Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
NaravnoJi 4Tze napisao:što ne ostaviš linkove za to - ako si zadovoljan, ima još mušterija za te stvari.Rakhil napisao:Uzeo sam na ebay, brze stizu a ista cena
Paja napisao:A ja danas uzeo i montirao prave rolere i sad je sve ok.
Shimano zakomplikovao - jedan sa keramikom, a drugi ležaj industrija.
Onda za mene nemaRakhil napisao:Gace 3XL, a mogao sam 2XL bez problema. Retardirane su im velicine, ali ako nekome znaci nesto, meni su farmerke 34 ili 36 waist i u skladu sa time upadam u 2XL ili 3XL gace. Jersey je 2XL i malo je komotan, sledeci uzimam XL
Vidi, ovu kombinaciju keramicki lezaj sa osovinicom na gornji i zatvoreni industrijski lezaj dole je nepojebivo, gotovo bez odrzavanja. Ne znam samo sto na tom menjacu sto imas na bajku su stavili tako lose pulije, prosto neshvatljivo za DurAce opremu od Shimana. Vidis koliko se krece samo axijalno ovaj gornji sa keramickim lezajem 2,3mm. Onaj stari je imao vise +Paja napisao:A ja danas uzeo i montirao prave rolere i sad je sve ok.
Nije Dura ace, nego Ultegra, ali sve jedno ostaje konstatacija da su prethodinu puliji bili neočekivano loši.BAJKER napisao:Vidi, ovu kombinaciju keramicki lezaj sa osovinicom na gornji i zatvoreni industrijski lezaj dole je nepojebivo, gotovo bez odrzavanja. Ne znam samo sto na tom menjacu sto imas na bajku su stavili tako lose pulije, prosto neshvatljivo za DurAce opremu od Shimana. Vidis koliko se krece samo axijalno ovaj gornji sa keramickim lezajem 2,3mm. Onaj stari je imao vise +Paja napisao:A ja danas uzeo i montirao prave rolere i sad je sve ok.
se savijao lev-desno. Kako sada menjac menja brzine, da li je preciznije?