NEpostovanje propisa i greske koje pravimo u saobracaju
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: NEpostovanje propisa i greske koje pravimo u saobracaju
I jedno i drugo je drzavno. Hteo sam da kazem da je drzava spremna kad treba da nadje nacin da ti otme krvavo zaradjen novac. A kad treba da ti obezbedi nesto sto bi trebalo da bude normalno kao u nekom drugom delu Beograda, onda si zadnji i nikad ne stignes na red. Ne cudim se tome, samo komentarisem. Davno sam prihvatio kao normalnu stvar. Nisu ni u drugim delovima grada putevi za primer, ali se sa vremena na vreme presvuku novim gornjim slojem. A ovde se vecito krpi i krpari. Kada cujem ,,50 nijasni sive,, , zrenjaninski put mi je prva pomisa.
A to za pesake i divljake...mogao bi da se slozim. Svaki dan sam svedok toga.
A to za pesake i divljake...mogao bi da se slozim. Svaki dan sam svedok toga.
Onaj nije vezao pojas pa kuka, još deci i ženi ne da sladoled... Dao bih ja njemu..

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pitanje je samo jel su stvarno prekrsaji ili malo pakuju 
Btw, ovo mi je neverovatno, pre bih rekao greska, crveno svetlo 25€, parkiranje 5€???

Btw, ovo mi je neverovatno, pre bih rekao greska, crveno svetlo 25€, parkiranje 5€???
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa to ultra povoljno. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Prosto se isplati da odes, pravis prekrsaje da se izivis i onda vratis ovde
Kao Englezi na letovanju ili Gastarbajteri u Srbiji
Sent from my Sony

Kao Englezi na letovanju ili Gastarbajteri u Srbiji

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Vec je bilo diskusije oko "problema" koji ima vecina vozaca kada trake idu ukoso (obicno kada se smanjuje/povecava broj traka) , a oni zarko zele da drze volan pravo i menjaju traku bez zmigavca.
Jos gora situacija je kada nema ni horizontalne signalizacije, vec samo znak. To je onda neresiva enigma za 99% vozaca. Primer?
Primer je raskrsnica Djordja Stanojevica i Omlad.Brigada. Znak pokazuje da od 4 trake, dve idu levo, a dve pravo. Dve pravo se ulivaju nakon raskrsnice takodje u dve pravo u Djordja Stanojevica. 99% vozaca koji u levoj traci za pravo seku one koji su u desnoj. Prilicno je frustrirajuce, jer se gusi protocnost i stvaraju guzve. Najgore je sto vecina pomenutih vozaca svaki dan tu prolazi i ne moze da skapira raskrsnicu vec se i jos trudi da izblokira one "drske" sa desne strane "koji 'oce preko reda".

Jos gora situacija je kada nema ni horizontalne signalizacije, vec samo znak. To je onda neresiva enigma za 99% vozaca. Primer?
Primer je raskrsnica Djordja Stanojevica i Omlad.Brigada. Znak pokazuje da od 4 trake, dve idu levo, a dve pravo. Dve pravo se ulivaju nakon raskrsnice takodje u dve pravo u Djordja Stanojevica. 99% vozaca koji u levoj traci za pravo seku one koji su u desnoj. Prilicno je frustrirajuce, jer se gusi protocnost i stvaraju guzve. Najgore je sto vecina pomenutih vozaca svaki dan tu prolazi i ne moze da skapira raskrsnicu vec se i jos trudi da izblokira one "drske" sa desne strane "koji 'oce preko reda".

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ta raskrsnica je klasicna frustracija za sve nas normalne.
Kad iz Milentija Popovica skrecem desno ka Brankovom mostu, redovno me seku ako sam u desnoj traci, ali redovno. Ljudi su u fazonu da to parce trake ne postoji i da je njihova sveta duznost da skrenu pod sto ostrijim uglom...
Kad iz Milentija Popovica skrecem desno ka Brankovom mostu, redovno me seku ako sam u desnoj traci, ali redovno. Ljudi su u fazonu da to parce trake ne postoji i da je njihova sveta duznost da skrenu pod sto ostrijim uglom...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Isti slucaj u NS na Futoskom putu, umesto da iz srednje (tj. leve trake ako ides pravo) nastave i posle semafora levom trakom, oni predju u srednju traku (desnu, posto je krajnja desna stajaliste za bus), a one koji su na semaforu bili u desnoj traci odguraju na autobusku stanicu...

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Kolika je kazna za nepravilno korišćenje kružnog toka?
Čovek nije hteo da skrene levo preko kružnog toka već je lepo levo skrenuo u suprotnom smeru odvijanja saobraćaja i popeo se na Sentandrejski most.
Čovek nije hteo da skrene levo preko kružnog toka već je lepo levo skrenuo u suprotnom smeru odvijanja saobraćaja i popeo se na Sentandrejski most.
Kao za vožnju u kontra smeru pretpostavljam, ali bitno je da ga uhvate. 
http://www.polovniautomobili.com/docs/K ... 0kazni.pdf
Od 6 do 20 hiljada je vožnja jednosmernom ulicom u suprotnom smeru. Kružni tok je jednosmerna ulica u neku ruku.

http://www.polovniautomobili.com/docs/K ... 0kazni.pdf
Od 6 do 20 hiljada je vožnja jednosmernom ulicom u suprotnom smeru. Kružni tok je jednosmerna ulica u neku ruku.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ako može pomoć, da razjasnimo dilemu:
Na ovoj raskrsnici, da li prednost ima vozač A ili vozač B? Nema znakova prvenstva, dakle putevi bi trebali biti iste važnosti.

Ovo je tačna lokacija:
https://www.google.rs/maps/@44.8163163, ... 6656?hl=en
Na ovoj raskrsnici, da li prednost ima vozač A ili vozač B? Nema znakova prvenstva, dakle putevi bi trebali biti iste važnosti.

Ovo je tačna lokacija:
https://www.google.rs/maps/@44.8163163, ... 6656?hl=en
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Vozac A.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Ako nije trik pitanje
onda A. Pravilo desne strane.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nije trik pitanje, kolega i ja smo bili u autu A (on vozio), B nam izleteo priličnom brzinom i zaustavili smo se na par centima. Počeo da se kurobeca kako zamalo da ga udarimo a on ima prvenstvo. Gledam da vidim da nisam lud ili sam možda nešto prevideo...
There are 10 kinds of people in the world: