Tesla automobili
Re: Tesla automobili
https://www.youtube.com/watch?v=MgaE7U_D2PA
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ko da gledam futuristički Opstanak 

Poslednja izmena od Velja u 07 Avg 2015, 11:11, izmenjeno 1 put ukupno.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Kazu da u Norveskoj najvise Tesle voze. Za njih je dzabe punjenje na stanicama, mislim da i registraciju placaju nesto simbolicno.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Mnogo je bitnija stavka da ih za normalna kola klepaju nenormalno, + 200% takse.
Na elektricna nemaju takse te njih Tesla kosta kao Golf, odluka je dosta laka... Nije im Tesla jeftina ali je Golf nenormalno skup.
Na elektricna nemaju takse te njih Tesla kosta kao Golf, odluka je dosta laka... Nije im Tesla jeftina ali je Golf nenormalno skup.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pustio sam Teslu Model S da se ucuri pre mene na granici, fenomenalna pojava. 120.000 svajcaraca je kostao, raspitao se nas carinik.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua

Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To je cena ful opremljenog P85D. Pušing rata 1300, mesečna usteda na gorivu i registraciji u odnosu na ekvivalentan auto sa benz motorom 200-300.
Relativno jeftin u odnosu na konkurenciju.

Relativno jeftin u odnosu na konkurenciju.
Znam da prvi šef plaća sendvičom. Kako stoje stvari kod Vagena?Velja napisao:Pa normalno

Tesla na svakom prodatom autu gubi 4.000$
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... id=1025528
Američki proizvođač električnih vozila "Tesla", na svakom prodatm automobilu Model S gubi četiri hiljade dolara.
Zbog toga je kompanija u poslednjem kvartalu ostvarila gubitak od 359 miliona dolara, javlja Rojters.
Kompanija je prošle nedelje smanjila proizvodne planove za sledeću godinu, a direktor i osnivač Elon Musk rekao je da razmatra prikupljanje dodatnog kapitala, kao da nije isključena ni prodaja novih akcija.
Cene akcija Tesle pale su prošlog četvrtka za 9 odsto, a pad se nastavio i u petak kad su potonule za dodatna dva procenta.
Akcija Tesle je i dalje u plusu za čak 70 odsto, u odnosu na pre dve godine, odnosno 8 procenata od početka godine.
Vrednost Tesle, prema ceni na berzi, veća je od Fijat Krajslera.
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... id=1025528
Američki proizvođač električnih vozila "Tesla", na svakom prodatm automobilu Model S gubi četiri hiljade dolara.
Zbog toga je kompanija u poslednjem kvartalu ostvarila gubitak od 359 miliona dolara, javlja Rojters.
Kompanija je prošle nedelje smanjila proizvodne planove za sledeću godinu, a direktor i osnivač Elon Musk rekao je da razmatra prikupljanje dodatnog kapitala, kao da nije isključena ni prodaja novih akcija.
Cene akcija Tesle pale su prošlog četvrtka za 9 odsto, a pad se nastavio i u petak kad su potonule za dodatna dva procenta.
Akcija Tesle je i dalje u plusu za čak 70 odsto, u odnosu na pre dve godine, odnosno 8 procenata od početka godine.
Vrednost Tesle, prema ceni na berzi, veća je od Fijat Krajslera.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bogami i apple izgubio 100 milijardi na vrednosti u zadnjih par nedelja, de su sada brokeri da se jave 

Bikoz poskupela struja 12%

Zakazali mi test voznju za subotu 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I strujni kolaps u regionu 

Povratice oni to na zamenske ekrane za ajfon 6.ftj napisao:Bogami i apple izgubio 100 milijardi na vrednosti u zadnjih par nedelja, de su sada brokeri da se jave
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .