:lol: :lol:Day Walker napisao:@Pivo
Sacekaj da se javi dag ipak je on ovde najiskusniji VW-ovac.. :smesko:
:lol: :lol:Day Walker napisao:@Pivo

8-)Stjepa napisao: Nemo' Reno da mi pominjete u kontekstima sprdnje i poruge, cu da zovem sin Dragana da gi vam busimo gume! Jasno?!

Ona nadr*ana kozna sedista, mala cukica na centralnoj konzoli pokazuje pritisak turba
  Ona nadr*ana kozna sedista, mala cukica na centralnoj konzoli pokazuje pritisak turba  
 za 159
  za 159

Ima ovaj plavi na oglasima 100 god , cena je bolesna, ali je i auto isto takav, pa jos i quattroza mmm. Salu na stranu ne znam koja bi mu bila realna cena, al je auto babarogica ... eve ga :
  Ima ovaj plavi na oglasima 100 god , cena je bolesna, ali je i auto isto takav, pa jos i quattroza mmm. Salu na stranu ne znam koja bi mu bila realna cena, al je auto babarogica ... eve ga :Rekao bih da upste nisi realan, verovatno zbog motora si i sve ostalo stavio u pogrsan kos. A i ne znam da li si poredio sa autima iz C segmenta ili D, rekao bih iz D.NexT napisao: Najbolja stvar na celom autu - menjac. Tvrd je, sedista su mogla da budu mnogo bolje profilisana, pozadi nema nesto mesta, gepek ima nenormalno visok prag.
Kad je prazan lepo ide, ali na uzbrdici za B. kosu umire uzbrdo. Cak je zvuk glupav. Ugl, ja taj motor ne bih gledao ni iz zezanja.
..