Ma može, tj može bez zaljubljivanjaTheWickerMan napisao:Pitanje od 1.000.000.000 $. Veruj mi da ne može. UVEK se neko zaljubi u nekog, pa to sve na kraju pukne. Pričam ti iz iskustvaH4wkeye napisao:
Zasto ne mogu musko i zensko da budu samo bliski prijatelji?a i kao neko ko je izgubio 4 godine u frendzoni, glupa konjina
Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mi se znamo vec 8 godina skoro. I za tih 8 godina, niko se nije zaljubio ni u kogaTheWickerMan napisao:Pitanje od 1.000.000.000 $. Veruj mi da ne može. UVEK se neko zaljubi u nekog, pa to sve na kraju pukne. Pričam ti iz iskustvaH4wkeye napisao:
Zasto ne mogu musko i zensko da budu samo bliski prijatelji?a i kao neko ko je izgubio 4 godine u frendzoni, glupa konjina
@Milose ne idu bodovi za far
@nuk pisem upravi da stave radar kod tebe u komsiluk
@branja, za ice cream girl da bih je kontaktirao moram da napravim facebook, koji ne koristim. A pre cu da orem njivu rucno nego da napravim akaunt na onom sranju
Naravno da ne idu kad te je friendzonovala,inace bi joj pisao 6 bodova.
Ako ne uspe sa Sladoled ribom idemo da ti nadjemo Bugarku http://zena.blic.rs/Porodica/31024/Pija ... aze-muzeve
samo pusti mene da pricam ispregovaracemo nesto,i da uzmemo EUR1 obrazac zbog povracaja PDV.
Ako ne uspe sa Sladoled ribom idemo da ti nadjemo Bugarku http://zena.blic.rs/Porodica/31024/Pija ... aze-muzeve
samo pusti mene da pricam ispregovaracemo nesto,i da uzmemo EUR1 obrazac zbog povracaja PDV.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Hokaje povedi drugaricu na sladoled, al kad radi ona snajka i gledaj reakcije. 
Pakleni plan, Boldrik bi mi pozavideo.
Sent using Tapatalk
Pakleni plan, Boldrik bi mi pozavideo.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Odlican savet Methane,da odigra prelaz.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- H4wkeye
@methane Drugarica vec zna za nju, i rekla mi je da ne budem lud i da je kontaktiram.
@Milose, de nadje Bugarke. Ajd Svedjanke. I idemo u Gothenburg tu imam drugara.
@Milose, de nadje Bugarke. Ajd Svedjanke. I idemo u Gothenburg tu imam drugara.
Moze i u Geteborg,bio sam tamo ali im se zelja sa socijalizacijom smanjila kad sam rekao da sam iz Cecenije.
aaaaaaa, koje ludilo.H4wkeye napisao:Drugarica vec zna za nju, i rekla mi je da ne budem lud i da je kontaktiram.
Ovo kao u onim glupm tinejdžerskim filmovima. Najbolji drugovi... ona njemu daje savete za devojku, on njoj za dečka, a međusobno varniče kao faza i nula kad se spoje.
Samo se čeka žurka u nekoj vikendici gde će se popiti čašica više za opuštanje pa da sve legne na svoje.
- H4wkeye
Recicemo im da smo iz Nigerije ovaj put. To uvek upali.Milos napisao:Moze i u Geteborg,bio sam tamo ali im se zelja sa socijalizacijom smanjila kad sam rekao da sam iz Cecenije.
@Stjepa, nema nikakvih varnica. Zasto uvek mora sve da vodi ka tome da se neko smuva? Da li treba da idem na poligraf da bi mi neko poverovao da ja nju gledam kao drugaricu i nista vise
Albino crnci 
Cek,onda si ti friendzonovao nju
Poslednja izmena od Milos u 16 Maj 2015, 22:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- H4wkeye
Alibno ili ne, bitno da kazemo da smo iz Nigerija, odma ce da pomisle na bbcMilos napisao:Albino crnci
- methane.master
Geteborg kažeš? Odatle je IFK Geteborg, a ni Danska nije daleko.Milos napisao:Moze i u Geteborg,bio sam tamo ali im se zelja sa socijalizacijom smanjila kad sam rekao da sam iz Cecenije.
Pa gde si Stjepo, nema te 100 godina.Stjepa napisao: aaaaaaa, koje ludilo.Još će se pre njih dve pokrljati dok ti ukapiraš šta ti je ispred nosa.
Ovo kao u onim glupm tinejdžerskim filmovima. Najbolji drugovi... ona njemu daje savete za devojku, on njoj za dečka, a međusobno varniče kao faza i nula kad se spoje.
Samo se čeka žurka u nekoj vikendici gde će se popiti čašica više za opuštanje pa da sve legne na svoje.
Širim haos!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Mnogo toga ispisano, mrzi me da qvotujem.
Miloše, 145 je oštećena par puta od dotične, žao mi Alfe više nego nje.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Miloše, 145 je oštećena par puta od dotične, žao mi Alfe više nego nje.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk