Biciklizam
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Biciklizam
Cikloberza kucaj.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Našao sam.Hvala svima!
pivo
pivo
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pajo, sta mislis o ovakvim kombinacijama?
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... VnfR_mqpBc
Ne ovaj konkretno, nego taj trip, da pazarim dobar ram karbonski kad natrci pa da se zajebavam preko zime sa sklapanjem
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... VnfR_mqpBc
Ne ovaj konkretno, nego taj trip, da pazarim dobar ram karbonski kad natrci pa da se zajebavam preko zime sa sklapanjem
Šta hoćeš? MTB?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Rakhil
Jok, treking
Pakovanje karbonskog trekkinga je dupla glupost.
Pravo karbonskih ramova ima, ali su jako retki i ozbiljno nepotrebni za trekking. Poenta karbona je da bude lakši i krući pa posledično i upravljiviji, a poenta trekkinga je da bude mazga.
Pakovanje trekkinga je takođe po meni glupost. Pući ćeš brdo para, a dobićeš isto ili vrlo slično onima sa oglasa koji su do 500€.
Poseban problem je što se trekkinzi slabo rastavljaju pa je onuda specifičnih delova tipa pogon, 28" točkovi... dosta loša.
Ako hoćeš trekking kupi polovan i imaćeš još jednu mazgu, mada ne vidim koji će ti.
Razmišljaj u pravcu nekog dobrog CX-a ili drumaša, bilo sa ravnim volanom ili dropbarom, a tu već imam za tebe ponudu koju nećeš moći da odbiješ.
Pravo karbonskih ramova ima, ali su jako retki i ozbiljno nepotrebni za trekking. Poenta karbona je da bude lakši i krući pa posledično i upravljiviji, a poenta trekkinga je da bude mazga.
Pakovanje trekkinga je takođe po meni glupost. Pući ćeš brdo para, a dobićeš isto ili vrlo slično onima sa oglasa koji su do 500€.
Poseban problem je što se trekkinzi slabo rastavljaju pa je onuda specifičnih delova tipa pogon, 28" točkovi... dosta loša.
Ako hoćeš trekking kupi polovan i imaćeš još jednu mazgu, mada ne vidim koji će ti.
Razmišljaj u pravcu nekog dobrog CX-a ili drumaša, bilo sa ravnim volanom ili dropbarom, a tu već imam za tebe ponudu koju nećeš moći da odbiješ.
- Rakhil
Moja gornja granica u doglednoj buducnosti je nesto ko tvoj Focus (posto je realno da ce da ti dosadi brzo i da ces pakovati nesto drumsko). Moze ciklokros, ne moze drumas kao jedina opcija. Realno je da KTM postane zenin bajs (moj za voznju dece) sledece godine a da ja imam nesto bolje i ozbiljnije. Hocu da imam luksuz voznje po utabanim stazama i ne bih da se odreknem raspona brzina koji sad imam.
Za ponude koje se ne mogu odbiti sam uvek zainteresovan
Za ponude koje se ne mogu odbiti sam uvek zainteresovan

Focus te čeka. 

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Rakhil, mnogo razmisljas, malo vozis, to te ubija 

- Rakhil
Vozim koliko mogu, voleo bih da imam vremena ko ovaj dokoni advokat ali nemam. Posto se vreme stabilizovalo, uvescu verovatno vecernje voznje posle 8-9
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Sta da ti kazem, menjaj profesiju 
Ja sam se konacno docepao malo bajsa, ali mogu samo sa putnikom pozadi koji me stipa, udara, zavija sta god vidi njemu zanimljivo, gura igracke po dzepu majice...

Ja sam se konacno docepao malo bajsa, ali mogu samo sa putnikom pozadi koji me stipa, udara, zavija sta god vidi njemu zanimljivo, gura igracke po dzepu majice...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Posle kraćih konsultacija sa šurakom,odlučio sam da popravim bicikl.Kao što Paja reče,šticnu ćemo obnoviti.Ubacićemo odgovarajuću cev u ram,zatim zavariti da to ojačamo.I onda ćemo najverovatnije da je prodamo.
E sad,pitanje.Koja je moja veličina za neki novi bicikl,ako znam da sam visok 188 i da mi je dužina unutrašnje strane nogu 90cm?
http://www.cycleexperience.com/getting_ ... t_size.php
Da li je to ovo XL - 58-61 cm ?
E sad,pitanje.Koja je moja veličina za neki novi bicikl,ako znam da sam visok 188 i da mi je dužina unutrašnje strane nogu 90cm?
http://www.cycleexperience.com/getting_ ... t_size.php
Da li je to ovo XL - 58-61 cm ?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Plan ti je da zavaris ram i prodas bajs?
Ja sam se vodio ovom tablicom prilikom odabira rama.

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Ja sam se vodio ovom tablicom prilikom odabira rama.

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk