Biciklizam
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Biciklizam
Puske? Zar nece voda onda prodreti u lezajeve i napravi s*anje. Ne bih ja bajs prao puskom.
Rakhil, mozes da obrises lanac starom pamucnom majicom, natopis je benzinom ili razredjivacem i polako. Posle sipas ulje za sivece masine ili sprej za podmazivanje lanca i cao zdravo.
Inace, ja se danas popeo na Kosutnjak prvi put ove godine. Napravio krug po Kosutnjaku, spustio se na Adu, obrnuo dva kruga i kuci. 58km i 26 km/h prosecna brzina.
Rakhil, mozes da obrises lanac starom pamucnom majicom, natopis je benzinom ili razredjivacem i polako. Posle sipas ulje za sivece masine ili sprej za podmazivanje lanca i cao zdravo.
Inace, ja se danas popeo na Kosutnjak prvi put ove godine. Napravio krug po Kosutnjaku, spustio se na Adu, obrnuo dva kruga i kuci. 58km i 26 km/h prosecna brzina.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobar si. Ja sam puskirao bajs par puta. WD posle i sve cool.
From HTC wia TT
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Puskiranje bajsa ne dolazi u obzir. Svakako mi trebaju cetke za agitaciju stroke, pa cu tako i lanac ocistiti. Kontam da je fajtalica sa razblazenim alkoholom dobra solucija za ostatak bajsa gde je uprljan.
- Kuzmanovic
Ja perem bajs sa najobicnijom magicnom krpom koju pokvasim sa vodom i prebrisem prasinu i osuseno blato. Nije mi palo na pamet da pravim filozofiju i oko te stvari.
Lanac i zupcanike uglavnom perem/cistim starom majicom ili cetkicom. Mada cu staviti brzu spojku i posle toga ce lanac ici u cantricu sa benzinom na 12 sati.

Lanac i zupcanike uglavnom perem/cistim starom majicom ili cetkicom. Mada cu staviti brzu spojku i posle toga ce lanac ici u cantricu sa benzinom na 12 sati.
Porucio sam ja tu masinicu za pranje lanca preko "ALIJA" i neku cetku za ciscenje lanca.Kosta 7 USD.Treba da stigne za 15-tak dana, pa cu napisati valja li cemu.
@ Kuzmanović
Dosta je i 5 minuta. Kakvih 12 sati te spopalo.
@ Rakhil
Četke za šta i kakav bre alkohol?
Ako ti obično baštensko crevo nije pri ruci, onda kofa i krpa i obrišeš sve. Puškiranje je potencijalno opasno jer može da utera vodu u ležajeve, ali obično crevo neće, naročito ako si iole pažljiv.
Jedino se lanac, kaseta i prednji lančanici peru benzinom.
Uroš ima mašinicu, ali koliko ti treba vremena da odeš po nju, tolio ti treba i do prvog servisa da ti stave brzu spojku.
Treba ti jedna obična farbarska četka za pranje kasete i to je sve.
@ Rakhil
Četke za šta i kakav bre alkohol?
Ako ti obično baštensko crevo nije pri ruci, onda kofa i krpa i obrišeš sve. Puškiranje je potencijalno opasno jer može da utera vodu u ležajeve, ali obično crevo neće, naročito ako si iole pažljiv.
Jedino se lanac, kaseta i prednji lančanici peru benzinom.
Uroš ima mašinicu, ali koliko ti treba vremena da odeš po nju, tolio ti treba i do prvog servisa da ti stave brzu spojku.
Treba ti jedna obična farbarska četka za pranje kasete i to je sve.
- Kuzmanovic
Da sve bude cisto unutra.Paja napisao:@ Kuzmanović

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pih sad mi zabagovao ST, maks. brzina mi 102
A postigao sam 61 na spuštanju sa mosta
25.8 prosek na 31.27km.
I stukoh 1.06 megakalorija
Šta vi mislite o tom obračunu utrošenih kalorija u aplikaciji. Meni nešto mnogo 1000 kalorija. S druge strane, na Life Fitness traci za trčanje po njenom kalkulatoru trošim oko 100 kalorija na 1km, dok prema ST-u na bajsu trošim oko 33kcal/km, što opet ima nekog smisla u pogledu odnosa trčanje/bajs.

25.8 prosek na 31.27km.
I stukoh 1.06 megakalorija

Poslednja izmena od Uroš S. u 06 Maj 2015, 20:05, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Kuzmanovic
Odlican.
Ja na Kosutnjaku, na nizbrdici kod groblja, pretekao nekog lika na motoru, isao sam 55 km/h. Ali izraz lica lika kad sam ga preticao je bila priceless.

Ja na Kosutnjaku, na nizbrdici kod groblja, pretekao nekog lika na motoru, isao sam 55 km/h. Ali izraz lica lika kad sam ga preticao je bila priceless.

- Rakhil
Meni to nesto malo kad je meni ST obracunao 700 kalorija na 15 km. Valjda visinske razlike, jebem li ga sta uzima u obzir
- Kuzmanovic
Evo koliko je meni druga aplikacija merila kalorije. Slika je matora, sacuvao sam je zbog max brzine koju sam tada postigao.

Ja nesto ne verujem puno u te proracune za kalorije.

Ja nesto ne verujem puno u te proracune za kalorije.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Koliko imaš kg, jel uzima to u obzir? To je značajna stavka.
- Kuzmanovic
Imam oko 76-78 kg, nisam nista unosio od podataka u aplikaciju. Nema nikakvih opcija. Zato i ne verujem u to.
- Rakhil
To je tacno, ja imam 90, ti si desetak kila laksi