Biciklizam
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Biciklizam
Ja nosim neki kablic, cisto za par minuta dok sam u pekari ili vrticu.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
I ja sam uzeo neku sajlu od 1m u PB, izasla me 800 dinara sa popustom, ali nemam hrabrosti da je koristim. Na posao idem kolima, iako je greh pored bajsa to raditi, ali ne smem u dvoristu firme ostavljati bajs i pored sto kamera. Sta posle sa snimkom kradje da radim, da opet glumim detektiva kao onomad kada mi je maknut telefon? Unutra ne mogu jer nemamo ni kvadrat slobodnog prostora, a i kada bih nasao mesta, nije fer prema kolegama koji dolaze bajsevima i vezu ih u dvoristu. Jos je gluplje da to obrazlozim time da je to zato jer imam bolji bajs o njih... Tako da, kud ja tu i bajs. Na kraju krajeva, mozda samo jedan od deset biciklova za koje znam da su ukradeni nije bio vezan tako je moje misljenje i moj savet za zakljucavanje - ne!
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Evo napokon je krenulo. 
Onaj zalomljeni sraf, ce sacekati neko bolje vreme, za sada nek ostane u ramu, ne mogu dalje da imam stetu zbog njega, jako je mali, i tu nema srece, sta god uradim, on dalje puca....
Inace zuta Mondia, lagano dobija obrise.
Uradjen je pogon, i to sa industrija patronom, uspeo je budz koji sam uradio, a to je da usrafim dva leva engleska navoja, kao zamenu za francuski navoj, tako sto sam rasklopio cepove sa dve odvojene patrone, i to je leglo super, videcemo u praksi, nije bilo silovanja, sve full. Znaci nisam razbrusi ram, vec sam uradio nesto sto je jedan Hrvat uspesno uradio, pa sam naleteo negde na netu, hvala mu
Na zutog su montirna dva tabulara, sa Campagnolo osovinama i nablama, doduse to je privremen setap, za testiranja.
Slozena je visljuska.

upload gifs
Belog Raleight-a sam jutros preuzeo posle reklamacije, naime trazili smo dodatno lakiranje, posto je boja bila mat, sad je ispalo stvarno OK sa bojom, ali sto se tice pedantnosti, rade losije nego ovi sto su radili Mondia. Moze na slici da se vidi gresku u laku, koja je ujedno najveca mana koju su napravili.
Obzirom na cene, i gde zivimo, proslo je to sve OK, sad ide sladji deo, sklapanje delova, i testovi izdrzljivosti.

Onaj zalomljeni sraf, ce sacekati neko bolje vreme, za sada nek ostane u ramu, ne mogu dalje da imam stetu zbog njega, jako je mali, i tu nema srece, sta god uradim, on dalje puca....
Inace zuta Mondia, lagano dobija obrise.
Uradjen je pogon, i to sa industrija patronom, uspeo je budz koji sam uradio, a to je da usrafim dva leva engleska navoja, kao zamenu za francuski navoj, tako sto sam rasklopio cepove sa dve odvojene patrone, i to je leglo super, videcemo u praksi, nije bilo silovanja, sve full. Znaci nisam razbrusi ram, vec sam uradio nesto sto je jedan Hrvat uspesno uradio, pa sam naleteo negde na netu, hvala mu
Na zutog su montirna dva tabulara, sa Campagnolo osovinama i nablama, doduse to je privremen setap, za testiranja.
Slozena je visljuska.

upload gifs
Belog Raleight-a sam jutros preuzeo posle reklamacije, naime trazili smo dodatno lakiranje, posto je boja bila mat, sad je ispalo stvarno OK sa bojom, ali sto se tice pedantnosti, rade losije nego ovi sto su radili Mondia. Moze na slici da se vidi gresku u laku, koja je ujedno najveca mana koju su napravili.
Obzirom na cene, i gde zivimo, proslo je to sve OK, sad ide sladji deo, sklapanje delova, i testovi izdrzljivosti.

Poslednja izmena od Bax u 29 Avg 2015, 15:23, izmenjeno 2 puta ukupno.
Kad je teško - Bax !
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Mislio sam da kupim u lock. Nemam 00 da tu sajlu stavim na kenjca. Na madjaru stoji vec dugo, ali na bad boya jok more. Pogotovo sto sam pre dve nedelje na Adi dobio ponudu da ga prodam za 400-450€.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Bax@ ako moze razbusi rupu pa ce mo urezati novi navoj.
Nemam nista od sistema za zakljucevanje bicikle, nikada ga i ne ostavljam ni na sekund od mene. A na poslu imam mesta gde da ga ostavim u magacinu.
Nemam nista od sistema za zakljucevanje bicikle, nikada ga i ne ostavljam ni na sekund od mene. A na poslu imam mesta gde da ga ostavim u magacinu.

To je onaj sraf sto fiksira zadnji tocak za specijalke, dakle nije nista vitalno, jer on sluzi samo da se lakse namesti tocak u ram, kad zakljucas snalu, on nema neku svrhu, tako da moze da se zivi bez toga.....
Kad je teško - Bax !
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sajla sluzi samo da zakljucas bajs na par minuta i to dok ti je na oku. Ni u ludilu ga ne bih ostavio dok sam na poslu ili u kaficu, mora uvek da je na oku. Pokazala se sajla korisnom za pekaru i za vrtic, dalje od toga ne eksperimentisem.
- branja
Na toliko i mislim. Ovih dana treba da vozikam drugarovog drumasa. Neka italijanska marka na P. Zaboravio sam. Karbonac.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Ja ću ovaj holandski ostavljati, neće ga dirati
A ovaj drugi samo za sportske aktivnosti, gde nema ostavljanja.
A ovaj drugi samo za sportske aktivnosti, gde nema ostavljanja.
- branja
Eh da je Pinarello znao bih
@Bax: Dobar ti jogurt. ali nemoj sa pivom, moze da te protera.
jesi li ti ovo http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... eHRbzkrLu0
al je covek lepo odradio http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... eHR8jkrLu0
Evo ga zanimljiv oglas http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... eHTBzkrLu1
Zasto je ovoliko nemam pojma, jer nov i sa ovom shit opremom je oko 700 dolara
@Bax: Dobar ti jogurt. ali nemoj sa pivom, moze da te protera.
jesi li ti ovo http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... eHRbzkrLu0
al je covek lepo odradio http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... eHR8jkrLu0
Evo ga zanimljiv oglas http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... eHTBzkrLu1
Zasto je ovoliko nemam pojma, jer nov i sa ovom shit opremom je oko 700 dolara
Zavrseni grubi radovi na Mondia bajsu, idemo na probnu voznju 
Pre veznje sam vrlo zadovoljan, izgleda kao milion dolara, legao je napred Kampanjola menjac. Za finsi ce mi trebati jos koja nedelja.
Sledi izvestaj i fotke sa test voznje.
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Pre veznje sam vrlo zadovoljan, izgleda kao milion dolara, legao je napred Kampanjola menjac. Za finsi ce mi trebati jos koja nedelja.
Sledi izvestaj i fotke sa test voznje.
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Kad je teško - Bax !
- branja
pala veceras brava http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... jucavanje/ŠIFRA-ZA-ZAKLJUCAVANJE-SCOTT-U-LOCK-black/18508/
odlicna. Gumirana tako da ne ostecuje biciklu. Ujutru fotka. Gledao sam Ali-u ali nisu gumirane.
Inace drugar gleda Scott Sub ima Alfine menjac. Gledao sam, bogami dosta njih hbali Alfine.
odlicna. Gumirana tako da ne ostecuje biciklu. Ujutru fotka. Gledao sam Ali-u ali nisu gumirane.
Inace drugar gleda Scott Sub ima Alfine menjac. Gledao sam, bogami dosta njih hbali Alfine.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V