Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Sport

Post od Texonja »

samo polako napisao:šta bre fin a Srbin, ne ide to tako baš...
...kenjam i ja, jel da...
Kenjas.
Nasi ljudi su uglavnom fini, samo su mnogi isfrustrirani opstim siromastvom u drzavi pa se ne ponasaju tako. Ja se divim nekim prodavcima u pekarama, trafikama i slicnim mestima koji za 150 eur mesecno uspevaju da budu nasmejani i ljubazni prodavci.
Nema naših...divota...
Opet kenjas?
Ali ok, znam da imas crne momente kada napises ovako nesto nalik jer popizdis, pa posle ublazis stav. :)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Slika
:mrgreen:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

A Bari? :dobarvic:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

...i Tokio??? :)
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Texonja napisao:A Bari? :dobarvic:
Sad bih ti bacio jednu rimu, al nije u redu, stariji si :D
bane valjevo napisao:...i Tokio??? :)
I tebi isto :D

No, nebitno, svaka cast Partizanu, sudijama, Toletu...

:ovacije:

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Gaginh0 napisao: Sad bih ti bacio jednu rimu, al nije u redu, stariji si :D
Ma mene vise brine da mi ne pljunes u pljeskavicu na sledecem okupljanju. :mrgreen:
Nisam gledao utakmicu, ali vidim po rezultatu da je doslo lagano. Zvezda je tek u poslednjoj cetvrtini nesto kao krenula da stize rezultat, verovatno kao posledica opustanja igraca Partizana jer su vodili 14 razlike pre 4/4 pa im se moglo...
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

U prvom poluvremenu pala 84 kosa, a u drugom samo 66... 150 ravno, znaci neko se zahebao za jedan kos ako je igrao vise :)

Cek da se javi Day Walker, on je na fejsu vec sve ispljuvao :mrgreen:

Slika
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Brate, ja sam gledao 80% utakmice i suđenje je kriminalno :srbin:
Zvezda je ošećena, ali ne samo to, nego suđenje u globalu je katastrofa. Pa ne igraju oni odbojku (da se ne ljute odbojkaši :mrgreen: ) ili balet pa da nema kontakta, svaki dodir u prvom poluvremenu je bio sankcionisan... Bolje su sudili nama dok sam igrao u mlađim kategorijama nego sad, tuga...

Daću dva očigledna primera za greške sudija:
1. Prodor Lučića po levoj strani, na pola prvog koraka neko od igrača Zvezde pravi faul, ovaj nastavlja na drugi korak, skok, polaganje i skinuta lopta sa koša... Tu se svira faul koji je bio na prvom koraku i koš nikako ne može biti priznat ili se ne svira faul i priznaju se dva poena Lučića (pošto je lopta 'skinuta), ali ne, sudija (i to Belošević valjda) svira faul+koš i dodatno slobodno.

2. Nedović u kontri 1 na 1, hvata prvi korak, Lučić se postavlja za faul u napadu, ali metar i po ispred Nedovića. Da bi bio faul u napadu, odbrambeni igrač mora biti fauliran na prvom ili drugom koraku prodora (u ovoj situaciji), ali ovde je sviran faul Nedovića u padu posle postignutog poena...pa mora čovek negde da padne jebote...

Bilo je još situacija, ali da ne dužim...

A urednik, režiser, ko već...katastrofa od prenosa, 10 puta u toku nečijeg napada oni prikazuju onog trenera Partizana kako se nervira i pravi grimase.

EDIT: Aj da ne kritikujem samo sudije, u Zvezdi toliko pajsera ima :kuku:
Petar Popović - Ceo Balkan zna da kad primi loptu u reketu, ide na levi polu horok, zatim njegovo loženje pri postignutom poenu, a gubimo xy razlike, itd...
Vuk Radivojević - toliko nonšalantna igra i ishitrena dodavanja jednom rukom, pri čemu taj pas biva presečen, dodavanja u noge centru kom treba duplo više vremena da se spusti po tu loptu od nekog beka npr. koji se našao tu pored, itd...
Čović Junior koji je visok 130cm (karikiram) i koji umesto da doda loptu ili šutne, nastavlja u prodor ka košu gde ga čeka strvina Mačvan i tu mu lepi rampu i zahvaljuje se...

Ruku na srce, imaju i oni svoje momente kad zablistaju, ali ove stvari gore ne smeju da se dešavaju.
Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Nisam gledao utakmicu, ali vidim po rezultatu da je doslo lagano.
Dva minuta pre kraja bilo je 6 poena razlike za Partizan...

Na momente sam prebacivao da vidim kako stvari stoje, gledao sam fudbal, čekao vesti jer se pravi rat vodio u Varšavi, i pogledam jednom ono 14 poena, kasnije pogledam ponovo pred kraj kad ono 6...

A što je Poljak dao gol...

I onda kako da ne popizdim kada u Blicu prave anketu dokle bi ni dogurali da smo otišli na EP... :evil:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Juče gledam Holanđane protiv Nemaca, a i protiv Danaca su isto tako igrali, i kao da sam gledao naše od pre par godina.

Puno zvučnih imena, niko ne pričaju između sebe ni na terenu ni van njega, mnogo očekivanja, mnogo sanjarenja...i...kao u našem slučaju pakuj kufere i prvim prevozom kući.

Pazi da su prošli sigurno bi osvojili prvenstvo...mislim samo da su prošli grupu...a mogli su daleko da stignu...da je ona Van Persijeva ušla eeee... :)

Sad kada se vrate kući da njihovi novinari organizuju anketu dokle bi stigli da su prošli grupu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Nisu oni jos otpisani. Ako pobede Portugal, a Nemci pobede Dance, onda mogu ici dalje. Ako pobede Portugal sa 2 gola razlike, a Nemci pobede Dance, onda idu 100%. Sanse za ovo nisu velike, ali nisu ni zanemarljive, jer niti je Portugal neka nepobediva sila, niti su Danci neka ekipa koja moze da uradi protiv Nemaca bilo sta (osim ako ih Nemci caste sa X-om jer im je dovoljan)
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Post od Jumbo »

A mogu i Nemci jos uvek da ispadnu u toj grupi. Ako izgube od Danaca, a Portugalci pobede Holandjane, Nemci pakuju kofere.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

:mrgreen:

Eto vidite koliko ima sličnosti između njih sada i nas!
Uvek neka neverovatna kombinatorika!

ps
Jel ste videli one dve Hrvatice što vitlaju sisama po masi?
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Da...tuga... :kuku:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Odgovori