Biciklizam
Re: Biciklizam
Vision http://www.visiontechusa.com/products/r ... menu_order
Prednji 20 žbica, zadnji 28 ili 32.
Prednji 20 žbica, zadnji 28 ili 32.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ovo stavim i miran sam u gradu i na makadamu. Kakav mtb, kakvi amortizeri. Samo direkt udar u bulju.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- branja
Kod mene su 32-622, ili 28x1.25.
Ja mislim da imam fore za jos mozda 4-5mm vislju gumu
Poslato sa Lumia 925
Ja mislim da imam fore za jos mozda 4-5mm vislju gumu
Poslato sa Lumia 925
- branja
Mislis da su i ove moje dovoljne, samo da ih napumpam do kraja? Mada ja i ne besnim. Ne mogu da verujem koliko se plasim da vozim bez ruku.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- branja
Ladno sam pocepao slovo na oznaci Cannodale. Sad bih ga zapalio. Yebem ti malera. Aaaahhh.
Sve sam obezbedio u pikapu, isao sam lagano. Ne znam kako je isprecilo neko parce aluminijuma i pocepa mi slovo. Sad sam izgubio zelju.
Poslato sa Lumia 925
Sve sam obezbedio u pikapu, isao sam lagano. Ne znam kako je isprecilo neko parce aluminijuma i pocepa mi slovo. Sad sam izgubio zelju.
Poslato sa Lumia 925
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bajs ne sluzi za izlozbu. Ne zezaj i teraj to. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Znam taj uzasan osecaj. Bice toga jos...
Al zamisli da si sada 4 nanograma laksi ida ces lakse uz brdo.

Al zamisli da si sada 4 nanograma laksi ida ces lakse uz brdo.
- branja
Brate zamisljam da nemam pojas za spasavanje i da sad umesto da pretovaram robu vozim yebeni bajk. Znas koliko je zenskih proslo na biciklama, a ja moram da radim. Najgori sam za sebe.
Zguzvalo se onako jadno. Aahh. Najgore je sto ja to vidim. Volim tehniku i masine i to me bas boli kad izgrebem. Koji sam maler.
Inace video sam jednol lepog Cube-a na oglasima ali mu je menjac u tocku. Njaaah.
Poslato sa Lumia 925
Zguzvalo se onako jadno. Aahh. Najgore je sto ja to vidim. Volim tehniku i masine i to me bas boli kad izgrebem. Koji sam maler.
Inace video sam jednol lepog Cube-a na oglasima ali mu je menjac u tocku. Njaaah.
Poslato sa Lumia 925
Danas sam umreo na fg. Nisam još dovoljno spreman.
Divoš ka partizanskom putu me pocepao.
Inače ja imam nazad sada 32mm gumu, naduvana na 5 i kusur bara.
Put je na nekim delovima užasno loš, pa sam se pokajao zbog širine gume. Svi ostali su imali mtb i upijali su bolje neravnine. Međutim po normalnom asfaltu klizi odlično, odmah mi se vrati smešak na lice.
U pojedinim trenucima sam mislio da ću ga skršiti pošto sam šibao 40-50 nizbrdo, a put kao granatiran.
Međutim dt swiss od 2mm i izgleda dobro i čvrsto, ali i radi posao profesionalno. Točak je u vinklu posle ~50km, ni nm se nije pomerio.
Mislim da je za ovakve puteve ipak 37mm, možda čak i 40mm. Ali bude ti žao kada odeš na dobar asfalt.
Put je na nekim delovima užasno loš, pa sam se pokajao zbog širine gume. Svi ostali su imali mtb i upijali su bolje neravnine. Međutim po normalnom asfaltu klizi odlično, odmah mi se vrati smešak na lice.
U pojedinim trenucima sam mislio da ću ga skršiti pošto sam šibao 40-50 nizbrdo, a put kao granatiran.
Međutim dt swiss od 2mm i izgleda dobro i čvrsto, ali i radi posao profesionalno. Točak je u vinklu posle ~50km, ni nm se nije pomerio.
Mislim da je za ovakve puteve ipak 37mm, možda čak i 40mm. Ali bude ti žao kada odeš na dobar asfalt.
Širina gume i vrsta are je konstantan kompromis.nikaragva napisao:Danas sam umreo na fg. Nisam još dovoljno spreman.
Do 32mm su gume koje idu na visok pritisak i dobre su na asfalt. Preko toga su pritisci niži, sporije su na asfaltu, a bolje na terenu.
MTB često ide i ispod 2 bara. Niži pritisak - bolji grip na terenu - niža brzina na asfaltu.
I ovi se ubiše od 32/32 i 36/36 točkova.Paja napisao: http://www.visiontechusa.com/products/r ... menu_order