Nadam se da se uskoro zavrsavaju generalke na bagerima.

Ima dosta toga napisanog na tu temu, evo jednog koji je baš u vezi sa ovim/ovakvim slučajem:dragan napisao:I poslednje, postoje komentari koji spominju da je prisustvo alkohola rezultat fizioloskih procesa posle smrti, neka vrsta prirodne reakcije u telu. Koliko je tacno ne znam, ali vredi malo pogledati i to...
Mollio bih da ako se ovo odnosi na moj komentar, onda isti bude pazljivo procitan. Nigde nisam napisao da je kontrolor PRIMORAO nekoga da sleti. Po zakonu, ako smo ga citali, kontrolor sme da sugerise ali ne i da navodi pilota da ucini nesto, sto bih rekao da tako izgleda iz dela koji je Paja postovao.dragan napisao:Koliko ja znam niko od kolega iz prilazne nikada nije primorao nekoga da sleti gde kontrolor zeli, ali se ovde, i to ne prvi put ovih dana, provlaci i momenat delimicne krivice kontrolora, po medijima. U zivotu, nista se ne desava, niko nije je suspendovan niti se digla neka frka ovde kod mene...
Drugo, nisam procitao da je ijedan medij objavio da je pre poletanja vojnog helikoptera isti zadatak dobila helikopterska jedinica mupa, i odbila ga... To sam cuo sa vise strana...
Bio je kućni prijatelj moje drugarice koja kaže da je pio samo sokove (obično ceđeni grejp i pomorandžu).
Čak ni kafu kaže da nije pio.