Napisa covek koji je predhodno napisao da X-Type nudi 4x4 pogon standardno u svim verzijama...starac vujadin napisao: Do tada prouči malo type X i za početak zašto su ga tako nazvali.

Napisa covek koji je predhodno napisao da X-Type nudi 4x4 pogon standardno u svim verzijama...starac vujadin napisao: Do tada prouči malo type X i za početak zašto su ga tako nazvali.
Tako je. E, sada što sam to napisao - ostaće za tebe misterija pošto se vrtiš u krug...to je tako kada ne poznaješ materijui barataš s podacima koje ne razumeš i koji su sami sebi svrha.goblin napisao:Napisa covek koji je predhodno napisao da X-Type nudi 4x4 pogon standardno u svim verzijama...starac vujadin napisao: Do tada prouči malo type X i za početak zašto su ga tako nazvali.
Pa lose si ih obrazlozio jer skoro da nema razlike i malo kompetentniji od tebe nahvalise taj auto u svim direktnim sukobima sa rivalima.goblin napisao: Uopste nije problem porediti ni Audi VS Jaguar, opet se javljaju tehnicke prednosti u korist Audija, sve koje sam nabrojao i ranije.
Treba li ponovo da ih nabrajam i obrazlazem (motorizacija, pogon, ogibljenje, oprema)?
Ne pricam o polovnim.goblin napisao: A6 kolot kosta 40.000e ali ove koji si ti pomenuo da vidjas na stotine po nasim ulicama u proseku nisu placani ni preko 20.000e
A to sto na tebe A8 nije ostavio utisak je tvoj licni dozivljaj.
Napisao si da po enterijeru nisi mogao da znas o kojem se autu radi a pritom A8 ima apsolutno jedinstven enterijer koji je nemoguce pomesati sa bilo kojim drugim modelom, toliko o kompetentnosti.
Opet te pitam gde je 100KS razlike iz iste kubikaze? XE ima te motore koje ima i njih gledamo.goblin napisao: Preko 100KS razlike se pravi na 3.000ccm dizelasima a ne na 2.000ccm, mada i kod njih ima razlike.
Benzince nisam ni pominjao, mada itekako mogu da ih pomenem...
To podesavanje tvrdoce imas i kod Jaguara. Nije ekskluziva. Sacekacemo da vidimo prodat broj C klasa sa vazdusnim oslanjenjem. Verovatno ce razlika biti ista kao i sa quattro modelima. Problem je sto ti predpostavljas ne proveris, eto meni nije bilo tesko, A4 od 2008 (dakle samo poslednji model) 2.0 motor u Nemackoj 12689 kom na prodaju. Isto to samo da su 4x4 2122 . Izracunaj dalje (ovo je racun "na budak" bez uzimanja u obzir koliko je sluzbenih vozila sa klot opremom prodato i sl). Sigurno su prave brojke jos losije za 4x4 verziju.goblin napisao: C klasa nudi vazdusno ogibljenje u toj klasi, dok A4 nudi magnetno (isto postoji elektronsko podesavanje tvrdoce).
A4 sa Quattro pogonom itekako imas, baci oko na mobile.de i bice ti jasno da se itekako prodavaju. A koliko je znacajan 4x4 zna onaj koji je osetio sve njegove prednosti.
U krajnjem slucaju, jednostavno ga imaju sva tri nemca u ponudi a Jag na nema, i to je itekako osnovana zamerka.
Itekako ima razlike.Dzoni_m napisao:Pa lose si ih obrazlozio jer skoro da nema razlike i malo kompetentniji od tebe nahvalise taj auto u svim direktnim sukobima sa rivalima.goblin napisao: Uopste nije problem porediti ni Audi VS Jaguar, opet se javljaju tehnicke prednosti u korist Audija, sve koje sam nabrojao i ranije.
Treba li ponovo da ih nabrajam i obrazlazem (motorizacija, pogon, ogibljenje, oprema)?
A od tih stotina A6 modela koje gledas po ulicama (sto si pomenuo), koliko ih je kupljeno novo i placeno preko 40.000eDzoni_m napisao:Ne pricam o polovnim.goblin napisao: A6 kolot kosta 40.000e ali ove koji si ti pomenuo da vidjas na stotine po nasim ulicama u proseku nisu placani ni preko 20.000e
A to sto na tebe A8 nije ostavio utisak je tvoj licni dozivljaj.
Napisao si da po enterijeru nisi mogao da znas o kojem se autu radi a pritom A8 ima apsolutno jedinstven enterijer koji je nemoguce pomesati sa bilo kojim drugim modelom, toliko o kompetentnosti.
Procitaj bolje sta sam napisao.
BMW iz 3.000ccm dizel vadi 381KS, koliko ima Jaguarov 3.000ccm dizelas?Dzoni_m napisao: Opet te pitam gde je 100KS razlike iz iste kubikaze? XE ima te motore koje ima i njih gledamo.
Zasto prodaju A4 sa Quattro pogonom ogranicavas na 2.0 motore?Dzoni_m napisao: To podesavanje tvrdoce imas i kod Jaguara. Nije ekskluziva. Sacekacemo da vidimo prodat broj C klasa sa vazdusnim oslanjenjem. Verovatno ce razlika biti ista kao i sa quattro modelima. Problem je sto ti predpostavljas ne proveris, eto meni nije bilo tesko, A4 od 2008 (dakle samo poslednji model) 2.0 motor u Nemackoj 12689 kom na prodaju. Isto to samo da su 4x4 2122 . Izracunaj dalje.
Sta mislis, da F pravi kola da bi Svet bio lepse mesto? Prave profit, naravno, zato se bave tim poslom, a institucija je iz vise razloga, ali sigurno ne zato sto posluje sa ili bez profita. Odavno F nije fabrika koja pravi kola samo da bi moglo da se finansira trkacko odeljenje.Comi napisao:Moze li neko da odgovori na pitanje vezano za firmu Jaguar-LR?
Ivane, pretpostavljam da alu sasija ima presudan uticaj na vozne karakteristike koje su fantasticne, ja sam ciljao na tezinu (koja opet, ne mora primarno da utice na sve i svasta, samo kazem).
Svi jure profit, sto veci obrt...cak se i Maser spusta u nize klase.
Zato ce Ferrari uvek biti institucija i nijedan Porsche, Maser, Dzeg, Aston itd (pa cak ni Lambo) to ne moze da promeni.
Porsche mi se ogadio, vise nije isti brend za koji sam ga smatrao ranije, iako i dalje ima jaku ponudu vrhunskih automobila u top varijantama.
Ne pominji XF...............sad ce da izginemo.Ivan napisao:Pritom da bude smesnije bazni 3.0d u jaguaru xf je 300ks, dok je u a6 218ks, pa imas 272, pa 313ks i 326ks, znaci raspon od 72ks slabije (sto valjda znaci nazadnije jel da) do 26ks jace kod audija.
Takodje jaguar xf nudi cak 70ks vise nego a6 iz 3.0 benzinca, verovatno jer su tehnicki nazadni
Послато са GT-N7100
dragvorl napisao:Sta mislis, da F pravi kola da bi Svet bio lepse mesto? Prave profit, naravno, zato se bave tim poslom, a institucija je iz vise razloga, ali sigurno ne zato sto posluje sa ili bez profita. Odavno F nije fabrika koja pravi kola samo da bi moglo da se finansira trkacko odeljenje.Comi napisao:Moze li neko da odgovori na pitanje vezano za firmu Jaguar-LR?
Ivane, pretpostavljam da alu sasija ima presudan uticaj na vozne karakteristike koje su fantasticne, ja sam ciljao na tezinu (koja opet, ne mora primarno da utice na sve i svasta, samo kazem).
Svi jure profit, sto veci obrt...cak se i Maser spusta u nize klase.
Zato ce Ferrari uvek biti institucija i nijedan Porsche, Maser, Dzeg, Aston itd (pa cak ni Lambo) to ne moze da promeni.
Porsche mi se ogadio, vise nije isti brend za koji sam ga smatrao ranije, iako i dalje ima jaku ponudu vrhunskih automobila u top varijantama.