Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Cuo sam ja da u Vranju ima dobra mesara, mogao bi da proveriš 

Slabo oko Stadiona. Ako ti nije daleko: Šabački Slatinac na Trošarini. Kafanče sa dobrim roštiljom.
TT
TT
Grujicu, ako hoces da ti pazarim nesto za prvi maj, kada vec idem do Dobanovaca po kobaje i rostilj do Zemuna, javi, imas moj broj 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Xeroj, pričaš o Platičevu? Tamo sam u nekoj mesari-brzoj klopi jeo najbolje kobaje ikada a nisam neki preterani ljubitelj 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
E moguce da je Platicevo.
A ovi cevapi iz Dobanovaca su neprikosnoveni. Nigde jos nisam jeo bolje, mozda jednom u nekom restoranu.
Kobaje su takodje vrhunske.
Sent from my Sony
A ovi cevapi iz Dobanovaca su neprikosnoveni. Nigde jos nisam jeo bolje, mozda jednom u nekom restoranu.
Kobaje su takodje vrhunske.
Sent from my Sony
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Heinz napisao:Slabo oko Stadiona. Ako ti nije daleko: Šabački Slatinac na Trošarini. Kafanče sa dobrim roštiljom.
TT
Hvala, ali nas je gužva sa Novog Beograda uslovila da jedemo u samom TC-u u Meku

Ono je strašno! Svaki put se zapitam kako ljudi ne polude pri svakodnevnom odlasku i povratku sa posla preko Gazele...
Danas je na Dušanovcu bilo ludilo jer su raskopali jednu ulicu. Posle 16-17h se sredilo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Heh a tvoji me novosadisti čudno gledaju kad kažem da sam u NS kao na bensedinu.DukeNS napisao: Ono je strašno! Svaki put se zapitam kako ljudi ne polude pri svakodnevnom odlasku i povratku sa posla preko Gazele...

Širim haos!
Ako dolaziš do Platičeva svrati do mene, doduše u pola jedan krećem za Aušvic, ako ćeš pre toga mogli smo se videti.
Inače sad kad vidim koliko se cimaš za roštilj, nije mi svejedno što ne mogu s tobom da idem, da nisam platio Prag dobro bih razmislio da iskoristim poziv
Inače sad kad vidim koliko se cimaš za roštilj, nije mi svejedno što ne mogu s tobom da idem, da nisam platio Prag dobro bih razmislio da iskoristim poziv

Haha, ma koje cimanje, pa ja uzivam u tome
Drugo, zasto ne bih nasao kvalitetno meso za rostilj, koji pravim sigurno 5 puta godisnje
Ranije sam besplatno imao besprekorne banjalucke cevape, po par kg za svaki rostilj, koji se prodaju po gradu u 50% svih lokala sa banjaluckim cevapima, ali prodao lik recept i posao i od prosle godine se pojavio problem sa cevapima
Sada sam nasao vrhunske 
Ne idem ja do Platiceva, nego mi cale iz Lipolista , 10km od Sapca, pa prolazimo kroz Platicevo i Sabac
Hteo sam ja i pre par godina da te iscimam, ali kada bih se ja necega setio u zivotu, ne bi bio problem 
Sent from my Sony

Ne idem ja do Platiceva, nego mi cale iz Lipolista , 10km od Sapca, pa prolazimo kroz Platicevo i Sabac

Sent from my Sony
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Selo se zove Jarak. Tesic ima i opasno pečenje, svi iz okoline dolaze po svinjetinu i jagnjetinu za božić i slične prigode.Xepoj87 napisao:Nije to Sabac, ja tako kazem, jer idem stalno ka SapcuAcaKayak napisao:Heroj, a gde uzimate meso u Šapcu? Slavija?Kada ides, posle naplatne rampe, prvo selo, mesara Tesic. Imaju bas tanke rostiljske kobaje, koje se ispeku za 3 minuta, ali ubijaju sa ukusom
Pre neki dan se u Bulevaru gladi otvorio novi giros "Solunac", overavam ga već treći dan i malo je reći da sam oduševljen. A tek treba da probam svinjski

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tu treba jesti dok je novo 

Upravo taVladapetr napisao:Selo se zove Jarak. Tesic ima i opasno pečenje, svi iz okoline dolaze po svinjetinu i jagnjetinu za božić i slične prigode.Xepoj87 napisao:Nije to Sabac, ja tako kazem, jer idem stalno ka SapcuAcaKayak napisao:Heroj, a gde uzimate meso u Šapcu? Slavija?Kada ides, posle naplatne rampe, prvo selo, mesara Tesic. Imaju bas tanke rostiljske kobaje, koje se ispeku za 3 minuta, ali ubijaju sa ukusom
Pre neki dan se u Bulevaru gladi otvorio novi giros "Solunac", overavam ga već treći dan i malo je reći da sam oduševljen. A tek treba da probam svinjski

Danas dodjem sa voznje bajka, a na stolu poklon paket

Sent from my Sony
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Slikaj unutrašnjost kutije, da imam na šta da parim oči dok gulim bujon od povrća 

There are 10 kinds of people in the world: