Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Floyd »

starac vujadin napisao:Jadan pokušaj hejta.
Jadan komentar ;)

BTW, hteo sam da ga probam i za razliku od S klase, serije 7, X6 i sl. koje mozes da uzmes kad hoces... za ovo sranje je procedura kao da uzimas Aventadora. Na kraju mi ponudili dizela umesto S kog sam trazio, pa sam odustao...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Komentar je onakav kakav zaslužuješ...što lepo ne kažeš da su te iznervirali i da ti je pogođena sujeta..."kiselo grožđe". Lepo su te provalili da si još na nivou BMW dizela i tek treba da se kvalifikuješ da probaš Maserati benzinca ;)
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Nisu me pitali sta vozim...
Ostatak lupetanja ne bih da kometarisem ;)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Jok nisu...
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Zar Ghibli nije u klasi BMW 5, A6, E klase a Quatroporte u klasi BMW 7, A8, S Klase?

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Jeste, s tim što on zahvata i ciljnu grupu koja kupuje i CLS, A7...
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

starac vujadin napisao:Jok nisu...
Nismo detaljno pricali o mom autu... koji ti je qrac :D
Pitali su koja je marka, rekao BMW i to je to. Mogao sam da kazem da vozim i Ferrari, nisu mi trazili saobracajnu.

Znam ja da se na Balkanu ljudi gledaju kroz auto koji voze i odelo koje nose ali ovde to nije slucaj.
Mene recimo zabole uvo zasto ti vozis Ficka od 60ks... i ne trudim se da na osnovu toga donosim zakljucak o tvom imovinskom stanju ili vozackim sposobnostima :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Ni ja nisam pričao o tvom imovinskom stanju, niti o tvojim vozačkim sposobnostima. Osvrnuo sam se na tvoj post o Ghibliu, pa da ne širimo priču na ono što nije rečeno.

Inače, svuda se gleda na to kako ko stoji i to je potpuno normalna stvar u današnjoj civilizaciji. Nije to samo balkanski specijalitet.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Dakle, posto vozi Bmwa, nije dostojan test voznje Maseratija.
Zar nije to upravo ono sto je on i napisao?
A skoro su svi razocarani enterijerom masera.
I generalno imaju jeftine i lose enterijere, ali je bilo logicno da ce da napreduju kada krene masovno stancovanje modela, ali se to nije desilo izgleda.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Ajde sad kad smo krenuli na tu stranu... nisu me izbacili iz salona, bili su veoma ljubazni, ponuduli dizelku koja jedina kao test auto (i to ne odmah nego da se uzme termin), S nemaju za test i ne znaju kad ce ga imati.

S te strane mi nije jasno kako planiraju da privuku kupce E segmenta? Ubacili su dizel motore, cenom sisli ispod 100k evra... ali u glavi jos uvek ne mogu da odvoje Ghibli od GranTurisma. Zato i ne cudi sto u CH svako od nemacke premijum trojke proda 4x vise automobila te klase.

Inace, u CH mnogo ljudi ima para za dobar auto (posebno sad kad je CHF jak) pa su dileri prilicno oprezni sa procenama. Prosle nedelje sam isao da stavim letnje gume. Ulaze dva istetovirana balkanistanca sa nazuljanim rukama od baustele i na losem nemackom jeziku traze da probaju 650i ili M6 kabrio. Mislis da ga nisu dobili?
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Jer ti stvarno misliš da sam ozbiljno napisao da ne zaslužuješ da probaš Maserati? Iako sam napisao direktno i pomalo grubo, poenta je u odnosu među brendovima, ne na tebe lično.

Ghibli je napravljen na posebnoj platformi, ima posebne motore, kakav god bio Maserati je ekskluzivniji brend od BMW, te to ne može biti nikakav presvučeni Fiat, poluproizvod ili polupremium. Maserati je ime za sebe koje još uvek ime veću težinu od pojma "premium". Meni lično je žao, i ovo kažem ozbiljan, što se oni "spuštaju" na taj nivo...ali to je neminovno da bi se opstalo. Bar im to dobro ide za sada.

Ako BMW ima 520d to je ok, ali kada bi Ghibli imao verziju s 2.0mjet motorom to bi bilo neoprostivo...To je nemačka prednost zbog koje će uvek pordavati 10x više kola u tom segmentu.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Da me izvines meni Ghibli po enterijeru uopste ne lici na taj ekskluzivni Maserati o kom ti pricas :zbunjen:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Kad su culi da vozi BMW nisu hteli da mu daju Ghibli da se ne sramote enterijerom :)

Svejedno simpatican je Ghiblo, ima neku car i smek, pride je povoljniji od BMW 5 i Merc E pa i na to moze da lovi kupce. Ali stvarno su trebali vise poraditi na enterijeru.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Ja samo kažem da se ne trude dovoljno da navuku kupce te klase. Dizel nije dovoljan za tako nešto.

Što se Ghiblija tiče, i pored enterijera koji je previše jednostavan za tu klasu, stvarno je najlepši auto.

Zvuk benzinca je stvarno odličan. Ne može ni jedan BMW da mu parira... čak ni M.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/inser ... el=Desktop
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ne znam dal sam ikada video Masseratija kao danas.
Lepo vreme svi krenuli kabrioletima i fancy kolima da se malo provozaju/pokazu po centru grada. Svaki cas se cuje neka grmljava i po pravilu je Maser :) Naravno ima svega i svacega fantasticnog, ali Maserati se uvek izdvaja zvukom. On ide 20 kmh a cela ulica grmi :)
Odgovori