Biciklizam
Re: Biciklizam
Vozih vcrs posleee godinu dana pauze.
Uginuo sam. Sat vremena pun gas, bez stajanja, tj samo par semafora i jedan kiosk.
U petak idem do Planeta, ako uleti nesto super, ako ne za vikend uzimam bajs.
Uginuo sam. Sat vremena pun gas, bez stajanja, tj samo par semafora i jedan kiosk.
U petak idem do Planeta, ako uleti nesto super, ako ne za vikend uzimam bajs.
Dosta vam je dobra prosečna brzina. Neće next to izdržati 
Gde ste namakli maksimalnu brzinu, po ravnom?
Eto još jedne korisne opcije koju nudi praćenje vožnje. Uvek možeš nekome da pokažeš sliku kuda si vozio, što objašnjava mnogo toga. Dok bi rečima morao da se upljuješ dok objasniš
Moja zadnja vožnja od prošle godine, nisam baš bio u formi i razbio sam se
Maksimalna brzina je <55, čak i sa nizbrdicom prema Beočinu i 120kg

Ove godine se moram popraviti i po prvi put spasti ispod 115. Obično kada redovno vozim se zaustavim na 115 i tu variram kilu dve. Čim prestanem voziti, odmah se popnem na 120.

Gde ste namakli maksimalnu brzinu, po ravnom?
Eto još jedne korisne opcije koju nudi praćenje vožnje. Uvek možeš nekome da pokažeš sliku kuda si vozio, što objašnjava mnogo toga. Dok bi rečima morao da se upljuješ dok objasniš

Moja zadnja vožnja od prošle godine, nisam baš bio u formi i razbio sam se

Maksimalna brzina je <55, čak i sa nizbrdicom prema Beočinu i 120kg

Ove godine se moram popraviti i po prvi put spasti ispod 115. Obično kada redovno vozim se zaustavim na 115 i tu variram kilu dve. Čim prestanem voziti, odmah se popnem na 120.
Poslednja izmena od nikaragva u 06 Maj 2015, 09:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sports Tracker, odlična, a tek plaćena verzija šta sve ima, lele. Oko 20$ godišnje.
Maks brzina je spust sa mosta na Adi. Mogu da namaknem 54.x tuda.
I ovo sam sam vozio, sa Pajom i Rakhilom i Herojem je tura bila 8 km, kafa i prosek od 15kmh :-P
Maks brzina je spust sa mosta na Adi. Mogu da namaknem 54.x tuda.
I ovo sam sam vozio, sa Pajom i Rakhilom i Herojem je tura bila 8 km, kafa i prosek od 15kmh :-P
Uvek si brzi sam, cak i kada su ozbiljni vozaci 
A nisi mogao 15 da imas prosek, kada sam ja imao 18
Osim ako si se bas vukao kada si sam vozio
Sent from my Sony

A nisi mogao 15 da imas prosek, kada sam ja imao 18

Osim ako si se bas vukao kada si sam vozio

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Moze bajs da se vozi i sa uzivanjem, ne da juris vreme za trening i bog zna sta. Meni super kad vidim da sam utukao 700 kalorija, a za prosek brzine mi se hebe spektakularno
Uhvaticu vremena jedan dan posle posla da odem sam na turu od nekih 25km, da vidim kako izdrzavam duze od sat vremena voznje.

Uhvaticu vremena jedan dan posle posla da odem sam na turu od nekih 25km, da vidim kako izdrzavam duze od sat vremena voznje.
Ako sam ja izdrzao skoro 2 sata i preko 30km, ti ne mozes da imas problema 
Ja se slazem sa tobom, najgluplja stvar mi je lozenje na brojke
Najbolja voznja mi je uvek bila oko 20 km/h i ako sam uvek lagano mogao i preko 50% jaci prosek da imam.
Najcesce je to bilo da se zavalim na sediste, pustim volan od kuce, do Ade i ceo krug, uz povremeno hvatanje volana za kocenje. Tada sam bas uzivao u voznji, dok mi je sada to opasno mucenje
Sent from my Sony

Ja se slazem sa tobom, najgluplja stvar mi je lozenje na brojke

Najbolja voznja mi je uvek bila oko 20 km/h i ako sam uvek lagano mogao i preko 50% jaci prosek da imam.
Najcesce je to bilo da se zavalim na sediste, pustim volan od kuce, do Ade i ceo krug, uz povremeno hvatanje volana za kocenje. Tada sam bas uzivao u voznji, dok mi je sada to opasno mucenje

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jbt nateracete me da danas sednem na bajs. 
Ma meni je dosadno da vozim ispod 25 km/h kad sam sam, optimalna mi je 29 km/h, a kad steknem kondiciju, tamo negde u julu, onda je 33 km/h kada vozim prema Ostruznici, na Adi je to malo teze kada je guzva.
EDIT: Pricam o trenutnoj brzini, prosecna bude izmedju 25 i 28.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Ma meni je dosadno da vozim ispod 25 km/h kad sam sam, optimalna mi je 29 km/h, a kad steknem kondiciju, tamo negde u julu, onda je 33 km/h kada vozim prema Ostruznici, na Adi je to malo teze kada je guzva.
EDIT: Pricam o trenutnoj brzini, prosecna bude izmedju 25 i 28.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
I meni je smor spora vožnja, 29-31 mi je idealno, bolje 31 jer mi za 29 fali jedna faza tačno izmedju dve postojeće. A prosek gledam jer mi je bajs trening, vozim istu rutu, pa tako vidim da li napredujem. Za sada ću da povecavam distancu a na leto ću sa caletom da krenem ozbiljnije ture sad kad sam uzeo kacigu.
Prilično su vam dobre te prosečne brzine. Ne bih ja mogao sa vama voziti 
Na tur de fransu je prosečna brzina oko 35-40km/h, ako se ne varam, tako da ovde ima zaista ozbiljnih bajkera.

Na tur de fransu je prosečna brzina oko 35-40km/h, ako se ne varam, tako da ovde ima zaista ozbiljnih bajkera.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja sam jutros izvukao 17Km/h, bio sam ubedjen da sam udario zestok tempo 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Urose ja vodim evidenciju u excelu tokon sezone. Zs svaku voznju pisrm predjeni put i prosecnu brzinu i tako posmatram napredak. 
Ja raz*ebao pogon, poceo je da krcka unutra, zna li neko koliko je para to zadovoljstvo?

Ja raz*ebao pogon, poceo je da krcka unutra, zna li neko koliko je para to zadovoljstvo?
Poslednja izmena od Kuzmanovic u 06 Maj 2015, 11:41, izmenjeno 1 put ukupno.