Sent from my Sony
Paja napisao:Velja napisao:To bi Paja trebao da nam definiše sa pravne strane.Što se mene tiče sve je bilo nenormalno. Ko dva ovna na brvnu.Član 131 ZKP-a
Ako se pojavi sumnja da je isključena ili smanjena uračunljivost okrivljenog, da je okrivljeni usled zavisnosti od upotrebe alkohola ili opojnih droga učinio krivično delo ili da je zbog duševnih smetnji nesposoban da učestvuje u postupku, organ postupka će odrediti psihijatrijsko veštačenje okrivljenog.
Ako se pojavi sumnja u sposobnost svedoka da prenese svoja saznanja ili opažanja u vezi sa predmetom svedočenja, organ postupka može odrediti psihijatrijsko veštačenje svedoka.
1. Vid seljaka u crnoj mečki neče se skloni.
2. Vid budale što mi blica.
1. Saću ga isečem da me zapamti.
2. Kadar nevera. Saću mu jebem mater
Paja napisao:Velja napisao:To bi Paja trebao da nam definiše sa pravne strane.Što se mene tiče sve je bilo nenormalno. Ko dva ovna na brvnu.Član 131 ZKP-a
Ako se pojavi sumnja da je isključena ili smanjena uračunljivost okrivljenog, da je okrivljeni usled zavisnosti od upotrebe alkohola ili opojnih droga učinio krivično delo ili da je zbog duševnih smetnji nesposoban da učestvuje u postupku, organ postupka će odrediti psihijatrijsko veštačenje okrivljenog.
Ako se pojavi sumnja u sposobnost svedoka da prenese svoja saznanja ili opažanja u vezi sa predmetom svedočenja, organ postupka može odrediti psihijatrijsko veštačenje svedoka.
1. Vid seljaka u crnoj mečki neče se skloni.
2. Vid budale što mi blica.
1. Saću ga isečem da me zapamti.
2. Kadar nevera. Saću mu jebem mater
Zeznuo si stvar, izvuci pouku i prihvati da si ti uzrok nastalog problema jer ces tako lakse izbeci da ti se ponovi situacija.Xepoj87 napisao: I onda, kada smo dosli na deo puta gde je ogranicenje 80(gde ne postoji brza traka, kako je vi zovete), a obojica idemo i dalje 110km/h, deo sa tri trake, gde je desna traka skroz slobodna,
Jel vi mene svi kolektivno jebete u mozak ili uopste ne citate sta sam napisao?ljubitelj napisao:Zeznuo si stvar, izvuci pouku i prihvati da si ti uzrok nastalog problema jer ces tako lakse izbeci da ti se ponovi situacija.Xepoj87 napisao: I onda, kada smo dosli na deo puta gde je ogranicenje 80(gde ne postoji brza traka, kako je vi zovete), a obojica idemo i dalje 110km/h, deo sa tri trake, gde je desna traka skroz slobodna,
Postoji brza traka, preticajna, imas saobracajni znak da si na autoputu. Zakon skoro sigurno poznajes jer ne vozis od juce ali sada jednostavno ne zelis da prihvatis saobracajna pravila.
Desna traka, slobodna ili ne, ne sluzi za preticanje.
Po zakonu. U praksi divljanje sa desne strane obicno donosi problem,
Ti si trebao da se sklonis u tu desnu traku, koja je sasvim sigurno bila slobodna u tih 5km negde, pogotovu u to nocno doba, propustis vozilo koje je iza tebe i ceka prolaz a da samo pri potrebi preticanja ulazis u skroz levu, brzu, preticajnu traku.
Sada si dobro prosao, kao i taj "suparnik" ali zbog neke sitnice to je moglo da se zavrsi i u crnoj hronici po nekoga, bilo tokom voznje i kontakta vozila bilo nakon zaustavljanja.
Bespotrebno.
nidza ti je nacrtao da jasnije ne moze biti.
Nisi u pravu.
Sve i da neko drugi pogresi u saobracaju uvek probaj da olakas razvoj situacije kojom se izbegava kontakt i konflikt tako sto ces odustati od nekog svog saobracajnog prava u tom datom trenutku koje ti zakon daje.
Svako ocekuje i nada se da ce i kada pogresi ona druga strana pokusati da izbegne nezgodu ukoliko moze.
Zar nije glupo da nastane sudar na auto putu sirine kolovoza 10.50m po suvom vremenu izmedju 2 putnicka vozila i to jos na osvetljenom delu.
Zamisli da si posmatrac ta neka 2 vozila sa strane, kako to izgleda....
Uhhh zamalo da napravi sranje.Vladapetr napisao:Sinoć još jedan wannabe Flojd umalo da ubije čoveka na pešačkom, sreća pa ga je ovaj video i skočio u stranu. Ne znam koliko se vidi na snimku, bilo je prilično opasno.
http://www.youtube.com/watch?v=RdvbzJqUKoY