Nov ili polovan automobil - prednosti i mane
Re: Nov ili polovan automobil - prednosti i mane
Ja sam dobio za svaki Audi. Još uvek mi važi i za stari A6 jer ga održavam samo u ovlašćenom. Znam i ljude koji su koristili uslugu i sve je jako brzo i jednostavno.
@aviator Iskreno ocekivao sam i manje
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: BMW - generalna tema
Mr.Rotor napisao: Garancija mobilnosti:
Uz vozilo dobijate i garanciju mobilnosti koja važi širom Evrope sve dok održavate vozilo u ovlašćenim Audi
servisima. Audi garancija mobilnosti obezbediće u slučaju potrebe, pomoć na putu, šlep do najbližeg Audi
servisa, zamensko vozilo, smeštaj u hotelu i još mnogo toga. Više informacija u brošuri Garancije mobilnosti.
(uslovi garancije važe uz redovno servisiranje i održavanje vozila u ovlašćenim Audi servisima)
Nemam Audi ali imam pomoć na putu koji ispunjava sve gore opisano!

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Eto a oni ga na popustu sa reciklazom od 2500e cene 10400 i to pop star 1.4. A kad se pogleda za te pare moze da se uzme solidan, veci, polovan auto, star do 5 godina koji ce isto da te sluzi narednih 3-4 godine. O redovnim cenama da ne pricam.aviator napisao:Tako je. 500L sa svim troškovima košta Fiata oko 8000€.
Bravo za tebe. To može imati svako. Nije to ništa specijalno.
Hteo sam da kažem da nije strašno ako auto otkaže u pripizdini.
Napraviste nauku, Kupi se ona amss premijum ili kako vec za 3 soma i miran si.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Razmišljano isto!Mr.Rotor napisao:Bravo za tebe. To može imati svako. Nije to ništa specijalno.

Prošle godine sam imao priliku da vidim kako je Opel rešio problem, znam i za primer Renoa.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... &Itemid=65
Ne zvuči loše, a nije skupo. Trenutno je članska karta 1800 din.
Ne zvuči loše, a nije skupo. Trenutno je članska karta 1800 din.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Nov ili polovan automobil - prednosti i mane
Novom autu, pa i polovnom, ne bih oprostio ostavljanje na putu. Pa da dodje RR po mene u roku od 30ak min.
Jedno sr**nje na putu i u oglase.
Dosta osiguranja sada nudi isto, žena ima od Dunava, ja od DDORa.
Onda nemoj kupovati superautomobile. To je kod njih često.
Pasat ti formirao visoke kriterijume, mora da se navikavaš na BMNJdag81 napisao:Novom autu, pa i polovnom, ne bih oprostio ostavljanje na putu. Pa da dodje RR po mene u roku od 30ak min.

Laki kog Mondea si imao,koje godište/motor?
2.0 TDci 130ks, 2002god.
Re: Одг: Nov ili polovan automobil - prednosti i mane
_Svakom_ autu može da se desi da te ostavi na putu. Uopšte ne mora da bude kvar u pitanju, može hiljadu spoljnih faktora da ima. Posle možeš u oglase ili šta hoćeš već da radiš, nebitno je. Bitno je da si negde daleko od kuće, i da nemaš rešenje, a pogotovo ako si sa sitnom decom negde na putu. To je onda zajebana situacija.dag81 napisao:Novom autu, pa i polovnom, ne bih oprostio ostavljanje na putu. Pa da dodje RR po mene u roku od 30ak min.
Auto ko auto, jedna prolazna, zapravo nebitna, materijalna stvar. Mi možda ovde malo više emotivno gledamo na parče gvožđa, ali fakat su stvari nebitne u životu.