemaš problem, gluten - ne gluten, nebitno skroz.
Imajuci u vidu da nemam pojma sta je gluten ni cemu sluzi, rekao bih da nemam problema