Polovnjak, 3500-4000e

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Re: Polovnjak, 3500-4000e

Post od profesorPROST »

Znam da ima Stilo 1.4, ali nisam ih viđao kod nas. Od malih benzinaca 99% su 1.2 16v koji svi imaju 6 brzina. Zato i pretpostavljam da je drugarov 1.2 baš zbog menjača sa 6 brzina.
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Texonja napisao:@Dragvorl, nije bitno dal' je clan foruma, tj nije bitno taman da je i administrator... Opis auta vredja inteligenciju.
Pa sta mu radim. Ja iz najbolje namere kazem da coveku mozda dam neki pozitivan info da uopste krene da pogleda, jer autoplac i autoplac nisu isti. To sto taj koji postavlja oglas ima takvu strategiju je druga stvar, ako mu ovakav oglas obezbedjuje 'lebac mozda bih i ja ovako oglasavao. Pola ljudi je i tako nepismeno, pa i kad im nesto napises kao svet nista ne kapiraju. Stvarno je pitanje da li je ovakav tekst u zemlji Srbiji debilan ili samo pravilno obracanje ciljnoj grupi. :think:

Off topic
Bax napisao:Off topic
Pa Srbija je zemlja lozana, tj bar pola su lozane, tako da je dobro segmentiao trziste :ludilo:
Off topic

Mogu misliti koje se strucne price vode pri prodaji toga. Secam se kad sam pri prodaji neke Lagune pricao sa likom, kupcem, kazem auto ima automatsku klimu, a ovaj kaze AC klimu...sta ti to dodje majke ti? :jane:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

@profespr i misha Ovako nešto:
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... o_6_speed/
Inače, sad videh na oglasima, samo 3-4 ima, i svi su sa 6-brzinskim menjačima. Na jednom piše u oglasu da je 5, a na slikama se vidi šesta na menjaču http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... _stilo_14/
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Mislim da je Markoni nekada vozio punta sa ovim motorom pa ga priupitaj za detalje.
Meni je ova klasa vozila vrlo interesantna jed nudi osetno više mesta od klasičnog B segmenta, ali je Tex u prevu ovo jeste prepokavoni punto classic ali sa potencijalnim problemom nalaska delova, naročito limarije. Ne vidim rezon u menjanju logana koga znaš za ovo koje je u ko zna kakvom stanju i ko zna koliko prešlo.
markosvaba
Banned
Reactions:
Pridružio se: 30 Maj 2012, 18:55

Post od markosvaba »

Ako se i dalje nisi odlucio za auto posto vozim opela mogu da ti preporucim astru. Sve ispod 1.6 zaobidji, tj slabo je za astrinu karoseriju.

4000 me izasao mali servis (delovi) + ruke 1000din.
Sto se tice benz motora, 1.8 :klanjamse: 125ks. Auto leti sa ovim motorom, rasterecen trosi oko 11litara u gradu normalne voznje (ne ko baba neka).

Sto se tice dizela, 2.0 :klanjamse: koji ja vozim. Auto u gradu trosi oko 7.5 litara (opet ne lagane voznje) i ide za sve pare. Ne moras da ga teras u obrtaje vec na 2100, 2200 veoma lepo ide. Naravno karavana vozim :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Sto se tog placa tice, skidaju se kilometraze, tako da znas unapred..
Inace osim klime, ne vidim prednost nad Loganom :zbunjen:
Mozda jos samo prostor..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Najveci razlog menjanja logana je taj sto nemam klimu,servo,abs...klotara je,od opreme svega 1 jastuk i centralna.
Sto se tice placa, kod njih smo prosle god. (na preporuku daga) otisli da pogledamo i na kraju uzeli Golfa kojim smo zadovoljni pa sam se zato ponovo vratio da vidim sta imaju. Tekstovi su i onda bili smesni al je i auto bio dobar pa mi to nije bilo presudno. Gledam to kao oglas,ne citalacku znacku :)
Sto se tice lickanja,motor nije opran sto mi je ok a ne smeta mi sto ga ispoliraju i urade dubinsko. Svakako bi ja to radio. Inace i meni je ova Idea bila strana tj nisam imao kontakta sa njom al mi je celokupni utisak ok. Naravno,nista nije definitivno i reseno....zato se i konsultujem s vama.

Sent using Tapatalk
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

dunx81 napisao:Sto se tice placa, kod njih smo prosle god. (na preporuku daga) otisli da pogledamo i na kraju uzeli Golfa kojim smo zadovoljni pa sam se zato ponovo vratio da vidim sta imaju. Tekstovi su i onda bili smesni al je i auto bio dobar pa mi to nije bilo presudno.
I ja sam moj auto kupio na tom placu,momci su skroz ok! :doubleup:

Za moj auto je nesto slicno pisalo,da ima nove gume,uradjen veliki servis,da je sve ispravno na njemu.... i tako je i bilo! ;)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

A ja kad kazem - ne veruju. :mrgreen: :nonono: :ccc:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Texonja napisao:Nisam znao da postoji Fiat Idea. Prvi put u zivotu vidim ovaj auto. :o
I ja isto! :o Znam da je ranije bilo reči da će se proizvoditi u Kragujevcu, ali sam mislio da su posle skroz odustali od tog modela.

Inače, neka prodavac piše šta hoće, samo me brine što se u Srbiji reči "brutalno" i "agresivno" koriste sve više u pozitivnom kontekstu... Ok je upotrebiti ih (u prenesenom značenju) u opisu nekog jakog sportskog auta, ali nisu baš za trpanje svuda...
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Na istom placu ima i fiesta 1.4 16v 80ks.
Kako ona podnosi plin? Znam da oni zetec motori u focusu nisu u ljubavi s njim.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

NE podnosi ga nikako. Mada uvek mozes da probas
:)
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Bolje ne :)
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

A trenutno imam sukob misljenja sa caletom. Zalepio se za onu ideu a ja sam vise za astru g,doduse 2god stariju (karavan,1.6 16v).
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ma Opel je keva za Fiata.
Imamo sam 3 komada uporedo sa istom kilometrazom...
Ta Astra je na 50.000km u fabrickom stanju 95 posto, dok je Fiat Punto na 70 posto, ovo je moj licni utisak...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Odgovori