Auto do 2500e

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Re: Auto do 2500e

Post od dragan »

pa onda neka je ne udara :kezo:
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 12:32
Garaža: Golf 3 GTI 16V

Post od 16_Valve_ »

@elMaestro, to su iskustva ljudi koje znam. Da li su oni kupovali krseve ili sta je bilo u pitanju ne znam :) Problem je u tome sto je budzet kojim raspolazem za ovaj auto ogranicen, a vecina od modela koje gledam u dizel varijanti su dosta skuplji u odnosu na benzince, a kada moram da biram izmedju kupovine dobrog benzinca i loseg dizela za iste pare, uzecu ovo prvo :)

@miroslavm, C2 mi je mali bas, a C3 mi je ekstremno ruzan auto, da se niko ne uvredi. Neka neuspela, zaobljena, reinkarnacija spaceka :D Od francuza sam gledao Xsare i 306-ice, s tim sto je 90% Xsara sazvakano i lupano, kad ih vidim bez jednog znaka napred, dobijem proliv. 306 se vec moze naci u mnogo boljem stanju.

@nmaric, sad si me nasmejao samo tako :D A ja sam mislio da moja trojka ima problem sa limarijom :D Kad protrule za 10 godina, sta ocekivati od auta od 20.... Dacija je ukoliko nije trula po svemu sudeci najbolji izbor za te pare, ako se ne filozofira mnogo sa raznim stvarima. Samo mene brine da taj auto nije kompletno preterano dobro napravljen... Mozda gresim.

TDI, to znam... :) Necu ja nju sutirati ako je uzmem :D
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Post od nmaric1993 »

Pa ne znam meni nekako mnogo 2500 za nju, bar za ove pre restajla. Svi se vataju za njeno godiste, mladja je pa je bolja. Ali medjutim to ne donosi nikakvu prednost, kad je tehnologija stara par godina, kvalitet slab. Jedino sto su vece sanse da se nadje sa manjom km od starijih kvalitetnijih automobila, logicno jer je mladja.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Kola nisu bila nikad jeftinija nego sada. A kupaca je sve manje i oni su u velikoj prednosti, sto bi rekao kolega u drugoj temi. Nikad nije mogao da se uzme dobar auto za ,,malo,, para, kao što može sada.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Odgovori