Biciklizam
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Biciklizam
Ako budem danas vozio slikacu njegov bajk. To je mtb freeride.
Nego cime da operem ram? Mokra magicna krpa?
Poslato sa Lumia 925
Nego cime da operem ram? Mokra magicna krpa?
Poslato sa Lumia 925
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Mozes i sundezjerom, u lavoru sipas mlake vode, dodas deterdzent za sudje i operes, kasnije isperes obicnom vodom, gledaj da voda ne udje u rucice menjaca,,
Doterao Paja bajk na servis, srafovi koji mu drze lulu konstatovali smo da su od titanijuma, HSS burgije bi u celik usle kao u puter, lulu smo skinuli sa vrata viljuske sad se treba pozabaviti tim srafovima koji su dodatno osigurani lepkom za navoj. Nosim danas u jednu masinsku radionicu kod prijatelja pa ce mo da vidimo. Zu nam je pravio drustvo iako je bio kratak sa vremenomq
Sutra otvaramo nable cistimo i podmazujemo, peremo lanac, stelujemo kocnice i zadnji menjac, kratimo zadnji buzir menjaca itd
Doterao Paja bajk na servis, srafovi koji mu drze lulu konstatovali smo da su od titanijuma, HSS burgije bi u celik usle kao u puter, lulu smo skinuli sa vrata viljuske sad se treba pozabaviti tim srafovima koji su dodatno osigurani lepkom za navoj. Nosim danas u jednu masinsku radionicu kod prijatelja pa ce mo da vidimo. Zu nam je pravio drustvo iako je bio kratak sa vremenomq

Sutra otvaramo nable cistimo i podmazujemo, peremo lanac, stelujemo kocnice i zadnji menjac, kratimo zadnji buzir menjaca itd

Bajker burgija, a ja vozim suludom brzinom.
Raspale se glave, a moram da okrenem lulu u plus.
Razjele se glave pa neće imbus da uhvati.
Aha, te glave se raspale. Nisam skontao iz prvog puta 
Trebao si jednostavno reći zblajznule
Iz mog iskustva se ureže levi navoj i odvrne. Sad ne znam koliko je lako raditi na tim malim šarafima. Pogotovo ako su od titanijuma

Trebao si jednostavno reći zblajznule

Iz mog iskustva se ureže levi navoj i odvrne. Sad ne znam koliko je lako raditi na tim malim šarafima. Pogotovo ako su od titanijuma

Zadesila ga muka jer je proklet, narucio je pederske kapice za ventil a da me nije obavestio.BAJKER napisao: Doterao Paja bajk na servis, srafovi koji mu drze lulu konstatovali smo da su od titanijuma, HSS burgije bi u celik usle kao u puter, lulu smo skinuli sa vrata viljuske sad se treba pozabaviti tim srafovima koji su dodatno osigurani lepkom za navoj. Nosim danas u jednu masinsku radionicu kod prijatelja pa ce mo da vidimo
Ako ne uspe komsija, ja cekam sa bonsekom

Lula je skinuta ljubomorni stvore. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V