Moguce je da su u pitanju i dva razlicita bicikla na dva razlicita oglasa jer mi se cini da sam onaj drugi video sa plavim sedistem, klipserima na pedalama i bolje podesenim volanom (mislim da ovaj volan nije ni original). Trazio je 150e.
Ovaj je 130 na trange frange, onaj drugi je sigurno bio 150 ali ga sada ne nalazim. Covek ga je slikao iz svakog ugla. Perfektno stanje. Definitivno najbolja Koga... Mora da je otisao kod nekog ko zna sta traziBax napisao:Hteo sam i taj da uzemem, bio je 130 evra, ali mislim da ga nema vise u oglasima, NS je bio?
Bolje je to kupiti, nego pakovati od rama, ako nemas vec delova, svakao jeftinije uzadje.
Ja gledam kad uzimam da je ram dobar, za stalo sta uleti, ali uvek se svasta da iskoristiti...
BTW cesto ramovi ne valjaju, vise ih ne vala nego sto valja u prodaji, prelomljeni su....
To su sve bosanci varioci!zuzazu napisao:Slovenci su imali izuzetne majstore, a jedno vreme su radili bicikle za reprezentaciju Austrije.
Imas u Planet bike-u Fizik i daju ti da ih probas. Znam, skupa su. ALi fora je da das tipa 1000 kinti, svoje podatke i vozikas se jedan dan na sedistu. Dobar je fazon, probas nekoliko sedista vidis sta ti odgovara i kupis. Ne moras na kraju fizik, moze i selle.Sloba napisao:Au, bre, Bax, izvestaj je kao da si sudarao atome u Cernu.:-D
Samo napred!
Kad pominjes sedista, imam dilemu. Sada imam Selle Montegrappa K2, jako jeftino i solidno sediste koje sam prebacio sa starog MTB-a koji je sada Trojketov, ali bih ga menjao posto mislim da moze vise i bolje u smislu udobnosti na duzim turama. Svidja mi se Selle Royal Mach, ali me bune razliciti podaci na sajtovima Planet Bike-a i samog proizvodjaca. Proizvodjac kaze da je sediste predvidjeno za 45 stepeni pognute vozace, a PB kaze 15, sto mi nikako ne odgovara. Moracu pogledati ambalazu posto kod SR sedista uvek pise ugao, bar je tako na onim koja sam u prolazu smekao.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua