Biciklizam

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Biciklizam

Post od Kuzmanovic »

Zaboravih da napisem danasnju situaciju. Vracam se iz Ostruznice starim obrenovackim, i u mojoj traci stoje dve daske od po metar sa ekserima okrenutim na gore. Sreca pa sam prosao izmedju njih jer sam vozio brzo (razmak 10ak cm), stao sam, vratio se i bacio ih sa strane. Ne znam kome su bile namenjene (vozilima pa da naidje slep sluzba ili bajsevima) ali ne bi nikome bilo naivno.

Kad sam stao da ih pomerim sa puta, proslo mi kroz glavu da sam se zeznuo i da cu da na*ebem tj. da ce izleteti odnekud par ljudi Romske populacije i da ce doci do problema, posto je ta deonica od ranije poznata sa presretanjem i skidanjem sa bicikla.

Tako da savet ako vozite tuda, pazite na daske i slicne rekvizite. Ta deonica je poznata za bicikliste, tuda cesto voze i momci koji treniraju tako da pripazite i ako vozite nekome na tocku.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Kod mene na sramu menjam palce i na gore i na dole. Imam dve polugice i obe se guraju palcem napred.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Kuzmanovic napisao:
Tako da savet ako vozite tuda, pazite na daske i slicne rekvizite. Ta deonica je poznata za bicikliste, tuda cesto voze i momci koji treniraju tako da pripazite i ako vozite nekome na tocku.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
a proslog vikenda mog poznanika dvojca na skuteru oborila u jarak, dok se osvestio nestali su obojca u njive, ocigledno su merkali zgodno mesto gde imaju stazu gde mogu da zbrisu, niti je video koji je bio skuter, niti njih...dok se osvestio nema nigde nikoga.to je bilo tacno malo posle onih cigana sto cuvaju koze, neki opel kadet gsi je tu parkiranvec godinama, pricam o smeru ka obrenovcu. ko ide solo maximalna opreznost jer kada je prijavljivao slucaj policiji rekli su mu da je on treci po redu, isti fazon uvek.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Da, da, znam mesto. Jel su mu uzeli bajs ili su ga "samo" oborili?
Korisnikov avatar
mića
Reactions:

Post od mića »

da da, bio sam nejasan, uzeli mu bajs, vec treci slucaj kradje bicikla na isti nacin, i to bas dobar bajs, bjanki ali spakovan sa bas dobrim komponentama :glavomuzid:
ja tuda vise ne idem ili se zakacim za neku grupu jer izgleda da su im solisti ciljna grupa.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Strasno :glavomuzid:

A bas je dobra deonica za voznju, sad ce morati da se smisli nesto novo. :kuku:
Korisnikov avatar
mića
Reactions:

Post od mića »

ovo je ok, nema puno saobracaja, a i vozaci su kulturni jer su navikli na lokalne bicikliste pa lepo preticu, ne znam odakle startujes ali lepa tura

Slika

i u bojcinskoj sumi ima fini restoran gde se moze popiti kafa, rucati, imaju odlicnu telecu corbu....

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Krecem iz Zemuna. Sa vise strana sam cuo za tu rutu, ali nikada nisam krenuo tuda, isprobacu sledeci put. Hvala :pivo:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Auuu, ozbiljna ruta, jos je meni vrh za start i sto je ravno. Urose, Kuzmo, imamo li mi ovo u nogama, majku mu, da se uputimo neki vikend?
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Ja sam juce vozio 50 km posle 25 dana, tako da kapiram da se moze izvesti. Jos je lakse voziti u grupi. Ja sam za. :thumbup:
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

uuu Progar... znao sam jednu malu. lepa guza :(
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Rakhil napisao:Auuu, ozbiljna ruta, jos je meni vrh za start i sto je ravno. Urose, Kuzmo, imamo li mi ovo u nogama, majku mu, da se uputimo neki vikend?
Bez problema.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ko je tebe zvao, nosonjo? :D
Korisnikov avatar
mića
Reactions:

Post od mića »

Rakhil napisao:Auuu, ozbiljna ruta, jos je meni vrh za start i sto je ravno. Urose, Kuzmo, imamo li mi ovo u nogama, majku mu, da se uputimo neki vikend?
jok, nije ti bas ravno kad se vracas jer je vojvodjanska blagi uspon, ne vidi se golim okom ali jeste, osim toga saobracaj je intenzivniji i bolje je vracati se vinogradskom ali te na kraju ceka ostar uspon na kosu :rofl:
ma mozes, mozete, nije zahtevna tura, ovo je bila malo zahtevnija tura ali saobracaj ubi, posebno od umke do obrenovca, ko video igra jbte, prolaze na 20 cm od tebe tako da bar ja ne preporucujem, mada spustanje od umke do mesta duboko je fenomenalno :D

Slika

mala sugestija ako se odlucite tim putem da idete, na delu oznacenom plavim strelicama je zemlja, makadam, na jednom je zatrpana kocka, ne znam kako da nazovem to jer je od svega po malo, lepo se vozi kada je suvo, s obzirom na to da veceras predvidjaju kisu racunajte da ce sutra tamo biti bare i raskvasena zemlja.
to je ova deonica, kada je suvo opusteno se moze voziti 14=15 km/h
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

ako hoces mozes sa kose do salasa stremen, to ti je cirka 50 tak km tamo nazad, pa polako podizes kilometrazu kako stices kondiciju ;)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Razmisljam da uzmem zenski ram, pa da prebacim na njega ovo sto skidam sa mog rama.

http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... evNBhGqpHw

http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... evMQBGqpHw

http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... esSYRGqpHw

Deluju mi korektno cene, samo sto ni za sta sem za ktm nisam cuo.
Na onaj epple nemam pojma gde se diskovi stavljaju. Ne vidi na ramu mesto za njih.
Odgovori