Biciklizam
Re: Biciklizam
Vozi se uveliko kako mostom, tako i drumom. Uhvatiš žutu traku i niko te ne dira.
Uroše formalno ne sme jer je put rezervisan za ...... ali se toeriše jer je praktično jedina veza Beograda i Pančeva.
Uroše formalno ne sme jer je put rezervisan za ...... ali se toeriše jer je praktično jedina veza Beograda i Pančeva.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Na zrenjaninskom putu kroz Borcu je isto zabranjeno.
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 23 Jun 2015, 09:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Hvala ljudi bas zato i pitam put mu dodje kao neki ap hibrid, za motorna vozila, ali alternative do pa relativnio da i ne postoji 

http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... YkZlfmqpBc

Čak ima i redovne dve kočnice
Ovo bi mi radilo posao. Dođem na novo naselje kolima, nađem parking gde hoću, i biciklom na posao

Čak ima i redovne dve kočnice

Ovo bi mi radilo posao. Dođem na novo naselje kolima, nađem parking gde hoću, i biciklom na posao

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ralee za Pancevo je jedino frka most i spustanje sa mosta do prvog semafora. Kasnije zuta traka i mirna backa.
Na zrenjanincu ima znak za zabranu biciklama, a na pancevackom na jednom mestu ima znak za put za motorna vozila.
Meni je fascinantno, moram to opet da ponovim, da u Pancevu kod rafinerije, na celom potezu postoji biciklisticka staza u oba smera, nezavisno od kolovoza i pesacke staze i biciklisti opet voze po kolovozu.
Poslato sa Lumia 925
Na zrenjanincu ima znak za zabranu biciklama, a na pancevackom na jednom mestu ima znak za put za motorna vozila.
Meni je fascinantno, moram to opet da ponovim, da u Pancevu kod rafinerije, na celom potezu postoji biciklisticka staza u oba smera, nezavisno od kolovoza i pesacke staze i biciklisti opet voze po kolovozu.
Poslato sa Lumia 925
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ovo neko troluje.
Nema sanse da je neko nepismen tako odstampao oglas, plus poslednju recenicu napisao ispravno, sa sve zarezom a broj lepo odvojio...
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Prica o mojim avanturama na dva tocka ovde viewtopic.php?f=30&t=3032&p=462525#p462525

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Vratia se Shime. Sad mogu da radim servis [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Au, koliko mrzim da vozim po magistralama, samo je pitanje kada će se ovako nešto desiti, što zbog lošeg puta, što zbog loših procena, da li mogu da se provuku između tebe i kamiona koji dolazi u susret.
Sva sreća pa imamo nasip ovde, a i FG je blizu, na kojoj nema mnogo saobraćaja.
Sva sreća pa imamo nasip ovde, a i FG je blizu, na kojoj nema mnogo saobraćaja.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni ovo liči na četiri rupe sa lozom predviđene za montažu neke platforme da je tako nazovem, ergo fali im nešto.