Detailing
Re: Detailing
Pitaj Zeljka Rodica. Ne znam da li ovi momci iz Garage 73 rade samo pranje.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Zvao sam ja neki broj od ovih iz Garage ali nije bio dostupan. Zvacu sutra da vidim.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
062 240 303 - Dario, Garage73
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Nemam taj broj, hvala.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kakva je bela ne-metalik BMW boja za odrzavanje? Konkretno Alpine White 300.
Pri tom mislim na to koliko se vide sitne ogrebotine, koliko je zahvalna za poliranje, koliko je lako ili tesko "zatackavanje" sitnih ostecenja?
Takodje, koje boje je podloga ispod laka i farbe kada je bela boja u pitanju?
Iliti kad raspizdi kamencic nadam se da ne ostaje crn trag
Pitanja vazi i za plasticne delove i za limene. Ako postoji neka razlika - naglasiti je.
Pri tom mislim na to koliko se vide sitne ogrebotine, koliko je zahvalna za poliranje, koliko je lako ili tesko "zatackavanje" sitnih ostecenja?
Takodje, koje boje je podloga ispod laka i farbe kada je bela boja u pitanju?
Iliti kad raspizdi kamencic nadam se da ne ostaje crn trag

Pitanja vazi i za plasticne delove i za limene. Ako postoji neka razlika - naglasiti je.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa ne moze biti prostija 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mineral white je mnogo bolja ako moze na ne-m verziju.
A cena prava sitnica 
Moze na standardnu 3ku, ali se doplacuje jedno soma eura.
Sent from my Sony

Moze na standardnu 3ku, ali se doplacuje jedno soma eura.
Sent from my Sony
- Delija
- Kontakt:
Bas to. Ne dam 1k evra na glupu belu boju 
BTW, pretpostavio sam da je ok za odrzavanje, ali sam hteo i potvrdu od strane ljudi koji se time bave, kao i odgovor na ovo drugo pitanje.
Drugar ima CX-5 u Soul Red boji koja izgleda extra, pogotovo na suncu, ali mu zvanican Mazda distributer/uvoznik otvoreno kaze da njegovu troslojnu boju ne mogu 100% da pogode. To sam isto citao i za Estoril Blue, a bogami i za neke iole egzoticne metalik i perla bele boje

BTW, pretpostavio sam da je ok za odrzavanje, ali sam hteo i potvrdu od strane ljudi koji se time bave, kao i odgovor na ovo drugo pitanje.
Drugar ima CX-5 u Soul Red boji koja izgleda extra, pogotovo na suncu, ali mu zvanican Mazda distributer/uvoznik otvoreno kaze da njegovu troslojnu boju ne mogu 100% da pogode. To sam isto citao i za Estoril Blue, a bogami i za neke iole egzoticne metalik i perla bele boje

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To bi objasnilo dosta o stanju onog 135i i sumnjivoj prici prodavca...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Delija
- Kontakt:
I plava 328-ica je imala pokusaje zafarbavanja na par mesta na prednjem braniku i na jos par mesta (sitnih), ali su vrlo neuspesna i videla su se iz aviona.
Pa ne mogu kad su indijanci naravno al lepo od njih sto to priznaju.
alpine white je jedna od najzahvalnijih za odrzavanje, naravno nije lako pogoditi nijansu ali ako farbanje radis u delti neces imati problema.
I boju gledas svaki dan pa razmisli jel bitnije to ili nekakvo ozvucenje i slicno.
alpine white je jedna od najzahvalnijih za odrzavanje, naravno nije lako pogoditi nijansu ali ako farbanje radis u delti neces imati problema.
I boju gledas svaki dan pa razmisli jel bitnije to ili nekakvo ozvucenje i slicno.
- Delija
- Kontakt:
Svidja se meni ta Alpine White skroz u kombinaciji sa M Sport paketom. Cesto vidjam jednu 4-orku u NS-u.
99% belih 3-jki koje se predstavljaju na forumima i po testovima su u toj boji, iako su u pitanju vrlo cesto 335-ice u M Sport opremi i sa nabudzenim ostatkom opreme. Njima sigurno 1000 evra gore/dole nije bas nista znacilo. Ne bih ni ja crkao za tih 1000 evra, ali ako bas ne moram da ih potrosim - onda i ne bih
99% belih 3-jki koje se predstavljaju na forumima i po testovima su u toj boji, iako su u pitanju vrlo cesto 335-ice u M Sport opremi i sa nabudzenim ostatkom opreme. Njima sigurno 1000 evra gore/dole nije bas nista znacilo. Ne bih ni ja crkao za tih 1000 evra, ali ako bas ne moram da ih potrosim - onda i ne bih

Da, boju gledas svaki dan, a ozvucenje slusas samo na crveno slovo
Sent from my Sony

Sent from my Sony
@Delija
Pa bas zato ako su 100% svih trojki alpine white bilo bi kul da bude mineral.
@Xepoj
Ok onda i ozvucenje i boja
Pa bas zato ako su 100% svih trojki alpine white bilo bi kul da bude mineral.
@Xepoj
Ok onda i ozvucenje i boja