Nemanja987 napisao:Hvala na lepim rečima ali se ne bih složio sa tim da Laza lupa.AcaKayak napisao:Da se ne zajebavamo, tesla kida kako radi.
Ti Laki ko malo dete, Nemanja te pokido realno u argumentovanju.
Da zanemarimo da cak i kad bi 100% struje islo iz bilo kog zagađujućeg izvora što je opet 3 puta manje zagađenje jer su elektrane 3 puta efikasnije od auta (a kako i da ne budu kad su napravljene samo za to), priča o ubacivanju akciza je ono.... LOL
Lupio si najstrašnije za cenu struje vs goriva, a realno ovakve performanse ne dobijaš ni sa jednim autom koji troši ispod 20 na 100.
Ne lupa, samo stvari gleda i komentariše sa, pa recimo, pesimistične strane po električne automobile.
Pa zapravo, rekoh vise puta, nisam pesimistican po pitanju njihove buducnosti. Samo kazem da jos nije njihovo vreme, jos nije trenutak da postanu sire rasprostranjeni i situacija nije uopste tako crno bela kako se predstavlja. Na kraju se uvek vecina prednosti Tesle svede na vestacke prednosti nametnute od strane zakona, sto je neodrzivo na duzi rok.
E vidis ovo je ono sto mene iritira. I to je jedna od dve najvece prednosti prednosti US u odnosu na Evropu. Ovde su svi u fazonu da komsiji crkne krava, a tamo su ponosni da kupuju US... Ja sam napomenuo da mi je to upravo jedan od razloga zasto ne simpatisem Teslu, ali na zalost to i vaznost toga slabo ko u Evropi razume.Nemanja987 napisao: Otkrićeš da tesla uglavnom ljudima zamenjuje bmw, porsche, mercedes, audi. I da su ponosni što su im automobili konačno american made.
Druga prednost je sto koriste jedan jezik.