Boga mi ne bih ni ja smeo bajsem na Zrenjaninski put.
Sto se tice pancevackog mosta mislim da nema celom duzinom onaj trotoar, ali bar sto se tice pravca prema Pancevu. Ja sam ga jednom presao bajsem i to po kolovozu i nisam se vise usudio da to ponovim.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
danas i u petak smo radili brojanje petlje na zrenjanincu, nadje se bogami svaki sat po barem njih 4-5-6 biciklista... povremeno prodje ekipa 2x profi sto voze, uglavnom rekreativci...
ludaci..
dobro salim se, ali stvarno je vrlo opasno voziti preko kineskog mosta i dalje, sipce automobili i kamioni uglavnom preko 100 na sat, a mora da se vozi na putu...
Znaci treba malo presretaca na Pupinovom mostu Inace, primetio sam ovde nocu vidjam dosta biciklista sa reflektujucim prslukom i bas dobrim svetlima. Jako vidljivo.
Rakhil napisao:Aj duvajte ga kolektivno. Naravno da znam zameniti gumu, ali cu radije da proucim gde su servisi. Nemam nameru da se jebavam do Ostruznice ili Avale pa da nosim gumu, ionako bi me mrzelo da menjam.
Treba mi dres, sorc, veca torba na ramu i kaciga za pocetak, ostalo imam.
Eto, znao sam.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.