Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Od masti ima veoma malo opasnosti, UH su zlo, naravno ne bas svi UH.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Bolje je vezbati i jesti normalno, nego brojati kalorije i blejati.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I čaj.nidza napisao:Od pića samo voda i kafa.
Nemaju svi pojam normalnog. Neko ko ima 130kg (recimo) ako i trenira biće debeo jer mu je očigledno normalna ishrana debelo poremećena. Plus, lakše je paziti na ishranu nego trenirati, samo treba da budeš svestan toga. Kad bi znali ljudi da za litar soka treba da trče 8 km da ga sagore (nisam detaljno računao ali tako je negde) ne bi ni pili sok, pre nego što bi trčali 8km.Delija napisao:Bolje je vezbati i jesti normalno, nego brojati kalorije i blejati.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Efekat po zdravlje je mnogo bolji ako se vezba + bez vezbanja ces ti drzati kilazu, ali ce ona biti nekvalitetna iliti bices mlitav.AcaKayak napisao:Nemaju svi pojam normalnog. Neko ko ima 130kg (recimo) ako i trenira biće debeo jer mu je očigledno normalna ishrana debelo poremećena. Plus, lakše je paziti na ishranu nego trenirati, samo treba da budeš svestan toga. Kad bi znali ljudi da za litar soka treba da trče 8 km da ga sagore (nisam detaljno računao ali tako je negde) ne bi ni pili sok, pre nego što bi trčali 8km.Delija napisao:Bolje je vezbati i jesti normalno, nego brojati kalorije i blejati.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Slažem se naravno da je kombinacija najbolja. 
Steviu koristi moj drugar koji baš pazi na ishranu, koliko sam razumeo nema bolje rešenje da se nešto zasladi nego steviom. E sad, dal je stevia baš stvarno stevia ili je neka nameštalja kao što su mnoga maslinova ulja a donose zaradu kao heroin, to već ne znam.
Steviu koristi moj drugar koji baš pazi na ishranu, koliko sam razumeo nema bolje rešenje da se nešto zasladi nego steviom. E sad, dal je stevia baš stvarno stevia ili je neka nameštalja kao što su mnoga maslinova ulja a donose zaradu kao heroin, to već ne znam.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Najbolja je kombinacija testosteron depo-a i vinstrola uz vežbanje o sredjenu ishranu, i suplemente naravno 
Sta znaci nekvalitetna kilaza?Delija napisao:Efekat po zdravlje je mnogo bolji ako se vezba + bez vezbanja ces ti drzati kilazu, ali ce ona biti nekvalitetna iliti bices mlitav.AcaKayak napisao:Nemaju svi pojam normalnog. Neko ko ima 130kg (recimo) ako i trenira biće debeo jer mu je očigledno normalna ishrana debelo poremećena. Plus, lakše je paziti na ishranu nego trenirati, samo treba da budeš svestan toga. Kad bi znali ljudi da za litar soka treba da trče 8 km da ga sagore (nisam detaljno računao ali tako je negde) ne bi ni pili sok, pre nego što bi trčali 8km.Delija napisao:Bolje je vezbati i jesti normalno, nego brojati kalorije i blejati.
PrevediUroš S. napisao:Najbolja je kombinacija testosteron depo-a i vinstrola uz vežbanje o sredjenu ishranu, i suplemente naravno
Losa kompozicija masnog/misicnog tkiva. Dve osobe iste kilaze i razlicitog bodyfat-a mogu da izgledaju totalno drugacije. Gubljenje masti i gubljenje kg (bilo kojih kg) su razlicite stvari.nikaragva napisao:Sta znaci nekvalitetna kilaza?Delija napisao:Efekat po zdravlje je mnogo bolji ako se vezba + bez vezbanja ces ti drzati kilazu, ali ce ona biti nekvalitetna iliti bices mlitav.AcaKayak napisao:Nemaju svi pojam normalnog. Neko ko ima 130kg (recimo) ako i trenira biće debeo jer mu je očigledno normalna ishrana debelo poremećena. Plus, lakše je paziti na ishranu nego trenirati, samo treba da budeš svestan toga. Kad bi znali ljudi da za litar soka treba da trče 8 km da ga sagore (nisam detaljno računao ali tako je negde) ne bi ni pili sok, pre nego što bi trčali 8km.Delija napisao:Bolje je vezbati i jesti normalno, nego brojati kalorije i blejati.

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Uroš S. napisao:Najbolja je kombinacija testosteron depo-a i vinstrola uz vežbanje o sredjenu ishranu, i suplemente naravno

Ako izbacujete lebac iz isharne onda u ishrani bar ostavite mleko ili ribu dva puta nedeljno. A to naročito važi za lepši pol u 50+ godinama, i za oba pola u zimskim mesecima kada ne vidjate mnogo sunca.
Vežbanje je keva, a kontrolu ishrane ostavite za razdoblje života kad ne možete da vežbate il trenirate...
Vežbanje je keva, a kontrolu ishrane ostavite za razdoblje života kad ne možete da vežbate il trenirate...
WTF, kakva je to supstanca koja iz hleba toliko nedostaje da mora ribom ili mlekom (koji nemaju ništa zajedničko) da se nadoknadi?!?
Plus, sunce je bitno samo za d vitamin, koji možeš da nadoknadiš po ceni od 7 dinara dnevno, i to u dozi koju ne bi sintetisao ni da te neko spusti na sunce a ti nekom magijom se ne zapališ na njemu.
Plus, sunce je bitno samo za d vitamin, koji možeš da nadoknadiš po ceni od 7 dinara dnevno, i to u dozi koju ne bi sintetisao ni da te neko spusti na sunce a ti nekom magijom se ne zapališ na njemu.
Poslednja izmena od AcaKayak u 13 Maj 2015, 14:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne moze svako da vezba dovoljno da smrsa, ja na primer.
Moj moguci ritam vezbe je da cu dobijati misice, a necu gubiti salo. Dodatno cu samo jos ogladneti i jesti vise.
A realno, dzaba mi sve, ako nastavim da jedem dva puta dnevno sranje i da unosim 3000 kcal.
Ishrana je 80% svega.
Lako je nekome ko je.u formi, da prica kako se treningom moze sve resiti. Resavao i ja nekada, ali ne mozes dozivotno da treniras kao magarac, to jest, vecina ljudi ne moze, a normalna ishrana je uvek moguca.
Plus, sto Aca rece, juce malo mozes treningom da potrosis to sto pojedes.
Neko ko je gojazan, ima usporen metabolizam, a neko ko je fit, a jede, obicno ima ubrzan, pa tu ode najvise kalorija, sigurno ne na trening.
Sent from my Sony
Moj moguci ritam vezbe je da cu dobijati misice, a necu gubiti salo. Dodatno cu samo jos ogladneti i jesti vise.
A realno, dzaba mi sve, ako nastavim da jedem dva puta dnevno sranje i da unosim 3000 kcal.
Ishrana je 80% svega.
Lako je nekome ko je.u formi, da prica kako se treningom moze sve resiti. Resavao i ja nekada, ali ne mozes dozivotno da treniras kao magarac, to jest, vecina ljudi ne moze, a normalna ishrana je uvek moguca.
Plus, sto Aca rece, juce malo mozes treningom da potrosis to sto pojedes.
Neko ko je gojazan, ima usporen metabolizam, a neko ko je fit, a jede, obicno ima ubrzan, pa tu ode najvise kalorija, sigurno ne na trening.
Sent from my Sony
To je ok kada imaš mrcine od 120 i kusur.Scuderia napisao:Losa kompozicija masnog/misicnog tkiva. Dve osobe iste kilaze i razlicitog bodyfat-a mogu da izgledaju totalno drugacije. Gubljenje masti i gubljenje kg (bilo kojih kg) su razlicite stvari.nikaragva napisao:Sta znaci nekvalitetna kilaza?Delija napisao:Efekat po zdravlje je mnogo bolji ako se vezba + bez vezbanja ces ti drzati kilazu, ali ce ona biti nekvalitetna iliti bices mlitav.AcaKayak napisao:Nemaju svi pojam normalnog. Neko ko ima 130kg (recimo) ako i trenira biće debeo jer mu je očigledno normalna ishrana debelo poremećena. Plus, lakše je paziti na ishranu nego trenirati, samo treba da budeš svestan toga. Kad bi znali ljudi da za litar soka treba da trče 8 km da ga sagore (nisam detaljno računao ali tako je negde) ne bi ni pili sok, pre nego što bi trčali 8km.Delija napisao:Bolje je vezbati i jesti normalno, nego brojati kalorije i blejati.
Ali kada čovek ima 180cm i 75kg, a nikada u životu nije podigao ništa teže od kašike, šta je onda kod njega nekvalitetno, šta je to tačno nekvalitetna kilaža kod njega. Na to sam mislio.
Naravno da ne moras da budes nagruvan da bi imao kvalitetnu kilazu.
Izgled nema nikakve veze sa zdravljem.
Nikaragva, ne moras da etiketiras ljude po kilazi, ne budi nekulturan.
Sent from my Sony
Izgled nema nikakve veze sa zdravljem.
Nikaragva, ne moras da etiketiras ljude po kilazi, ne budi nekulturan.
Sent from my Sony