Biciklizam
Re: Biciklizam
Da napravimo neku grupnu vožnjicu pa možda uspemo da izjednačimo broj preveženih kilometara na biciklu sa brojem napisanih postova o biciklu.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Juce sam vozio sa dva prijatelja predeo na severu CG koji se zove Bihor. Predeo je brdovit sa dugim penjanjima i spustovima. Na nekim delovima put je toliko strm da po asfaltu moram prvu brzinu koristiti, dakle sigurno ima preko 25% uspona. Asfalt je bez rupa mada smo imali i makamske deonice kojima sam se posebno obradovao jer je stvoreno za moj bajk. Posto je bio bas topao dan voda se brzo trsila ali srecom ovaj kraj obiluje izvorskom vodom. Lokalno stanovnistvo podize cesme svojim preminulim ali istaknutim clanovima porodice koji su zaduzili svoju familiju.
Na jednom od proplanaka gde smo odmarali.

Predjenoje taj dan oko 100km cisto brdske voznje, popijeno je nebrojeno litara vode a do sada nismo imali nijedan defekt na biciklama. Pored osnovnog alata u vidu imbusa ponesen je i kljuc za lanac, centar kljuc, flekice, lepak, pumpa i pajseri. Posto je yadnjih 15 kilometara bio cist spust i to predvece uvek je pozeljno imati suskavac u rancu. Za dobre slike zaduzen je Canon EOS 5 D II sa 17-40 objektivom i CPL filterom koji je iako bio glomazan i tezak nije mi predstavljao problem da ga nosim
Na jednom od proplanaka gde smo odmarali.

Predjenoje taj dan oko 100km cisto brdske voznje, popijeno je nebrojeno litara vode a do sada nismo imali nijedan defekt na biciklama. Pored osnovnog alata u vidu imbusa ponesen je i kljuc za lanac, centar kljuc, flekice, lepak, pumpa i pajseri. Posto je yadnjih 15 kilometara bio cist spust i to predvece uvek je pozeljno imati suskavac u rancu. Za dobre slike zaduzen je Canon EOS 5 D II sa 17-40 objektivom i CPL filterom koji je iako bio glomazan i tezak nije mi predstavljao problem da ga nosim

Poslednja izmena od BAJKER u 18 Jun 2015, 21:30, izmenjeno 1 put ukupno.

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Posle tunela Lokve koji je osvetljen celom svojom duzinom pocinje spust do Berana od 14 km. gde su brzine od 55-65km/h.

Locirao sam te 
https://www.google.rs/maps/place/Tunel/ ... e0!6m1!1e1
Lepo izgleda predeo sa fotografija, verujem da je uživo još lepše.
Jel nosiš džemper?

https://www.google.rs/maps/place/Tunel/ ... e0!6m1!1e1
Lepo izgleda predeo sa fotografija, verujem da je uživo još lepše.
Jel nosiš džemper?

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
I vunene carape 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Kad vidim ovaj tvoj bajk odmah se setim zasto si prosle godine bio za kad sam ti pokazao sliku onog kenjca 
Poslato sa Lumia 925

Poslato sa Lumia 925
http://www.aliexpress.com/store/product ... 18373.html
Šta ste rekli, jel ovo čisti išta ili je samo za izlog?
Šta ste rekli, jel ovo čisti išta ili je samo za izlog?

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Onaj koji sam kupio u Planet Bajku čisti solidno, ali sam se svejedno isprljao skoro isto kao i kad sam ga čistio sa odsečenom donjom polovinom flaše. Možda će biti bolje sa malo više iskustva.
Pije i vodu i pivo.
U suštini dečko je sublimirao ono o čemu drimo u ovoj temi već dve godine. Razlikujemo se u ponekoj grupi delova koje preporučujemo, ali u osnovi to je to.
U suštini dečko je sublimirao ono o čemu drimo u ovoj temi već dve godine. Razlikujemo se u ponekoj grupi delova koje preporučujemo, ali u osnovi to je to.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Na uglu Karađorđeve i Crnogorske ima servis/radnja, u izlogu neki metalik MTB sa dobrom opremom (30 brzina Deore, hidraulika, rockshock vazdušni)... Može neko da ga proceni u prolazu?
hvala

Boringly average, but also perfect for school run mums
To je Profina radnja. http://www.go2pro.co.rs/index.htm
lPusti im mail da ti pošalju slike i specifikaciju.
lPusti im mail da ti pošalju slike i specifikaciju.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Da, Profa, jedva sam ga našao od kako se preselio...
Je l stvarno vredi to čudo 500€ ili me samo pali?
Je l stvarno vredi to čudo 500€ ili me samo pali?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Koje čudo? Kako da znamo bez specifikacije i slika?