Sent using Tapatalk
Floyd napisao:Nije to poenta nego prostačka izjava koju sam očekivao od ovih novih sa carsa ali ne i od Nidže.Day Walker napisao:Jel dobija etiketu patriote ili nacionaliste?
Aj lepo odjebi od menebranja napisao:Izvinjavam se vasoj visevekovnoj svajcarskoj kulturi. Samo, ti nisi svajcarac ma koliko voleo da budes.
Sigurno da nije isto kao sto je pre 10 ili 20 godina bilo u Evropi, ali tvoji postovi su jednostavno netacni. Neko ko nije posetio gradove o kojima pises ce vrlo lako steci potpuno pogresnu sliku o tome sta ga ceka. To je slicno kao sto je strancima nametnuto sta da ocekuju kada dodju u Srbiju.ljubitelj napisao: I ja sam se vozao Frankfurtom nocu, i Cirihom i peske setao po obodu Londona ali, nekada. Vozao se i periferijom Rima prigradskim vozovima u sumnjivo doba pa nikom nista. I sve to u slicnim godinama kao i ti.
Ni policiju nisam vidjao tek tako osim cuvare ispred banaka i tako nekih posebno cuvanih objekata.
Ulazio u pilotsku kabiinu kod pilota da vidim kako to izgleda. Nikakav problem. Danas, sumnjam da bi me pustili kada bih zatrazio.
Nije se moglo ni pomisliti da se vidi neko naoruzan na aerodromu a kamoli sa automatskim puskama kako je Nidza naveo da se povremeno moze dogoditi, frankfurstski aerodrom.
Ali, danas je 2015. godina, drugacije je danas.
Nemacka nekad i sad samo lice, slicno je ali i dosta razlicito. Sada je gore stanje u tom domenu. Prljavije na javnom prostoru.