NexT napisao:
Najbolja stvar na celom autu - menjac. Tvrd je, sedista su mogla da budu mnogo bolje profilisana, pozadi nema nesto mesta, gepek ima nenormalno visok prag.
Kad je prazan lepo ide, ali na uzbrdici za B. kosu umire uzbrdo. Cak je zvuk glupav. Ugl, ja taj motor ne bih gledao ni iz zezanja.
..
Rekao bih da upste nisi realan, verovatno zbog motora si i sve ostalo stavio u pogrsan kos. A i ne znam da li si poredio sa autima iz C segmenta ili D, rekao bih iz D.
Sedista nisu na izgled profilisana nista posebno u osnovnoj opremi, ali su odlicna, da da odlicna i za duze puteve.
Pozadi ima mesta za klasu u kojoj je sasvim pristojno i za mene od 195cm. Ne kao u D segmentu ali nije tesan.
IMa odlicnu upravljivost, stabilnost i zvucnu izolaciju.
Jeste tvrdji ali nije neudoban i lepo i tiho upija rupe.
za DW-a, najsigurniji ti je 1.9TDI pa ako ti je slab stavi chip ili RaceChip, i bice sasvim dovoljan.
2.0TDI jeste bolji izbor, e sad ja ne verujem previse u taj motor ali jedino bih ga u Audiju uzeo da ti budem iskren.
Uglavnom ako gledas auto iz C segmenta boljeg jos uvek nema, samo jeftinijih.
Honda Civic 5d ok, jeste da izgleda ''atraktivnije'' ali dokle, ali to bi mi bilo logicnije da uzmes da se sutra zenis, a imas 25-30 godina, jer je varijabilna i tu joj niko ne moze prici. Ovako, sve je to lepo, ali Audi A3 ima svoje sitnice koje ga izdvajaju, pa ako ti to znaci uzmi njega, ako ne izbor za tu cifru koliko si planirao dati za A3 je povelik jer je A3 dosta skup, ali necu reci da ne vredi jer vredi vise od konkurencije.
E sad motor, pa ne ide on toliko lose za toliku snagu, cak sta vise ide i fino. E sad da li bih ga kupio, pa verovatno bih kao sto je sad akcija za taj motor i jako lepu opremu 16000e, ako jos traaje, gde je prvi sledeci sa tom opremom bar 20k e. Mada ja sam rekao ne kupujem skoro nov auto, ne isplati se za mene.