Zasto ne mogu musko i zensko da budu samo bliski prijatelji?
Pitanje od 1.000.000.000 $. Veruj mi da ne može. UVEK se neko zaljubi u nekog, pa to sve na kraju pukne. Pričam ti iz iskustva a i kao neko ko je izgubio 4 godine u frendzoni, glupa konjina
Zasto ne mogu musko i zensko da budu samo bliski prijatelji?
Pitanje od 1.000.000.000 $. Veruj mi da ne može. UVEK se neko zaljubi u nekog, pa to sve na kraju pukne. Pričam ti iz iskustva a i kao neko ko je izgubio 4 godine u frendzoni, glupa konjina
Mi se znamo vec 8 godina skoro. I za tih 8 godina, niko se nije zaljubio ni u koga
@Milose ne idu bodovi za far
@nuk pisem upravi da stave radar kod tebe u komsiluk
@branja, za ice cream girl da bih je kontaktirao moram da napravim facebook, koji ne koristim. A pre cu da orem njivu rucno nego da napravim akaunt na onom sranju
H4wkeye napisao:Drugarica vec zna za nju, i rekla mi je da ne budem lud i da je kontaktiram.
aaaaaaa, koje ludilo. Još će se pre njih dve pokrljati dok ti ukapiraš šta ti je ispred nosa.
Ovo kao u onim glupm tinejdžerskim filmovima. Najbolji drugovi... ona njemu daje savete za devojku, on njoj za dečka, a međusobno varniče kao faza i nula kad se spoje.
Samo se čeka žurka u nekoj vikendici gde će se popiti čašica više za opuštanje pa da sve legne na svoje.
Milos napisao:Moze i u Geteborg,bio sam tamo ali im se zelja sa socijalizacijom smanjila kad sam rekao da sam iz Cecenije.
Recicemo im da smo iz Nigerije ovaj put. To uvek upali.
@Stjepa, nema nikakvih varnica. Zasto uvek mora sve da vodi ka tome da se neko smuva? Da li treba da idem na poligraf da bi mi neko poverovao da ja nju gledam kao drugaricu i nista vise Uf, usta sam se uvalio.
Milos napisao:Moze i u Geteborg,bio sam tamo ali im se zelja sa socijalizacijom smanjila kad sam rekao da sam iz Cecenije.
Geteborg kažeš? Odatle je IFK Geteborg, a ni Danska nije daleko.
Stjepa napisao:
aaaaaaa, koje ludilo. Još će se pre njih dve pokrljati dok ti ukapiraš šta ti je ispred nosa.
Ovo kao u onim glupm tinejdžerskim filmovima. Najbolji drugovi... ona njemu daje savete za devojku, on njoj za dečka, a međusobno varniče kao faza i nula kad se spoje.
Samo se čeka žurka u nekoj vikendici gde će se popiti čašica više za opuštanje pa da sve legne na svoje.