Sto se grbo rodi vrijeme ne ispraviBAJKER napisao:Posto sam probao bicikl polozaj vozaca na bicikli je kao da jases konja a ne da vozis bicikl, pomalo sam razocaran takvim polozajem na bajku.
Biciklizam
Re: Biciklizam
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisam ljubitelj ovakvih biciklala...po meni dvostruka suspenzija je za 99% korisnika bespotrebni fenseraj.
Da li ona opruga na ispod sedista na sipci ima nekakav uticaj na udobnost voznje ili se i na njoj osecas kao na magarcu
(ako je neko probao)

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nije baš ko na magarcu, ali je neki neprirodan osećaj koji je naročito izražen kada voziš po valovitom i blago neravnom terenu, a to je najčešći slučaj kod rekreativne vožnje. Ja sma imao mtb sa amortizerom u nastavku zadnje viljuške - prostije i prirodnije rešenje, ali bez obzira na to mislim da je zadnja suspenzija nepotrebna. I ovu prednju isključim kad god mogu u vožnji.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Nemoj da bacas pare na takve gluposti. Svaki put kada taj nazovi amortizer odradi tebi se smanjuje za tu razliku visini sedista pa ti je samim tim i kraca noga na pedali.nikaragva napisao:Da li ona opruga na ispod sedista na sipci ima nekakav uticaj na udobnost voznje ili se i na njoj osecas kao na magarcu(ako je neko probao)

Ma zadnj amortizer ima smisla ako se veci deo vozi po losem terenu, ovako te samo zamara rasipa snagu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Prosli Boljevce. Picimo dalje...
Divlja vatra sa tapni i pricaj
Divlja vatra sa tapni i pricaj

Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Lepo ste iskoristili dan bez padavina. Mogli bi posle da ispisete malo detaljnije putanju kuda ste vozili, bas me zanima ovako nesto.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Lud co'ek
Koliko ti je vremenski trebalo od Palanke do NS, i kakva je staza? Video sam i ranije da ima skoro staza citavom duzinom puta....

Koliko ti je vremenski trebalo od Palanke do NS, i kakva je staza? Video sam i ranije da ima skoro staza citavom duzinom puta....
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Svaka čast. Jesi imao društvo ili si solo cepao?
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Nikaragva, svaka cast
nisam sumnjao u tvoju istrajnost po pitanju najkinga. Je si li svo vreme isao putem ili i delom nasipom?
Trojanac i ti si danas ubo jedno 70km?

Trojanac i ti si danas ubo jedno 70km?

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V