Meni se iskreno sada sa bilbordima nikako ne svidja kako izgleda, ovo bez bilborda kao na slikama mi izgleda odlicno a sada mi je bezveze. Al kao sto sam vec napisao, bilbordi donose lovu i stite od sunca (ovo drugo je mnogo bitnije

To sto arhitekta koji je projektovao ovu nadogradnju radi na fakultetu sam pomenuo kao odgovor na tvoju tvrdnju da vas na fakultetu na ovakvim primerima uce kako ne valja... a ne ka potvrda necijeg kvaliteta.Ji 4Tze napisao:Izvini, al kako ti i ja možemo da pričamo o UKUSIMA kad ti nastupaš kao investitor a ja kritikujem kao neko kome je posao da, ako treba i ovako nešto grdno, prikažem kao nešto mnogo lepoI laicima i investitorima i arhitektama poput tvog projektanta koji zaboga radi na fakultetu
pa ima tamo i tetkica na tom fakultetu pa ne znači da imaju veze s arhitekturom, nemoj da si smešan. Fakultet je danas reper kvaliteta kao što je dozvola za gradnju reper kvaliteta, (vizuelno, tehnički, nebitno).
Meni je UKUS operisan i fakultetom i dugogodišnjom praksom tako da ono što se meni svidi će uglavnom i nekom laiku poput tebe da se svidi. Isto tako, ono što se tebi svidi uglavnom ne mora i meni da se svidi, naprotiv, sudeći po onome što si pokazivao.
Ja sam vec napisao da je sve odradjeno po zakonu. Isto kao i za ukus, imas pravo da tvrdis drugacije.Ji 4Tze napisao:Ocu, nema problema, kad napises npr čime je podmazan opštinski organ koji je ovo dozvolio da se sagradi. Mogu da ti pokažem neke od naših vizuelizacija, bar ovih projekata koji su u izgradnji.
Dizajnerski, ono što sam video u ovoj temi baš i nije neki naš opus
Ma kakva ljutnja, jesi lud.Delija napisao:@goblin
Ljutio se, ne ljutio se (a cini mi se te ne tangira previse) - to izgleda kaNtastrofalno.
Opa, evo sad jos i perem lovu, pa ovo je hitftj napisao:To sto si uspesno oprao pare i sto ti smatras da je atraktivno je jedna stvar a realnost je da si nagrdio zgradu i zatrovao okolinu a ti i dalje slobodno zivi u tvom svetu gde je ovo slicno kao ona milanska nadogradnja niko ti ne brani, al nekad je bolje precutati i iskulirati.
ftj napisao:To što si uspesno oprao pare i ...