Policijske patrole i radari

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Policijske patrole i radari

Post od H4wkeye »

Imaju uglavnom svi alkometre sad, bar bi trebalo. I sve zavisi od PU do PU, vise se sada koriste ali ima opet i kad se ne koriste, sto zbog procene policajca sto zbog lenjosti :mrgreen:A naravno malo je to i prevencija, kao kontrolisace se prisustvo alkohola pri svakom zaustavljanju, cisto da utice malo na ljude da porazmisle pre nego sto popiju. :D U Pozarevcu je prethodne nedelje kontrolisano 1930 vozaca od kojih je 33 bilo pozitivno na alkohol. 15 je imalo do 0.30 promila, a 18 preko 0.30. Rekorder je Kostolcanin sa 2.72 promila.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Hokajevicu ti si definitivno pandur.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Još gore. On je saobraćajac. :D

Zaustavili i mene pre neku noć, al nisam duvao. Imali alkometar. Držao ga drugi u ruci.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Opet si stavio novcanik kod zene u torbu, priznaj :mrgreen:
Nebrzo
Reactions:
Pridružio se: 28 Apr 2014, 13:28

Post od Nebrzo »

Mene samo jednom kada budu zaustavili i budem duvao....kako cu lepo da naxebem zbog plavog Listerine?

https://en.wikipedia.org/wiki/Listerine
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Rekli su da će sve patrole imati, a jedan Hokaj koji ide peške i nosi svesku mislim da nije patrola.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

H4wkeye napisao:Imaju uglavnom svi alkometre sad, bar bi trebalo. I sve zavisi od PU do PU, vise se sada koriste ali ima opet i kad se ne koriste, sto zbog procene policajca sto zbog lenjosti :mrgreen:A naravno malo je to i prevencija, kao kontrolisace se prisustvo alkohola pri svakom zaustavljanju, cisto da utice malo na ljude da porazmisle pre nego sto popiju. :D U Pozarevcu je prethodne nedelje kontrolisano 1930 vozaca od kojih je 33 bilo pozitivno na alkohol. 15 je imalo do 0.30 promila, a 18 preko 0.30. Rekorder je Kostolcanin sa 2.72 promila.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/596984 ... ola-u-krvi
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Brzi sam od Blica :kezo: Al nije zena, musko.

Sent from my Xperia E4 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

Upravo me zaustavili u zarkovu, bila devojka kod mene kuci pa je vracao. Dunuo iz daljine, uzme policaj i upise me u svesku i kaze pici. Ja ga pitam jel nasao nesto ili sta, jer bukvalno nista nisam pio. Kaze malo alkohola, aj pici dalje...

Ako mi nesto stigne da idem sa mitraljezom u mup da ih pobijem...

Mozda i upisuju sve gde nedju ista ili stagod. Svejedno precudno. Nit sam ista sto moze da da naznake alkohola jeo ni pio.

A da, sam uredjaj kao da je smrdeo na alkohol, mozda mi se ucinilo mada kao da jeste..
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Ne brini, nece ti nista stici. To upisivanje je radi evidencije, ne zbog kazne. Da je detektovao alkohol morao bi da ti stavi cevcicu pa da duvas lepo.

Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

pa kaze kao detektovao je malo alkohola... valjda po tom pravilu bi trebalo da mi da da duvam stvarno...

jel se na istom uredjaju radi i to "duvkanje" i pravo merenje?
narandzasti ekran, crni uredjaj sa okruglom cevkom na sredini?
mene retko zaustavljaju pa ne mogu da razlikujem dreger i onaj drugi uredjaj za proveravanje dal ima alkohola...

kolko mi je drago sto si budan, ne bih spavao veceras, sad se cak razmisljam da se vratim da ih smaram koji me kurac upisuju u cuvenu svesku :D

i stvarno neverovatno, kad popijem pivo dva(barem jedno pet puta u ovih par godina kad su mi davali da dunem u to) im ne prikaze nista, a sad kad sam blejao kuci i jeo kokice kao ima alkohola :D

koje sranje od uredjaja :kezo:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Panduru dosadno pa te malo lagao. Da je bilo nesto dao bi ti drugi aparat da duvas.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Daj da nabavimo taj alkotester da vezbamo sa listerinom ili rum kasatom pa da zapisujemo merenja.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Nikolaa napisao:pa kaze kao detektovao je malo alkohola... valjda po tom pravilu bi trebalo da mi da da duvam stvarno...

jel se na istom uredjaju radi i to "duvkanje" i pravo merenje?
narandzasti ekran, crni uredjaj sa okruglom cevkom na sredini?
mene retko zaustavljaju pa ne mogu da razlikujem dreger i onaj drugi uredjaj za proveravanje dal ima alkohola...

kolko mi je drago sto si budan, ne bih spavao veceras, sad se cak razmisljam da se vratim da ih smaram koji me kurac upisuju u cuvenu svesku :D

i stvarno neverovatno, kad popijem pivo dva(barem jedno pet puta u ovih par godina kad su mi davali da dunem u to) im ne prikaze nista, a sad kad sam blejao kuci i jeo kokice kao ima alkohola :D

koje sranje od uredjaja :kezo:
Na istom uredjaju se radi merenje samo se cevcica stavi. AlcoQuant 6020 je taj uredjaj, to su ovi novi, Dreger vise nema. Kazem ne brini se, MORA da ti da da duvas kako treba da je detektovao stvarno alkohol ne moze ovako. Ti kad dunes u njega on je u pasivnom rezimu i tu ti bukvalno samo ispise ili Ima Alkohola ili Nema Alkohola. Pa tek ako Ima Alkohola pise, onda se radi aktivno merenje sa cevcicom.

Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Milos napisao:Daj da nabavimo taj alkotester da vezbamo sa listerinom ili rum kasatom pa da zapisujemo merenja.
Hahaha :D

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Odgovori