Sent from my Sony
Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Ni to ne znaci nista. Trener se postaje sa kursom od 2 meseca 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- sszgo
- Pridružio se: 14 Jan 2015, 08:41
- Garaža: R1, BMW HP4, Merc CL63AMG
preporucio bih posetu nekom od specijalizovanih foruma, u moje vreme a to je pre 5-10 godina je dobro radio forum.teretana.net
danas sam ispao iz tokova, po ceo dan sam u gym nema se vremena
sa prethodne stranice svakako ne bih preporucio staticni plank kao vezbu ali bih preporucio plank u kojem se nesto radi npr kukovi gore dole ili kolena do laktova
http://www.bodybuilding.com/exercises/d ... ider-crawl
i ova je npr dobra
http://www.bodybuilding.com/exercises/d ... e-touchers
sa prethodne stranice svakako ne bih preporucio staticni plank kao vezbu ali bih preporucio plank u kojem se nesto radi npr kukovi gore dole ili kolena do laktova
i ova je npr dobra
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa nije poenta da izdrzis 30 sekundi, vec da juris 10 minutamethane.master napisao:U tom slučaju naravno da je zlo i naopako teško. Ja probao onako čisto da vidim uopšte o čemu se radi.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Samo izgovori, bajo moj, samo izgovori.
Nou pejn, nou gejn bajo
Poslato sa Lumia 925
Nou pejn, nou gejn bajo
Poslato sa Lumia 925
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Izgovaram i evo ležim polumrtav bajo moj. 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
prva vežba su spajdermen sklekovi i oni uopšte nisu za početnike a mm je početnik. vežba je dobra za trbušnjake ali spada u naprednijesszgo napisao:preporucio bih posetu nekom od specijalizovanih foruma, u moje vreme a to je pre 5-10 godina je dobro radio forum.teretana.net
i ova je npr dobra
druga vežba je takozvani V trbušnjak i on je smrt za kičmu. mogu da je rade oni sa već odličnim trbušnjacima.
nemoj mnogo da pametuješ, ovde ima ljudi koji su odlične rezultate pokazali i imaju šta da kažu. tema je odlična
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- sszgo
crni napisao:prva vežba su spajdermen sklekovi i oni uopšte nisu za početnike a mm je početnik. vežba je dobra za trbušnjake ali spada u naprednijesszgo napisao:preporucio bih posetu nekom od specijalizovanih foruma, u moje vreme a to je pre 5-10 godina je dobro radio forum.teretana.net
i ova je npr dobra
druga vežba je takozvani V trbušnjak i on je smrt za kičmu. mogu da je rade oni sa već odličnim trbušnjacima.
nemoj mnogo da pametuješ, ovde ima ljudi koji su odlične rezultate pokazali i imaju šta da kažu. tema je odlična
tema o teretani na auto forumu je isto toliko dobra koliko i tema o auto gumama na bodibilding forumu
a da li pametujem moze da mi kaze samo neko sa vise iskustva, ja odradim 2500-3000 individualnih treninga godisnje, ako smo na istom nivou pa da razmislim da uzmem tvoje misljenje u razmatranje...
Najmanje se o teretani prica, tako da si debelo omasio.
Ne zanima nas koliko ti treninga drzis kojekakvim babama u Dubaiju, to ne potvrdjuje tvoje znanje, kao to sto si vozio par boljih automobila, ne znaci da ista znas o automobilima, sto si i dokazao.
Sent from my Sony
Ne zanima nas koliko ti treninga drzis kojekakvim babama u Dubaiju, to ne potvrdjuje tvoje znanje, kao to sto si vozio par boljih automobila, ne znaci da ista znas o automobilima, sto si i dokazao.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- sszgo
Xepoj87 napisao:Najmanje se o teretani prica, tako da si debelo omasio.
Sent from my Sony
kako ne potvrdjuje... pa sta god da radis po ceo dan postaces majstor u tome pa makar startovao od nule.
a ja pre nego sto sam poceo da ucim druge sam trenirao i ucio sebe deset godina
a kako ne znam ista o automobilima? ne moram da znam mehaniku, ali znam kako je voziti neka kola i kako se ponasaju, cene nabavke, odrzavanja itd... mene ne interesuje da znam u detalje tehnicke stvari, to znaju serviseri i to im je posao, a moj je nesto drugo... ali sam zato vozio, na kracim ili duzim relacijama, kola koja vecina ljudi vidi samo na slikama i na tvu... g65 amg, ferari 458, ferari kalifornia, 911 razni modeli, db9, vantage v8, m6, x6m, sl 63amg, maserati gt cabrio, range rover supersport itd itd itd
i sad ti meni reci, ko od zna vise o automobilima... onaj ko ih vozi ili onaj ko cita o istim na netu...
i ko zna vise o tehnici treninga ishrani itd, ti koji treniras samo sebe par puta nedeljno, ili ja koji treniram sebe i treniram i pratim 50 razlicitih ljudi godisnje svakoga dana u godini po 5 sati...
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Samo opusteno prijatelju. Imas i previse strpljenja. Ne shvatam cemu tolika nicim izazvana agresivnost prema tebi, ljubomora, nema sta drugo. Naravno, to je ovde potpuno prihvatljivo ponasanje.
Ja bih voleo da cujem sta imas da kazes u ovoj temi. Konkretno, napisi po tvom misljenju dobre programe za grudi, ledja, ramena, tipove vezbi itd. Da se malo mrdnemo sa ovih soft stvari.
Ja bih voleo da cujem sta imas da kazes u ovoj temi. Konkretno, napisi po tvom misljenju dobre programe za grudi, ledja, ramena, tipove vezbi itd. Da se malo mrdnemo sa ovih soft stvari.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ogi, da uradiš jedan T25 Gama trening taman bi pao u nesvest. Ne bi se pomerio pet dana.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
da si majstor u proseravanju, jesisszgo napisao:Xepoj87 napisao:Najmanje se o teretani prica, tako da si debelo omasio.
Sent from my Sony
kako ne potvrdjuje... pa sta god da radis po ceo dan postaces majstor u tome pa makar startovao od nule.
a ja pre nego sto sam poceo da ucim druge sam trenirao i ucio sebe deset godina
a kako ne znam ista o automobilima? ne moram da znam mehaniku, ali znam kako je voziti neka kola i kako se ponasaju, cene nabavke, odrzavanja itd... mene ne interesuje da znam u detalje tehnicke stvari, to znaju serviseri i to im je posao, a moj je nesto drugo... ali sam zato vozio, na kracim ili duzim relacijama, kola koja vecina ljudi vidi samo na slikama i na tvu... g65 amg, ferari 458, ferari kalifornia, 911 razni modeli, db9, vantage v8, m6, x6m, sl 63amg, maserati gt cabrio, range rover supersport itd itd itd
i sad ti meni reci, ko od zna vise o automobilima... onaj ko ih vozi ili onaj ko cita o istim na netu...
i ko zna vise o tehnici treninga ishrani itd, ti koji treniras samo sebe par puta nedeljno, ili ja koji treniram sebe i treniram i pratim 50 razlicitih ljudi godisnje svakoga dana u godini po 5 sati...
da si ostavio jedan koristan post, nisi
znači, što se mene tiče možeš da voziš i spejs šatl i da treniraš obamu, za sada si beskoristan
daj nešto korisno i upotrebljivo pa možemo da nastavimo razgovor
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
polako, bez prepiranja. Ne treba nam opet situacija kao sa zakljucane teme.
SSzgo ako si trener, daj ovde nekoliko saveta, primera. Daj neke programe. Vidis da ljudi rade, dodaj jos nesto.
SSzgo ako si trener, daj ovde nekoliko saveta, primera. Daj neke programe. Vidis da ljudi rade, dodaj jos nesto.