Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od methane.master »

Reci koji šampion. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Beskrupulozni taxista :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Očekujem ga uskoro kod mene kao gen. direktora :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ma kud nije druga boja nabedio bih da je NexT :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Floyd napisao:
Day Walker napisao:Jel dobija etiketu patriote ili nacionaliste?
Nije to poenta nego prostačka izjava koju sam očekivao od ovih novih sa carsa ali ne i od Nidže.

Sa ovakvom izjavom na za kars nisi.

Izvinjavam se vasoj visevekovnoj svajcarskoj kulturi. Samo, ti nisi svajcarac ma koliko voleo da budes.

Nidza je pritajeni patriota :) Presao je na nasu, tamnu stranu :)

@nikaragva (debeli biciklista :)): Nemoj opet sranje, dosta ga je bilo. Sta te je navelo na takvo misljenje? Mada ovde uvek ima materijala za te stvari, nazalost.
Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Kako nije kosmopolita, pa čovek je u potpunosti usvojio toleranciju i pravo na različitost kao svoje karakterne osobine. A svakoga ko nije takav bi uza zid pa po kratkom postupku :D :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

To je fazon, priznajem svacije misljenje, dokle god je svestan da je samo moje ispravno :D

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

:D

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

U duhu automobilskog foruma prikladna je izreka starog Henri Forda: ""Any customer can have a car painted any colour he wants so long as it is black."
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

I tako je gospodin Ford usao u udzbenike kao los primer. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

[quote="Dusan". Ja sam se kao klinac sa 16 godina sam vozio londonskim Tube-om, a posle ponoci i nocnim autobusima bez problema,)[/quote]

I ja sam se vozao Frankfurtom nocu, i Cirihom i peske setao po obodu Londona ali, nekada. Vozao se i periferijom Rima prigradskim vozovima u sumnjivo doba pa nikom nista. I sve to u slicnim godinama kao i ti.
Ni policiju nisam vidjao tek tako osim cuvare ispred banaka i tako nekih posebno cuvanih objekata.
Ulazio u pilotsku kabiinu kod pilota da vidim kako to izgleda. Nikakav problem. Danas, sumnjam da bi me pustili kada bih zatrazio.
Nije se moglo ni pomisliti da se vidi neko naoruzan na aerodromu a kamoli sa automatskim puskama kako je Nidza naveo da se povremeno moze dogoditi, frankfurstski aerodrom.
Ali, danas je 2015. godina, drugacije je danas.
Nemacka nekad i sad samo lice, slicno je ali i dosta razlicito. Sada je gore stanje u tom domenu. Prljavije na javnom prostoru.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Day Walker »

Blago vama sto obidjoste sve velegrade :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

I ja sam isto pomislio...Nije da sada nešto žalim za tim. Nisam putovao jer sam imao druge prioritete. Zbog kojih mi je sada lakše jer su ostvareni. Ali daleko od toga da mi nije zao. Ne bi bilo na odmet da mi je du.e videlo više puta nego što jeste. :D
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

branja napisao:Izvinjavam se vasoj visevekovnoj svajcarskoj kulturi. Samo, ti nisi svajcarac ma koliko voleo da budes.
Aj lepo odjebi od mene ;)

Nema potrebe da nastavim diskusiju sa prostakom kome je svaka treća reč psovka i koji veliča lik i delo Hitlera.
Poslednja izmena od Floyd u 19 Jun 2015, 21:34, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

ljubitelj napisao: I ja sam se vozao Frankfurtom nocu, i Cirihom i peske setao po obodu Londona ali, nekada. Vozao se i periferijom Rima prigradskim vozovima u sumnjivo doba pa nikom nista. I sve to u slicnim godinama kao i ti.
Ni policiju nisam vidjao tek tako osim cuvare ispred banaka i tako nekih posebno cuvanih objekata.
Ulazio u pilotsku kabiinu kod pilota da vidim kako to izgleda. Nikakav problem. Danas, sumnjam da bi me pustili kada bih zatrazio.
Nije se moglo ni pomisliti da se vidi neko naoruzan na aerodromu a kamoli sa automatskim puskama kako je Nidza naveo da se povremeno moze dogoditi, frankfurstski aerodrom.
Ali, danas je 2015. godina, drugacije je danas.
Nemacka nekad i sad samo lice, slicno je ali i dosta razlicito. Sada je gore stanje u tom domenu. Prljavije na javnom prostoru.
Sigurno da nije isto kao sto je pre 10 ili 20 godina bilo u Evropi, ali tvoji postovi su jednostavno netacni. Neko ko nije posetio gradove o kojima pises ce vrlo lako steci potpuno pogresnu sliku o tome sta ga ceka. To je slicno kao sto je strancima nametnuto sta da ocekuju kada dodju u Srbiju.

Ja tvrdim da je svaki grad u Zapadnoj Evropi itekako bezbedan, osim Pariza i Londona koji su takodje bezbedni ako ne ides sa ciljem da budes opljackan pa posecujes odredjene delove grada. Vecina ovde pise iskustva kao turisti, ukljucujuci i mene, tako da mozemo da uzmemo sa rezervom sve to sto smo pisali, ali za Bec, gde trenutno zivim, mogu odgovorno da tvrdim da NE posotji deo grada, kojim ne bih smeo da prodjem sam u bilo koje doba dana ili noci. I takodje da se za skoro 3 godine ni jednom nisam osetio ni najmanje ugrozen, bilo gde.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Odgovori