Koji auto kupiti do 4000 eura?
-
- Pridružio se: 16 Jun 2012, 14:37
Koji auto kupiti do 4000 eura?
Pozdrav svima, interesuje me vase misljenje oko kupovine polovnog automobila do 4000e, koji je najbolji po odrzavanju,potrosnji,servisu,delovima,itd...
Sta se najvise isplati kupiti za Srpske puteve??
Dvoumim se najvise izmedju Opel Astre G, Golfa 4, Seat Ibize, Pezoa 307 i Reno Megana.
Za sada sam trenutno najvise za Opela zbog odrzavanja i potrosnje,ali me ipak interesuju vasa misljenja oko svega i iskustva.
Hvala unapred svima na odvojenom vremenu.
Sta se najvise isplati kupiti za Srpske puteve??
Dvoumim se najvise izmedju Opel Astre G, Golfa 4, Seat Ibize, Pezoa 307 i Reno Megana.
Za sada sam trenutno najvise za Opela zbog odrzavanja i potrosnje,ali me ipak interesuju vasa misljenja oko svega i iskustva.
Hvala unapred svima na odvojenom vremenu.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Re: Koji auto kupiti do 4000 eura?
Jedno pitanje: koji te od Megana interesuje, 1 ili 2?
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
-
Megan 2,za 1 sam cuo da se dosta kvare,mada opet sve je relativno,da je 2000+ godiste bilo koji od navedenih.
Kvcali hvala,prelistacu,nov sam na forumu,pa nisam jos sve istrazio.
Kvcali hvala,prelistacu,nov sam na forumu,pa nisam jos sve istrazio.
-
Taj ko ti je rekao za Megana 1 da je nepouzdan te je slagao zestoko
Od Megana 2 je pouzdaniji a i jeftiniji za odrzavanje. Ako imas neka konkretna pitanja, samo izvoli.
Sent from my elektricna ringla

Sent from my elektricna ringla

Имам једно потпитање...
-
Pa ja iskren da budem nemam pojma,sto se tice svega sam totalni laik,ali pratim,citam testove,misljenja ljudi itd,mada sam iskreno najvise za nekog svabu(astra g,golf 4 ili seat leon ili ibiza) nekako mi vise poverenja ulivaju,znam jedino da su kruci od francuza,a o odrzavanju itd pojma nemam.A svidja mi se recimo mnogo laguna hatch back,a za njih pa mnogo losih komentara cujem za elektroniku,pa sam u totalnoj nedoumici oko svega,ali ima vremena,ne zurim,a tek sam poceo da razgledjujem i raspitujem oko svega,tako da mi je svaki savet i misljenje dobro doslo.Naravno u kupovinu necu ici bez nekog proverenog majstora,jer sigurnosti danas nikad na pretek.
Evo konkretno da sumiram sta me najvise interesuje:
1. Opel Astra G
2. Seat Ibiza ili Leon
3. Golf IV
4. Renault Laguna
Sta bi po vama od ovih bilo najisplativije i najbolje za kupovinu i da pomogucstvu motor bude bar 1.6 ili 1.8,a isto ako mozete sta je bolje i isplativije, da li benzin/gas neki tipa 1.6 ili dizel 1.8 ili 1.9?
Evo konkretno da sumiram sta me najvise interesuje:
1. Opel Astra G
2. Seat Ibiza ili Leon
3. Golf IV
4. Renault Laguna
Sta bi po vama od ovih bilo najisplativije i najbolje za kupovinu i da pomogucstvu motor bude bar 1.6 ili 1.8,a isto ako mozete sta je bolje i isplativije, da li benzin/gas neki tipa 1.6 ili dizel 1.8 ili 1.9?
-
Laguna ti ne treba ni dzabe...
Sto se tice izbora, sa tim motorom ti je Megane 1 najbolji izbor.
Sto se tice izbora, sa tim motorom ti je Megane 1 najbolji izbor.
- aleexis
- Pridružio se: 15 Jun 2012, 22:56
- Garaža: Opel Astra G
Seat leon svakako ako bi se mogao naci dobar za te pare...auto je zlo 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mogu Astru da ti preorucim i siguran sam da za te pare jeste najbolji izbor..
Uvek je bolje da uzmes benzinjaru polovnu, manje ce te boleti glava, dizel tih godina je macka u dzaku...
sto se tice astri idi na 1.6 16v, mozes i na 1.8 ali su dosta retki...
Uvek je bolje da uzmes benzinjaru polovnu, manje ce te boleti glava, dizel tih godina je macka u dzaku...
sto se tice astri idi na 1.6 16v, mozes i na 1.8 ali su dosta retki...
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nenade, dobrodošao.
Moj je savet da se koncentrišeš na C segment, kao što si i sam procenio. Lagune, 406 i slični, iako se mogu naći za te pare, znače i skuplje održavanje, jači motor i skuplju registraciju itd.
U tom segmentu veliki je izbor, ali mislim da si dobro odabrao ovo što si već naveo. Da nisam kupio Civic, verovatno bi Astra bila i moj izbor. Po onome što znam o svim ovim modelima, Astra G ima negde najbolji odnos uloženo-dobijeno. A za 4000e se može naći vrlo dobar primerak.
Ako nisi pratio, baš ovih dana Day Walker planira da se oprosti od svoje Astre. Više o autu možeš pročitati ovde... viewtopic.php?f=2&t=842
Taj auto sam ja hteo da kupim od njega prošle godine, ali nije bio na prodaju. Preporuka što se mene tiče, kontaktiraj ga pa vidite da li možete da se dogovorite.
Moj je savet da se koncentrišeš na C segment, kao što si i sam procenio. Lagune, 406 i slični, iako se mogu naći za te pare, znače i skuplje održavanje, jači motor i skuplju registraciju itd.
U tom segmentu veliki je izbor, ali mislim da si dobro odabrao ovo što si već naveo. Da nisam kupio Civic, verovatno bi Astra bila i moj izbor. Po onome što znam o svim ovim modelima, Astra G ima negde najbolji odnos uloženo-dobijeno. A za 4000e se može naći vrlo dobar primerak.
Ako nisi pratio, baš ovih dana Day Walker planira da se oprosti od svoje Astre. Više o autu možeš pročitati ovde... viewtopic.php?f=2&t=842
Taj auto sam ja hteo da kupim od njega prošle godine, ali nije bio na prodaju. Preporuka što se mene tiče, kontaktiraj ga pa vidite da li možete da se dogovorite.
Posetite www.garaza.rs !
-
Hvala svima na postovima, nekako sam sveo skoro sve na seat leona i opel astru g za sada,jos uvek se dvoumim oko svega,ali ne zurim,nista hitno nije,pa jos razmatram sve varijante.
Interesuje me o seat leonu nesto vise,ako neko ima iskustva sa njim oko odrzavanja,kvarova,potrosnje,sve u sustini,deluje mi bas zanimljivo,ali bas ne znam nikog ko ga ima,a ni neke testove ne uspevam da pronadjem.
Sto se tice lagune,nisam je odbacio skroz,ali je nekako izostavljam,pezoa isto slabije razmatram,prednost ipak dajem svabama,pa i na ustrb udobnosti u odnosu na francuze,ali eto u opticaju trenutno astra i leon,pa cu videti jos.
Hvala svima jos jednom.
Interesuje me o seat leonu nesto vise,ako neko ima iskustva sa njim oko odrzavanja,kvarova,potrosnje,sve u sustini,deluje mi bas zanimljivo,ali bas ne znam nikog ko ga ima,a ni neke testove ne uspevam da pronadjem.
Sto se tice lagune,nisam je odbacio skroz,ali je nekako izostavljam,pezoa isto slabije razmatram,prednost ipak dajem svabama,pa i na ustrb udobnosti u odnosu na francuze,ali eto u opticaju trenutno astra i leon,pa cu videti jos.
Hvala svima jos jednom.