Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Mobilne telekomunikacije
Uff, kvalitet BK-a ume opasno da varira od mesta do mesta... ali mi to ne smeta 

U CH je odličan 
Pozdrav za sve ljubitelje zdrave hrane

Pozdrav za sve ljubitelje zdrave hrane

Covek bi čitajući forum pomislio da su članovi uspešan, intelligentan, samosvestan narod, kad ono samo sevaju Burgeri i Redbulovi.
U stvari vi ste kao naše starlete, samo iznutra. Ako me razumete. Škembić starlete.
Tapatalk
U stvari vi ste kao naše starlete, samo iznutra. Ako me razumete. Škembić starlete.
Tapatalk
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Razlika između BK i McD je?
Meni je bolji BK, bolja im je hemija, kao da jedeš pravo meso.
Tapatalk
Tapatalk
Prokrastinacijaschonenk napisao:Sto ne krenete zajedno u teretanu, mladi ste, vreme je da promenite navike?Milos napisao:Salim se dokoni smo , jednom smo se vozili 300 km,pomislice ljudi da je Xepoj taksista,ili da pije naftu,ili da se drogira.

nidza napisao:Covek bi čitajući forum pomislio da su članovi uspešan, intelligentan, samosvestan narod, kad ono samo sevaju Burgeri i Redbulovi.
Tapatalk

Ukusnije im je meso.Ali im je masniji pomfrit.Opet zavisi od zemlje do zemlje.HKS napisao:Razlika između BK i McD je?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Realno, KFC, ako ćemo iskreno.
Tapatalk
Tapatalk
Aj ne zajebavaj. Nemoj mi reći da naručiš salatu kad nemaš puno vremena za klopunidza napisao:Covek bi čitajući forum pomislio da su članovi uspešan, intelligentan, samosvestan narod, kad ono samo sevaju Burgeri i Redbulovi.
Tapatalk

Ofkors, i ja sam živ čovek, samo nisam inventar kao određeni. :-D
Istinu govoreći izbegavam. U Srbiji to nije neki problem jer ima mnogo alternativa od prave hrane.
Tapatalk
Istinu govoreći izbegavam. U Srbiji to nije neki problem jer ima mnogo alternativa od prave hrane.
Tapatalk
U Srbiji stvarno nema razloga da se jede u meku, što je doduše prava priča za ovu temu.
Lepo je imati izbor,nek jede ko sta hoce.Nismo deca pa da ne znamo sta je zdravo,sta nije zdravo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Gde to Mek pa nema alternativu...? 

Naravno da ima svuda 
Ja, da mi nije par ljudi oko mene, ne bih se setio Meka godinama
Generalno preferiram kvalitetniju hranu od toga.
Sent from my Sony

Ja, da mi nije par ljudi oko mene, ne bih se setio Meka godinama

Generalno preferiram kvalitetniju hranu od toga.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Poenta Meka i BK je da ne dobiješ trovanje gde god ogladniš u svetu. Isto i Coca-Cola.