Послато са GT-N7100
Slicno je i sa Djordjevicem u Dunavskoj u NS. Masa histerise cim se pomene to ime, nema boljeg, radno vreme dok se ne rasproda burek, a to je najkasnije u podne, najbolji burek na svetu i tako to... Ja rekoh hajde, radio sam u blizini i bio gladan kao vuk, udjem, a u tepsiji ostalo jedno parce, ni da ga seces, ni da ga ne seces (na merenje prodaju). Koliko ima... 450g... Ja rekoh moze. Vratio sam se u firmu, rekao da me niko ni slucajno ne dira narednih pola sata... A, ono... UZAS u papiru. Smrdi lojcina, siklja na sve strane. Ukus kao i miris.:-D To je bio mozda i jedini put u zivotu da sam bacio hranu, a nije da nisam pojeo raznog smeca.pedja napisao:Ne, ne, bas uz pijacu.
A burek kod Trpkovica (Dusanovac) se davno pokvario (ako se u medjuvremenu nije popravio).
Trpali su gomilu fila unutra (sir, sunka, kackavalj, zavisi koji je), kako bi masa bila zapanjena "kvalitetom", a i samo testo je krs.
Cak sam uzeo i prazan da probam i nikakav je. To poslednji put bese pre godinu ili mozda i dve, a nekada se skoro pa redovno slao auto po dorucak...
Aditivi ne , ali druga sredstva da.branja napisao:Aditivi i slicna sredstva ubijaju kvalitet.
Poslato sa Lumia 925
blaugrana napisao:Vise ga ni nema u Dunavskoj.
Sad jedino vrede kod socijalnog i kod Makedonca.
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2