Računari
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Računari
Taman za mrtvo dizanje. Koji je model u pitanju?
Danas se klinke... Danas se vrhunski HW pakuje u mini kućišta, ovo je iz doba Jure...
Danas se klinke... Danas se vrhunski HW pakuje u mini kućišta, ovo je iz doba Jure...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Poslednje što sam imao kao desktop je neki CM, valjda beše 690. Tad sam bio u toku sa tim stvarima i verovatno je bilo bolje od svih tih Čifteka. Ventilatori su mogli perfektno da se postave. Ja sam držao 12 na 7v. Nečujno, a hladovina. Mislim da je mogla da se stavi gomila 14ica u to kućište.
Inače na konto napajanja CF se nije pokazao nešto posebno. Imao sam dosta reklamacija i jedino koje je ikad spalilo čitav računar je bilo CF. Ni najjeftiniji kinez mi nikad nije oštetio komponente. To je zanimljivo.
LC i CF sam imao puno reklamacija, srećom kad im istekne garancija, tako da su ljudi kupovali nova, ali ostane gorak ukus kad neko da gomilu para ta komp, ti si preporučio komponente, a crkne čim ode garancija.
Tapatalk
Inače na konto napajanja CF se nije pokazao nešto posebno. Imao sam dosta reklamacija i jedino koje je ikad spalilo čitav računar je bilo CF. Ni najjeftiniji kinez mi nikad nije oštetio komponente. To je zanimljivo.
LC i CF sam imao puno reklamacija, srećom kad im istekne garancija, tako da su ljudi kupovali nova, ali ostane gorak ukus kad neko da gomilu para ta komp, ti si preporučio komponente, a crkne čim ode garancija.
Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja ne volim ta ogromna kučišta. Sebi sam pre godinu dana uzeo CM Silencio 352 sa zvučnom izolacijom, prima mATX a staju 4x12 kulera ili 2x240mm vodena hlađenja. I najbolje je što je bruka tiho. Prima do 160mm CPU hladnjak.
PSU je TT SPS630-M modularac sa 86+ efikasnosti.
PSU je TT SPS630-M modularac sa 86+ efikasnosti.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ovo kućište je relikvija iz prošlosti (kupljeno je ako ne grešim 2003. ili 2004.).
Njegovo originalno 400W napajanje je još uvek ispravno i radi (odavno je otišlo od mene ali prijatelju kome sam ga dao i dalje vrši posao).
Njegovo originalno 400W napajanje je još uvek ispravno i radi (odavno je otišlo od mene ali prijatelju kome sam ga dao i dalje vrši posao).
Imam i ja dinosaurusa tower case. Iz 386/486. Slikacu kad ga skinem sa tavana. Plan mi je da kad budem imao para odradim novu konfuguraciju u njemu a kako cu da odradim vodeno hladjenje videcemo.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Znaci ja sam najgori, a mrzi me da dajem pare na komp. Radije cu da cipujem Dobla i da puknem na pljunta nego na komp.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Imam jednu kosku ozbiljnu za vas
Paz sad ovo, u pitanju je elitebook 8470p sa i5 cpu i ATI grafikom. Svez win7 x64 stavljen pre par dana. Na odredjenim delovima ekrana (mahom slike i radne povrsine u ps/fw/itd) se povremeno pojavljuju neke kuke i kvake sto lice na kineske karaktere (obelezio sam par strelicom http://prntscr.com/6uvsrl). I sto je najzanimljivije, ostaju tu i nakon printscr-a
. Jel ima neko ideju sta bi to moglo da bude? Iz dosade sam uradio cpu/mem/gpumem stress testove, sve prolazi bez ikakvog error-a. Probao sam da zamenim ram, isto. Probao sam i na dockingstation-u i externom monitoru, isto.

Ulazis u Matrix na vodi ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Graficka.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nema sta drugo da bude osim graficke. Al nije mi jasno, opteretim je max 2d/3d testovima, pustim gpu mem stress test i sve prolazi bez ikakvih gresaka i brljotina po ekranu. A ovi karakteri se nikad ne pojavljuju na desktopu recimo, samo na slikama i nekim aplikacijama. Weird...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Rekao bih da je do drajvera ili memorije na grafickoj. Kad treba da nesto specificno interpretira, pukne pa izbacuje karaktere. Iste te hijeroglife vidjam u igricama kad se lepo zaglupi
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pa kad skidate igrice koje su kinezi krekovali.
Podvarak, vrlo zanimljiv slučaj. Jesi li probao da ga povežeš na ext monitor i kako se tamo ponaša?
Podvarak, vrlo zanimljiv slučaj. Jesi li probao da ga povežeš na ext monitor i kako se tamo ponaša?
Posetite www.garaza.rs !
Probao, sad mi bas stoji na dockingu, ista prica.
Zongliracu malo s drajverima i eventualno bios-om od laptopa, mada po svemu sudeci nesto je grafika u kanalu.
Zongliracu malo s drajverima i eventualno bios-om od laptopa, mada po svemu sudeci nesto je grafika u kanalu.
Pogledaj koja grafika radi kada se pojavljuje, posto laptopovi u desktopu i ostalim nezahtevnim aplikacijama obicno koriste integrisanu, da ne bi bateriju trosili...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.