A8

A6

A8

A6

mozda stefan misli na S6 pre fl verziju, o ovome govorim:stefanan napisao:C6 sa onim polu FL sto napred ima dodat led a pozadi stara stop svetla je
Au nidje veze jedan s drugim, ali bas nista zajednicko. C6 mnogo vise podseca od napred na A8 D3, nego sad ovi novi.Floyd napisao:A6 C7 je preslikan A8 što kod C6 i starog A8 nije slučaj.
Raki_Audi napisao:po meni najslicniji automobili ikada
S klasa i C klasa
cinjenica je da je su samo dimenzije u pitanju
totalno iste spolja
Comi, naravno da nisam mislio na sve "non Audi fanove" i izvinjavam se ako se neko nasao prozvanim a ne spada u tu grupu ljudi koje sam opisao, a svi ste svesni da su itekako brojni i glasni.Comi napisao:Goblin, slazem se....generalno.
Moram samo da ti skrenem paznju da generalises bez ikakve potrebe (ne svi fanovi, ne svi 'non Audi fanovi'), i da je dizel-hibrid tehnologija uuuuveliko na trzistu (Volvo, Peugeot...).
I za 3000ccm dizel motor, i za slicnost C i S sam pljuvao po Mercu iako ga najvise gotivim u premijum klasi, tako da mi tvoje generalizovanje bas bode oci. Znas i sam, ucestvovao si u takvim raspravsma sa mnom.
Prednja vuca- zadnja vuca. Nista drugo do ciganisanje za veci profit, zna svako normalan da mogu zadnju vucu da naprsve da hoce. Ali opstepoznato ciganisanje VAG-a je razlog zasto oni poskakuju kao jarci.
To ne moze biti glupo ako vec imaju armiju svojih fanova i kupaca. To moze samo biti dizajnerski pravac koji se tebi licno i jos velikom broju ljudi ne dopada.HKS napisao: @golbin
Glupo je što Audi već godinama i godinama pravi auta na isti fazon, Mečke od pamtiveka liče (W202 i W140, W201 i W124, S i E klase iz 50ih i 60ih).