Lepo objasnjeno pranje.
Mislim da je ono sto decka zapravo zanima: sta ( i kako ) mi obicni korisnici automobila mozemo da koristimo od proizvoda koji su relativno dostupni na trzistu da s vremena na vreme zastitimo lak/stakla/plastike.
Jasno je da od kvalitetnog poliranja u sopstvenoj reziji nema nista. Pranje je i u postu iznad korektno opisano i mozda je i najbitnije sto mozemo da ispostujemo.
Neka preporuka za quick detailer, korektan sealant, wheel cleaner, rain repelant kao i upotrebu istog bi pomogla

mozda bi mogla da se napravi sticky tema sa preporukama

Mozda vec i postoji, ali kao sto znamo preporuke i trziste se vremenom menjaju pa bi mogao da padne neki update

Ja, recimo, licno korstim turtle wax ice sealant i turtle wax rain repelant jer je to ono sto sam u tom trenutku nasao, proguglao i video da je ok. Mozda bi bilo bolje da sam kupio nesto drugo, kvalitetnije, ali nisam znao ni sta ni gde.
Znam da je Rele imao neku preporuku za samousluzne praonice i pravljenje sampona u sopstvenoj reziji koji bi se koristio pomocu onih boca sa pritiskom, ali sam i to recimo zaboravio gde sam citao...