Tabulari su super što se tiče vožnje. Čine bicikl povoznijim i vrlo brzim. Mislim da bi se tebi svideo osećaj. Okrenem jedan krug, razmislim o smislu života uz specifično zujanje Campagnola, vidim bajs ide i dalje, onda okrenem još jednom i nastavim da kontempliram

...Ima nekih tabulara koji mogu da se popravljaju usput s kitom i penom,a neki ne mogu. Ovi Vittori-jini mogu. Nemam taj kit, razmišljam se da ga nabavim...Vittoria tabulari moraju često da se duvaju...izdrži 2 dana najduže s istim pritiskom...to je normalna stvar. Pozadi imam drugi tabular koji izdrži oko 7 dana pod istim pritiskom. Tabulari moraju stalno da budu napumpani zbog lepka kojim su spojeni s točkom.Ovaj konkretni model koji sma stavio je za aktivne rekreative i za trening. Za trke ima drugi model.
Ne vozim De Rosu mnogo. Nešto se razmišljam da je prodam..i bi i ne bi. Nikada takav bicikl neću imati, a malo je vozim...
Danas sam testirao novo sedište na KTM i baš je dobro...trebalo je da ga promenim i ranije, staro se baš izvitoperilo i mučio sam se u poslednjim vožnjama.