Biciklizam
Re: Biciklizam
Što mene nerviraju prodavci koji ne stave specifikaciju opreme.
Onaj prvi deluje na oko ok, ali je oprema čudna kombinacija i takav sigurno nije izašao iz fabrike. Takođe je precenjen.
Drugom takođe ne mogu da provalim komponente, ali je cena mnogo realnija.
Onaj prvi deluje na oko ok, ali je oprema čudna kombinacija i takav sigurno nije izašao iz fabrike. Takođe je precenjen.
Drugom takođe ne mogu da provalim komponente, ali je cena mnogo realnija.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Koju kacigu uzeti i gde? Rešio sam da od ove sezone ne vozim bez iste.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Ne znam skoro ništa o kacigama osim da se nakon pada ma kakva kaciga bila baca i kupuje nova, ali znam da je kaciga must have i da tu nema diskusije. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ima diskusije sa Zuzazuom, on je imao neku teoriju o tome da kaciga vise steti nego sto koristi, ali se ne secam cele price. Koga ne mrzi, neka trazi. 

Odeš u Planet probaš sve koje ti se finansijski uklapaju i kupiš onu koja ti je najudobnija.Uroš S. napisao:Koju kacigu uzeti i gde? Rešio sam da od ove sezone ne vozim bez iste.
Huawei P6 TT
Ja imam Uvex.
Samo ako je pad na glavu.AcaKayak napisao:Ne znam skoro ništa o kacigama osim da se nakon pada ma kakva kaciga bila baca i kupuje nova, ali znam da je kaciga must have i da tu nema diskusije.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kacigu kakvu hoćeš, samo da unutra ima mrežicu protiv upadanja insekata 

Bar sa prednje strane.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Dobio sam ponudu za ovaj gore Cube od 500e da ga cova spusti na 400e. Medjutim kaze mi da je bolje da kupim Trek 7.5 FX 2012.-13. sa hidraulicnim diskovima, daje mi ga za 300e i ima malu ograbotinu. Kolega bio danas kod njega, da ne idem u Zr dzabe, kaze nista strasno. Inace zbog kolege mi je i spustio cenu jer se poznaju. Trek je u fabrickoj opremi i neko je u nemackoj plakao za njim, a iskreno i drago mi je.
Mada mi ovi cigu-ligu saradnici kupe nestona buvljaku u Namćkoj.
Mada mi ovi cigu-ligu saradnici kupe nestona buvljaku u Namćkoj.
Ako tako kupujes, onda nedeljom na Bubanj potok i naci ces za te pare dosta bolji bike. Ja ti kazem, ako vev imas 500e, onda gledaj da na svakoj shimano komponenti.barem pise deore, a jos bolje deore XT. Ja sam prodavao moj bike za 450e, a kostao je sve zajedno preko 2000e, posto sam sve novo kod nas uzimao, full XT, cak i lana i zupcanici, cak jos bolja prednja nabla, specialized bez lagera, Xt hidraulicni diskovi, Giant XTC race ram, nove Continental slim gume, novo sediste od 60e, sa sve bezicnim cateye brzinometrom, novim paknovima na kocnicama, Aligator i, itd... Kada mi se javiko 5 likova za redom, da me pitaju da li moze za 400 i 350e, spustio sam slusalicu svaki put, a onda sva sreca povukao oglas.
Takvi bikeovi lagano mogu da se nadju na bubnju, samo rano ujutru, ne posle 8 da se dodje.
Sent from my Sony
Takvi bikeovi lagano mogu da se nadju na bubnju, samo rano ujutru, ne posle 8 da se dodje.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Re: Ne brže od života!

Ovo je proletanje kao i kroz crveno, kontam da nije ni pogledao.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Bio sam, nista narocito. Fora je sto kod tih likova prvi dodju ovi nakupci i onda sta ostane to prodaju. Isti ti su nedeljom u Pancevu.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Pitanje za poznavaoce (tj. Paju
). Trebao bih da menjam gume na mojoj masini, a posto uglavnom vozim po asfaltu sta bi bilo najbolje staviti?

Ja vozim čiste slikove.
Slazem se, cak sam i ja, kao nekadasnji hard core downhill i freestyle fan, stavio slik, jer ne mrdam sa asfalta, a ono malo zemlje sto predjem svakako ne zahteva krampone
Mnogo prijatnije, udobnije, tise i brze gume.
Sent from my Sony

Mnogo prijatnije, udobnije, tise i brze gume.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Vaistinu slik.
@Heroj, jel i dalje vozis bajs, nisi prestao?
@Heroj, jel i dalje vozis bajs, nisi prestao?