Naši snimci saobraćajnih situacija

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Naši snimci saobraćajnih situacija

Post od Xepoj87 »

Ahahaha, Paja je pobedio :kezo:

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Ja sam samo drugim rečima rekao da je prema meni neko tako postupio, osetio bih se životno ugrožen i reagovao bih maksimalno koliko mogu u datoj situaciji i ne bi oklevao ni trenutak tj. ne bi dobio ni 5 sekundi , a kamo li tek 25 sekundi....
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

:kuku:

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ceo događaj je sled grešaka i pogrešnih poteza.

Ne sme da blica i da, iritira kad to rade, ali skloni se ili daj migavac da si ga registrovao i da ćeš se skloniti.
Prestizanje sa desne je bilo divljačko i jeste za batine.
Tvoje prestizanje njega je takođe s desne strane i nije baš po udžbenicima, a kočenje i zaustavljanje u levoj je za batine. Onako drugarski, a realno je za oduzimanje dozvole.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Paja napisao:
Velja napisao:To bi Paja trebao da nam definiše sa pravne strane.
Član 131 ZKP-a

Ako se pojavi sumnja da je isključena ili smanjena uračunljivost okrivljenog, da je okrivljeni usled zavisnosti od upotrebe alkohola ili opojnih droga učinio krivično delo ili da je zbog duševnih smetnji nesposoban da učestvuje u postupku, organ postupka će odrediti psihijatrijsko veštačenje okrivljenog.

Ako se pojavi sumnja u sposobnost svedoka da prenese svoja saznanja ili opažanja u vezi sa predmetom svedočenja, organ postupka može odrediti psihijatrijsko veštačenje svedoka.
Što se mene tiče sve je bilo nenormalno. Ko dva ovna na brvnu.

1. Vid seljaka u crnoj mečki neče se skloni.
2. Vid budale što mi blica.
1. Saću ga isečem da me zapamti.
2. Kadar nevera. Saću mu jebem mater

:kezo: Izdefinis'o nam pravno :D
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Paja napisao:
Velja napisao:To bi Paja trebao da nam definiše sa pravne strane.
Član 131 ZKP-a

Ako se pojavi sumnja da je isključena ili smanjena uračunljivost okrivljenog, da je okrivljeni usled zavisnosti od upotrebe alkohola ili opojnih droga učinio krivično delo ili da je zbog duševnih smetnji nesposoban da učestvuje u postupku, organ postupka će odrediti psihijatrijsko veštačenje okrivljenog.

Ako se pojavi sumnja u sposobnost svedoka da prenese svoja saznanja ili opažanja u vezi sa predmetom svedočenja, organ postupka može odrediti psihijatrijsko veštačenje svedoka.
Što se mene tiče sve je bilo nenormalno. Ko dva ovna na brvnu.

1. Vid seljaka u crnoj mečki neče se skloni.
2. Vid budale što mi blica.
1. Saću ga isečem da me zapamti.
2. Kadar nevera. Saću mu jebem mater
:kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:rofl:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Xepoj87 napisao: I onda, kada smo dosli na deo puta gde je ogranicenje 80(gde ne postoji brza traka, kako je vi zovete), a obojica idemo i dalje 110km/h, deo sa tri trake, gde je desna traka skroz slobodna,
Zeznuo si stvar, izvuci pouku i prihvati da si ti uzrok nastalog problema jer ces tako lakse izbeci da ti se ponovi situacija.

Postoji brza traka, preticajna, imas saobracajni znak da si na autoputu. Zakon skoro sigurno poznajes jer ne vozis od juce ali sada jednostavno ne zelis da prihvatis saobracajna pravila.
Desna traka, slobodna ili ne, ne sluzi za preticanje.
Po zakonu. U praksi divljanje sa desne strane obicno donosi problem,

Ti si trebao da se sklonis u tu desnu traku, koja je sasvim sigurno bila slobodna u tih 5km negde, pogotovu u to nocno doba, propustis vozilo koje je iza tebe i ceka prolaz a da samo pri potrebi preticanja ulazis u skroz levu, brzu, preticajnu traku.

Sada si dobro prosao, kao i taj "suparnik" ali zbog neke sitnice to je moglo da se zavrsi i u crnoj hronici po nekoga, bilo tokom voznje i kontakta vozila bilo nakon zaustavljanja.

Bespotrebno.
nidza ti je nacrtao da jasnije ne moze biti.
Nisi u pravu.
Sve i da neko drugi pogresi u saobracaju uvek probaj da olakas razvoj situacije kojom se izbegava kontakt i konflikt tako sto ces odustati od nekog svog saobracajnog prava u tom datom trenutku koje ti zakon daje.

Svako ocekuje i nada se da ce i kada pogresi ona druga strana pokusati da izbegne nezgodu ukoliko moze.

Zar nije glupo da nastane sudar na auto putu sirine kolovoza 10.50m po suvom vremenu izmedju 2 putnicka vozila i to jos na osvetljenom delu.
Zamisli da si posmatrac ta neka 2 vozila sa strane, kako to izgleda....
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Sinoć još jedan wannabe Flojd umalo da ubije čoveka na pešačkom, sreća pa ga je ovaj video i skočio u stranu. Ne znam koliko se vidi na snimku, bilo je prilično opasno.

http://www.youtube.com/watch?v=RdvbzJqUKoY
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Au debilcine.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

ljubitelj napisao:
Xepoj87 napisao: I onda, kada smo dosli na deo puta gde je ogranicenje 80(gde ne postoji brza traka, kako je vi zovete), a obojica idemo i dalje 110km/h, deo sa tri trake, gde je desna traka skroz slobodna,
Zeznuo si stvar, izvuci pouku i prihvati da si ti uzrok nastalog problema jer ces tako lakse izbeci da ti se ponovi situacija.

Postoji brza traka, preticajna, imas saobracajni znak da si na autoputu. Zakon skoro sigurno poznajes jer ne vozis od juce ali sada jednostavno ne zelis da prihvatis saobracajna pravila.
Desna traka, slobodna ili ne, ne sluzi za preticanje.
Po zakonu. U praksi divljanje sa desne strane obicno donosi problem,

Ti si trebao da se sklonis u tu desnu traku, koja je sasvim sigurno bila slobodna u tih 5km negde, pogotovu u to nocno doba, propustis vozilo koje je iza tebe i ceka prolaz a da samo pri potrebi preticanja ulazis u skroz levu, brzu, preticajnu traku.

Sada si dobro prosao, kao i taj "suparnik" ali zbog neke sitnice to je moglo da se zavrsi i u crnoj hronici po nekoga, bilo tokom voznje i kontakta vozila bilo nakon zaustavljanja.

Bespotrebno.
nidza ti je nacrtao da jasnije ne moze biti.
Nisi u pravu.
Sve i da neko drugi pogresi u saobracaju uvek probaj da olakas razvoj situacije kojom se izbegava kontakt i konflikt tako sto ces odustati od nekog svog saobracajnog prava u tom datom trenutku koje ti zakon daje.

Svako ocekuje i nada se da ce i kada pogresi ona druga strana pokusati da izbegne nezgodu ukoliko moze.

Zar nije glupo da nastane sudar na auto putu sirine kolovoza 10.50m po suvom vremenu izmedju 2 putnicka vozila i to jos na osvetljenom delu.
Zamisli da si posmatrac ta neka 2 vozila sa strane, kako to izgleda....
Jel vi mene svi kolektivno jebete u mozak ili uopste ne citate sta sam napisao?

Kakvih 5km, lik mi je blicnuo 10, 15s pre nego sto me je obisao desnom trakom dok ja vozim levom 110km/h, brze od dva automobila u srednjij traci, gde je ogranicenje 80km/h i isekao.
Dakle, on je ubrzao na jedno 130.

Jel ti kapiras da sam ja izasao i krenuo da napusavam lika sto me je udario, a da ga bijem sam dobio zelju tek kada je rekao da me je namerno isekao.

Na kameri se lepo vidi da me nije zakacio, a uzivo iz sedista se to ne vidi.
Ja da sam izasao da ga bijem(sigurno ne bih izlazio iz kola samo da liku kazem da je debil), to bi trajalo malo duze od tih 25s.
Imao sam sa Milosem identicnu situaciju, samo u desnoj traci, jer su skrenuli, procitaj prvo o cemu se radi.

Ali ste vi zeljni da se istresate i palamudite, pa je ovo super prilika.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ti si 100% siguran da je lik vozio iza tebe jer tako voli, nije imao nameru da te pretekne? A to odsustvo namere je pokazao tako što ti nije blicao ili svirao dok ti krstariš levom trakom tih 5km!?
Lepo je neko istakao, da si mu samo izbacio desni žmigavac sve bi bilo ok. Pošto je čoveku u datom momentu pukao film, mogu da pretpostavim koliko je pre toga čekao da se skloniš.
Oko svega ovoga možemo do zore da raspravljamo, opipljivih činjenica nema pa ih možeš spinovati i frizirati do u besvest. Suština je samo da to odsustvo validnih i proverljivih činjenica (kilavio si ili nisi, čekao te da se skloniš ili nije, blicnuo je jednom ili 10 puta...) i tebi oduzima pravo da nastupiš tako samouvereno.

Ne znam da li je iko poverovao u priču da ti se učinilo da te udario pa si ga zato zaustavio i izašao, meni je potpuno neverovatna. Udarac se mora osetiti ili barem čuti, ovo "učinilo mi se iz sedišta" je dibidus šuplje.

Na kraju krajeva, sve ovo što pišem je samo pišanje uz vetar jer ne želiš da shvatiš da si i gde si pogrešio. Klip je ipak objavljen na forumu i stoga zahteva iskren komentar, ma koliko tebi zvučao kao "istresanje i palamuđenje".
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

xepoju nemoj da si tdi :)
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Hahaha, ubo si me, prestajem :D

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Vladapetr napisao:Sinoć još jedan wannabe Flojd umalo da ubije čoveka na pešačkom, sreća pa ga je ovaj video i skočio u stranu. Ne znam koliko se vidi na snimku, bilo je prilično opasno.

http://www.youtube.com/watch?v=RdvbzJqUKoY
Uhhh zamalo da napravi sranje.
Nevezano za ovu situaciju ovaj pesacki je jaaako opasan za prelazenje. Maltene svaki put kada prolazim desi se neko naglo kocenje. Mislim da bi neka pasarela resila problem, mozda cak i semafor koji se pali samo na dugme i radi 15-20ak sekundi.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Odgovori