Biciklizam
Re: Biciklizam
Da li se jos neko danas vozio osim mene? Vetar opasno smarao.
http://www.sports-tracker.com/workout/1 ... a9a9bb150a
http://www.sports-tracker.com/workout/1 ... a9a9bb150a
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja odustao upravo zbog vetra. Inace kaze page not found, jel si stavio da mogu svi da vide tvoje rute?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Evo ja se vec dve strane zalim i kukam 

Sad jesamKuzmanovic napisao:Ja odustao upravo zbog vetra. Inace kaze page not found, jel si stavio da mogu svi da vide tvoje rute?

I juče je vetar opasno smetao.
Juče ka Adi oko 30 prosečna, u povratku vetar spustio na oko 20.
Igore, kad je vetar lakše ti je da ideš na Avalu. Tebi je bar blizu.
Juče ka Adi oko 30 prosečna, u povratku vetar spustio na oko 20.
Igore, kad je vetar lakše ti je da ideš na Avalu. Tebi je bar blizu.
U pravu si, ista mi je kilometraza do Ade i do Avale. Plan mi je da stignem do vrha Avale bez zaustavljanja, tako da prvo moram malo da udjem u kondiciju 

Jel ovo vredi te novce?
Dobro deluje uživo.

Još jedno pitanje
Da li se neko dovoljno razume i kaže mi valjaju li čemu ove felge?
http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... kovi/2396/
Nije neka cena, a hteo bih da zamenim moj zadnji točak, jadan je dosta i izdržao imam utisak svaki put kada sednem da će krenuti da pleše
Koliko vidim glava odgovara, jer moja se navrće, ne skida se ključem, 7 brzina.
Dobro deluje uživo.

Još jedno pitanje

Nije neka cena, a hteo bih da zamenim moj zadnji točak, jadan je dosta i izdržao imam utisak svaki put kada sednem da će krenuti da pleše

Poslednja izmena od nikaragva u 09 Maj 2015, 22:52, izmenjeno 2 puta ukupno.
Mnogo ćeš brže ući u kondiciju ako se tri puta poneš na Avalu sa po 2 pauze, nego mlateći se po ravnom.!GOR napisao:U pravu si, ista mi je kilometraza do Ade i do Avale. Plan mi je da stignem do vrha Avale bez zaustavljanja, tako da prvo moram malo da udjem u kondiciju
Mada, tebi je gadan povratak od 1000 ruža ako ideš preko Kumodraža. Ona uzbrdica deluje baš neprijateljski.
Ja na Avalu idem preko MML i VML-a i Kumodrža, a vraćam se reko trošarine i Jerkovića.
Mi kad smo bili u Italiji dobili da vozimo 2 sata na srednjem tempu, do tada nismo vozili po jakom vetru pa nismo znali koliko znači. Krenuli mi sat vremena s vetrom u leđa, prosek bio oko 45, mi se napalili, izmene na 2 minuta, cepaj, udri, skoro 50km prešli. Onda kad smo okrenuli, umesto sat vremena nazad vraćali smo se dva sata, doduše i stajali smo dosta da se slikamo nakon što su dva sata (ukupno) istekla, pošto nam je bio gotov trening.
@ Nikaragva
Ne znam kakav je kvalitet tog točka, ali mi se sviđa što je sa 36 žica. Trebalo bi da bez problema nosi tvoju težinu.
Ne znam kakav je kvalitet tog točka, ali mi se sviđa što je sa 36 žica. Trebalo bi da bez problema nosi tvoju težinu.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Moje licno misljenje je da ne vredi ovo 50 hiljada. Ima 3x8 brzina sto je davno prestalo da se ugradjuje, a ko zna u kakvoj su klasi ostali delovi na njemu. Za tih ~400 eur moze da se nadje odlican bajs na cikloberzi za kojim place neki austrijanac ili madjar. Ako mora novi bajs zbog placanja na rate ili garancije, onda pogledaj sta drugi nude pa odluci.nikaragva napisao:Jel ovo vredi te novce?
Dobro deluje uživo.
Još jedno pitanje
Sto se tice felne, nemam iskustva sa njom, ali ako ima dupli zid i 36 zbica kontam da ce da sluzi svrsi. Pitanje je sta je sa tvojom felnom, jel su popustile zbice ili si je iskrivio da ne moze da se ispravi?

- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
za mog imenjaka Igora
druze sveka cast na prosecnoj brzini i predjenoj deonici
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8020X using Tapatalk
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Ono biciklo nije za mene.
Ali gledao sam svuda cene, fanatik, planet, total. Za te novce, takvo nema.
Gledao sam veličinu, da je deore, da ima diskove, shimano ručice, schwalbe gume, ....
Što se tiče točka, manje više sve mi odgovara, jedina totalna nepoznanica mi je ovo:
nabla: Quando KT-A11R / Nut Type
Ne bih voleo da je lošije od onoga što već imam, a nemam pojma šta imam
Može moj točak da se ispravi, odnoson ispravljen je, ali kilometri i kilaža radi svoje. Još kada vozim nekoga, bude tu kilograma.
Ali gledao sam svuda cene, fanatik, planet, total. Za te novce, takvo nema.
Gledao sam veličinu, da je deore, da ima diskove, shimano ručice, schwalbe gume, ....
Što se tiče točka, manje više sve mi odgovara, jedina totalna nepoznanica mi je ovo:
nabla: Quando KT-A11R / Nut Type
Ne bih voleo da je lošije od onoga što već imam, a nemam pojma šta imam

Može moj točak da se ispravi, odnoson ispravljen je, ali kilometri i kilaža radi svoje. Još kada vozim nekoga, bude tu kilograma.
iggyboy napisao:za mog imenjaka Igora

Koliko je komplikovano (finansijski, bajs vec ima pripremu) ugraditi hidraulicne diskove?