Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od aleksa »

aleksa napisao:Jel ima neko neki predlog za android do 10.000 dinara? :)

Video sam Huawei Y530 i Galaxy Trend Plus, jel ima jos nesto zanimljivo?
Nasao na KP Huawei Y530 za 6000 dinara, nov sa garancijom u full pakovanju. :)

Za 10.000 vec ima da se uzme i Xperia E4, Huawei G6, Lumia 535... samo treba pratiti oglase i ubijati cenu! :D
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

E4 je takav krš, ja gori ekran nisam koristio
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja bih u toj soc varijanti, samo Windows gledao. Taj 535 mi deluje kao bolji telefon od duplo skupljih androida.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

fq400 napisao:Lumia mi je posle update-a na Denim izgubila komunikaciju sa Win 8.1 desktop računarom :glavomuzid:
Obišao sam sve forume, pokušao sa svim zvaničnim i nezvaničnim drajverima i softverom i nema šansi da ga preopzna. Detektuje ga ali ne može da mu priđe. Nema razmene fajlova, nema sinhronizacije preko USB-a, ništa :ccc:
Ovo znači da počinje potraga za novim telefonom, a od sada i zvanično tvrdim - WP je gowno, bolje da nisu ništa dirali, yebeš ti to kad idu u rikverc umesto da idu napred. Pritom je telefon usporio bez vidljivog razloga (i pre instalacije Denima), tako da sve ono što je i imao od prednosti sada pada u vodu.
I meni se Lumia abdejtovala na Denim mada ne znam ni sta je to :kezo: i radi potpuno istio kao i pre toga. Koristim i WP i Android uporedno i ako se gleda sam sistem ja sam bukvalno odusevljen sa WP, ako izuzmemo nekoliko aplikacija sa prodavnice sa kojima sam delimicno zadovoljan. Vidi se da rade na aplikacijama rez zadnjih 7 dana non stop se abdejtuju aplikacije.
Cak sta vise sa Lumiom mogu da stream-ujem slike i video na moj TV u jednom kliku, to sa androidom mogu da sanjam :kezo:
Nisam fan ni jednog mobilnog OS-a jednostavno kupujem sta mi je pristupacno za moj dzep i sta mi odgovara, Lumiu sam kupio samo zbog kamere i FHD 6" ekrana, mogao je bude i android i IOS i WP meni je sve jedno.
Wp bar meni stvarno radi odlicno, jedino me nervira tapatalk, ali se vidi da rade na njemu za 10 dana je dobio dva abdejta, ali u poredjenju sa android verzijom je bas nula, ostalo je bez zamerke.
Imam i tablet Nexus 7 koji je na primer na kitketu bio savrsenstvo, kada je dobio lolipop sad je cista bulja unakazili savrsen tablet sa OS-om.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Ja priznajem da je WP dosadan :mrgreen: Radi isto kao i prvog dana bez ikakavih usporenja, bagova i musicavosti. Nema sta da se cacka :zbunjen:

E sad, nije imun na vlasnika idiota :uf: Lepo su napisali :kafa: ne raditi update na WIN 10 developer preview verzija XXXXXX na 1520, a ako vec radite na svoju odgovornost, ISKLJUCITE PIN lock. Da li treba da vam kazem da sam uradio sve suprotno i zahebao stvar? :forumas:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Znam još jednog koji napomene čita tek kad za*ere :kezo:
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Aaaa nisam ja taj. Ja sam se opametio :loool: Poceo sam da citam dokumentaciju unapred, ali problem ostaje sto sam tvrdoglav pa ne postujem vec i dalje radim po svom :ccc: Dodje mu isto na kraju.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Evo je telefon uspeo da se zablokira, po prvi put od kako je updateovan na Denim. Zeznuo ga je fotoaparat, tj. njegova aplikacija. Ostala je aktivna kada se telefon ugasio, kada sam ga upalio dobio sam neke fraktale na ekranu i nikako nisam mogao da ih se rešim osim resetom.

Ja i dalje prezadovoljan sa WP. :)
Širim haos!
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Xepoj87 napisao:Ja bih u toj soc varijanti, samo Windows gledao. Taj 535 mi deluje kao bolji telefon od duplo skupljih androida.

Sent from my Sony
Ima ga devojka, za te pare skroz ok telefon.
Korisnikov avatar
oli
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 19:39

Post od oli »

Scuderia napisao:
Xepoj87 napisao:Ja bih u toj soc varijanti, samo Windows gledao. Taj 535 mi deluje kao bolji telefon od duplo skupljih androida.

Sent from my Sony
Ima ga devojka, za te pare skroz ok telefon.
Moj sin nosi 535, telefon je odlican, jedina mana je ekran koji kad se zaprlja malo zeza, ali to je reseno obicnom folijom od 200din.
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Ja posle s5 prešao na note 4 i to exynos verziju. Sve što mogu da kažem je wow. Jbt koji telefon.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ta nemoguce!
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Izgleda da ni meni ne gine Note 4, a ne daju mi se tolike pare za fontele :mrgreen:

Gledam da zamenim Note 2, iskopam par interesantnih a osetno jeftinijih rešenja i onda shvatim da nijedan od tih "većih" telefona nema stylus :glavomuzid: A na olovčicu sam se ozbiljno navikao.

Za ovaj model sam se opasno zagrejao:
http://www.gsmarena.com/huawei_honor_6_plus-6777.php

Specifikacije su mu sjajne, a ova dual kamera obećava.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Honor je niža klasa od P serije, ako ćeš već Huawei. P je business.
Pogledaj P8, pre par dana je predstavljen.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Izgleda brutalno P8.

Slika
Odgovori