Biciklizam
Re: Biciklizam
Nisu svetleći nego aluminijumski i super laki, što ne znači da su neophodni
Sa tom cenim im je bolje da zasvetle 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ima veze u nacinu tj jednostavnosti povezivanja brzinomera. Zamisli da profesionalac (ili njegov mehanicar, svejedno) na sred trke odmotava zicu od brzinomera sa buzira prednje kocnice kako bi npr zamenio brzinomer koji je iznenada riknuo. Tu je i weight reduction kao i aerodinamika. Ti kao amater ces da jednom stavis brzinomer i neces ga dirati bar tri godine. Takodje tih par grama zice i minimalno veceg otpora vazduha ti apsolutno nista ne znaci.Rakhil napisao:A sto je glupost? I kakve veze ima da li si profesionalac ili amater sa nacinom prenosa podataka?
Prenos podataka necu ni da komentarisem jer i tu zicni sigurno ima prednost u odnosu na jeftinije wireless brzinomere, s tim sto pod jeftinije mislim na te koje bi doplatio par soma za njega, oni koji kostaju par stotina evra su druga stvar. Na kraju krajeva i da taj bezicni brzinomer ima brzi prenos podataka od nekoliko milisekundi tebi opet to nista ne znaci, jer tokom voznje neces buljiti u njega non stop.
U tom wireless brzinomeru imas i dve baterije, jedna u samom aparatu, a druga dole na senzoru kod tocka. Eto jos jedne gluposti koja jeste banalna ali je opet glupost.
I sto Paja kaze, manje potencijalnih problema u vezi bagova sa frekvencijom ili nekim drugim stvarima.
Eto ukratko.
Ihh, gde ode ti, kojih crnih par stotina eura za brzinometar 
Koji to potencijalni problemi?
Zasto su dve baterije glupost?
I kakav problem u prenosu podataka?
Napravi ti od muve, magarca
Zicni najvise smeta nekome ko je u prilici da pocupa kabl.
Sent from my Sony

Koji to potencijalni problemi?
Zasto su dve baterije glupost?
I kakav problem u prenosu podataka?

Zicni najvise smeta nekome ko je u prilici da pocupa kabl.
Sent from my Sony
Bežični koje bi on kupio, uključujući i moj gube vezu sa senzorom na nekim lokacijama (danas kod restorana Ušće).
Skuplji su a daju isto.
Jedina prednost im je estetika, koju bih u Rakhilovom slučaju zenemario jer bicikl nije takav da će se u njega ulagati, pa da se krene od ciklokompa.
Ja bih vozio ovaj dok ne vidim koliko ću voziti i šta mi treba od funkcija. Tada bi razmišljao o boljem, mada je danas besmisleno bacati pare na skuplje ciklokompove kad telefon može da ih zameni više nego odlično.
Skuplji su a daju isto.
Jedina prednost im je estetika, koju bih u Rakhilovom slučaju zenemario jer bicikl nije takav da će se u njega ulagati, pa da se krene od ciklokompa.
Ja bih vozio ovaj dok ne vidim koliko ću voziti i šta mi treba od funkcija. Tada bi razmišljao o boljem, mada je danas besmisleno bacati pare na skuplje ciklokompove kad telefon može da ih zameni više nego odlično.
- Kuzmanovic
Ihh, gde ode ti, kojih crnih par stotina eura za brzinometar
- spomenut zbog profesionalaca, onaj Garmin koji koriste na trkama sigurno ne kosta ispod "par stotina eura".
Koji to potencijalni problemi? - to je Paja spomenuo, ali kod toga ja mislim bagovi sa povezanoscu, frekvencijom, neregistrovanjem samog sata ili sta ti ja znam. Na kraju krajeva zica je pouzdanija od predajnika i prijemnika.
Zasto su dve baterije glupost? - nisu glupost ali smatram da nekoga moze da nervira to sto mora da menja dve baterije umesto jedne, zato sam rekao da je banalna.
I kakav problem u prenosu podataka? - odgovor moze biti objedinjen sa onim o potencijalnim problemima
- znam, ali trazio je takav odgovor
Zicni najvise smeta nekome ko je u prilici da pocupa kabl. - jeste, jel je Rakhil u prilici da pocipa kabal?
I dalje stojim pri tome da njemu (a i meni koji vozim malo ozbiljnije bajs od njega*) ne treba bezicni brzinomer.
* - molim da se ne shvati moja izjava kao "Ja Kontador, ti gowno". Samo sam hteo da kazem da cesce vozim bajs u odnosu na njega i da pratim prosecnu brzinu tj. jurcam po putu.
EDIT: Kucao sam post u isto vreme kad i Paja.

Koji to potencijalni problemi? - to je Paja spomenuo, ali kod toga ja mislim bagovi sa povezanoscu, frekvencijom, neregistrovanjem samog sata ili sta ti ja znam. Na kraju krajeva zica je pouzdanija od predajnika i prijemnika.
Zasto su dve baterije glupost? - nisu glupost ali smatram da nekoga moze da nervira to sto mora da menja dve baterije umesto jedne, zato sam rekao da je banalna.
I kakav problem u prenosu podataka? - odgovor moze biti objedinjen sa onim o potencijalnim problemima

Zicni najvise smeta nekome ko je u prilici da pocupa kabl. - jeste, jel je Rakhil u prilici da pocipa kabal?
I dalje stojim pri tome da njemu (a i meni koji vozim malo ozbiljnije bajs od njega*) ne treba bezicni brzinomer.
* - molim da se ne shvati moja izjava kao "Ja Kontador, ti gowno". Samo sam hteo da kazem da cesce vozim bajs u odnosu na njega i da pratim prosecnu brzinu tj. jurcam po putu.
EDIT: Kucao sam post u isto vreme kad i Paja.
Pa dobro, i ja sam rekao da ne treba da uzima, ne vidim sta moze dobiti time 
Ja imao tri bezicna Cateye i nikada nisam imao prekidanje, mozda su ovi noviji losiji...
Baterija se.menja na.par godina, odvrne se sraf i gurne baterija
Sent from my Sony

Ja imao tri bezicna Cateye i nikada nisam imao prekidanje, mozda su ovi noviji losiji...
Baterija se.menja na.par godina, odvrne se sraf i gurne baterija

Sent from my Sony
Ti Kontador, ja Frum.Kuzmanovic napisao:"Ja Kontador, ti gowno"

- Kuzmanovic
Hahaha 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Ne bih ja sedao na bajs bez bežičnog brzinomera...
Ja sam namerno uzeo sa žicom. Muka mi je vise od baterija.
I tako sajle idu na sve strane, još jedna žica ništa ne menja.
Tapatalk
Ja sam namerno uzeo sa žicom. Muka mi je vise od baterija.
I tako sajle idu na sve strane, još jedna žica ništa ne menja.
Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Sad kad toliko pišete o tome ima da pokida taj kabl prvom prilikom
. Ja sam ga pokidao kad sam prevozio bajs u kolima, prilikom pakovanja i to svaki put. I posle toga sam ga kačio jedno 5 puta ali je i dalje živ.

Boringly average, but also perfect for school run mums
Više bih se smorio da pokidam crevo od hidraulike.
Danas smo napravili 5.59km, iz komada. Malac sve bolje pedala i ne nervira se kad se polupa.
Tapatalk
Danas smo napravili 5.59km, iz komada. Malac sve bolje pedala i ne nervira se kad se polupa.
Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Predajem se, montiracu ovaj.
- Kuzmanovic
Ja danas iznenada seo na bajs, u roku od 2 min sam odlucio da cu da vozim pa skoknuo do Ade. Presao nekih 35 km uz prosecnu brzinu od 24 km/h. Bila opasna guzva na Adi.
Picko, popustio si pred pritiskom, a cenio sam te kao coveka.Rakhil napisao:Predajem se, montiracu ovaj.
Sent from my Sony